S3 mini android baya sıkti samsung bunaltir zaten sunu bir kac yil kullanayayim apple daha iyi daha 4 ay oldu kasmalar gogle playden agri kaldim gogle 409 hatasi yuzunden wifi sorunu her sey sorunluValla HTC ve Samsung ta yaşadığım bu olumsuzluklardan sonra fikirlerim Apple a kaydı para kaybı problem değil en azından Apple hakkını veriyor desteği sayesinde ve satarken değer kaybetmiyor
Dostum 3 sene galaxy y 1 sene t50 1 6 ay grand prime 2 ay s6 1 ayda note 4 1 hafta g3,g4 kullandım. T50 hariç hepsi bi süre sonra takılmalar çok oldu. T50 niyese gayet stabildi. Şimdi parayı bastım iphone 5s aldım gram kasma donma yok yazılım sürekli güncel tahminimce 2 senede güncel kalır. Çok şık hafif telefonValla HTC ve Samsung ta yaşadığım bu olumsuzluklardan sonra fikirlerim Apple a kaydı para kaybı problem değil en azından Apple hakkını veriyor desteği sayesinde ve satarken değer kaybetmiyor
Dostum 3 sene galaxy y 1 sene t50 1 6 ay grand prime 2 ay s6 1 ayda note 4 1 hafta g3,g4 kullandım. T50 hariç hepsi bi süre sonra takılmalar çok oldu. T50 niyese gayet stabildi. Şimdi parayı bastım iphone 5s aldım gram kasma donma yok yazılım sürekli güncel tahminimce 2 senede güncel kalır. Çok şık hafif telefon
tam bir fanboysun yemin ederim şu tipe bak her samsung konusunda kotuleyıcı yorumunvar Allahın fakiri
Düzgün konuşmasını öğren sen kimsin bir kişiye fakir diyorsun bu yazdığın yorum senin ruhsal ve düşünsel fakirliğin gösteriyor.tam bir fanboysun yemin ederim şu tipe bak her samsung konusunda kotuleyıcı yorumunvar Allahın fakiri
Düzgün konuşmasını öğren sen kimsin bir kişiye fakir diyorsun bu yazdığın yorum senin ruhsal ve düşünsel fakirliğin gösteriyor.
3 aylık kullanıcıyım beklemediğim şarj performansı aldım ramde sorunsuz bi şekilde kullanmaktayım...beyler/bayanlar arkadaşım s6 ve yada edge almayı düşünüyor son durum telefonda nedir bir ara ram sorunu vadı ve şarjı az gidiyor deniliyordu bu durumlar şuan nasıl ve herhangi bir sorun takılma donma vs vs varmı....
bu bir zevk meselesi dostum, hiç bir fakirin elinde s6 edge 64gb gordunmu?boş yapma gece gece kafa açma bilader
bu arada samsung alıcak arkadaşlara soyluyorum kesınlıkle gidin alın burdaki gereksiz yorumlara kapılmayın gereksiz fanboy yorumları , Üstüne performans ve Kamera tanımıyorum peh neyse iyi forumlar
beyler/bayanlar arkadaşım s6 ve yada edge almayı düşünüyor son durum telefonda nedir bir ara ram sorunu vadı ve şarjı az gidiyor deniliyordu bu durumlar şuan nasıl ve herhangi bir sorun takılma donma vs vs varmı....
iPhone 6s diyorum başka birşey söylemeye gerek yok. Paranı ziyan etme Samsung ile. Fanboy koyunlara kulak asma sen. Ben Android den geldim hepsini biliyorum. 6s al keyfine bak. Asla pişman olmazsın.
peki başka herhangi bir sorunu var mı kardeş...3 aylık kullanıcıyım beklemediğim şarj performansı aldım ramde sorunsuz bi şekilde kullanmaktayım...
kardeş apple a pek yanaşmayacak android kullanacak, şuan saf android li gm 4g giriş seviyesi telefon kullanıyorum ve memnunum zaten yakın arkadaşım alacak ben değil o da android istiyor...iPhone 6s diyorum başka birşey söylemeye gerek yok. Paranı ziyan etme Samsung ile. Fanboy koyunlara kulak asma sen. Ben Android den geldim hepsini biliyorum. 6s al keyfine bak. Asla pişman olmazsın.
tamam kardeş eyvaAllah Sağolasın...al kardeş al şimdi bi kaçtane apple fanboyu gelir yok alma yok kasıyor yok menü geçişleri takılıyor falan fılan zırvalar ben kullanıyorum s6 edge 64gb olanını ben boyle bir telefon gormedım kardeş En içtenlikle soyluyorum hem kamera hem şarz hem performans Alıcaksan GOLD rengini al
Tek sorunum çabuk fiyatı düşmesipeki başka herhangi bir sorunu var mı kardeş...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
kardeş apple a pek yanaşmayacak android kullanacak, şuan saf android li gm 4g giriş seviyesi telefon kullanıyorum ve memnunum zaten yakın arkadaşım alacak ben değil o da android istiyor...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tamam kardeş eyvaAllah Sağolasın...
evet fiyat konusu öyle şuanda 1900 2000 e bulunabiliyor...Tek sorunum çabuk fiyatı düşmesi![]()
Arkadaşlar şarj birgüni çıkarıyormu s6edge de ( whatsapp arada face Instagram twitter) normal bi kullanım işte
iPhone 6s diyorum başka birşey söylemeye gerek yok. Paranı ziyan etme Samsung ile. Fanboy koyunlara kulak asma sen. Ben Android den geldim hepsini biliyorum. 6s al keyfine bak. Asla pişman olmazsın.
Arkadaşlar s6 edge alıcam pişman olurmuyum. Şarjı birgün rahat gidiyormu orası önemli birgünü rahat çıkarıyorsa sıkıntı yok
Ozaman note5den vazgeçip s6edge alırım sağolasın