Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Metehun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla HTC ve Samsung ta yaşadığım bu olumsuzluklardan sonra fikirlerim Apple a kaydı para kaybı problem değil en azından Apple hakkını veriyor desteği sayesinde ve satarken değer kaybetmiyor

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Valla HTC ve Samsung ta yaşadığım bu olumsuzluklardan sonra fikirlerim Apple a kaydı para kaybı problem değil en azından Apple hakkını veriyor desteği sayesinde ve satarken değer kaybetmiyor
S3 mini android baya sıkti samsung bunaltir zaten sunu bir kac yil kullanayayim apple daha iyi daha 4 ay oldu kasmalar gogle playden agri kaldim gogle 409 hatasi yuzunden wifi sorunu her sey sorunlu

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Dostum 3 sene galaxy y 1 sene t50 1 6 ay grand prime 2 ay s6 1 ayda note 4 1 hafta g3,g4 kullandım. T50 hariç hepsi bi süre sonra takılmalar çok oldu. T50 niyese gayet stabildi. Şimdi parayı bastım iphone 5s aldım gram kasma donma yok yazılım sürekli güncel tahminimce 2 senede güncel kalır. Çok şık hafif telefon

Reaksiyon puanı
16,128
Dostum 3 sene galaxy y 1 sene t50 1 6 ay grand prime 2 ay s6 1 ayda note 4 1 hafta g3,g4 kullandım. T50 hariç hepsi bi süre sonra takılmalar çok oldu. T50 niyese gayet stabildi. Şimdi parayı bastım iphone 5s aldım gram kasma donma yok yazılım sürekli güncel tahminimce 2 senede güncel kalır. Çok şık hafif telefon

onu bunu bırak onu iki ucu 3,5mm jajklı kablo ile pcye line-in den ses girebiliyormusun ? dark jack yok gibi davranıyor T50'de varmı bu? kulaklık seçiyor mu?

S

s6 yi sevmedim

SDN Okuru
s6,s6 edge ve s6 edge plus(note 5 yerine cikmis avrupada) kullandim.Eski note 3 um daha iyiydi sanki.s6 lerin hepside donma yapiyor.Note serisinde donma yoktu.
Eklemek gerekirse s6 edge plus'un ekrani super sadece.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kitkat ile note4'üm zaten şahaneydi, lollipop gelince daha da şahane oldu.

Görende der ki samsung'un bütün telefonları arızalı.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
tam bir fanboysun yemin ederim şu tipe bak her samsung konusunda kotuleyıcı yorumunvar Allahın fakiri

Fanboy olan sensin dostum[emoji1] O kadar fakirsin ki Herhangi bir Apple ürününü kullanma fırsatın olmamış yazık her yerin her cümlem her kelimen acizlik basitlik ve fakirlik zerreleri içeriyor. Tanrı yardımcın olsun.
Ayrıca hakkında hiçbir şey bilmediğin insanlar hakkında önyargılı davranıp gerçekdışı tespitlerde bulunamazsın. Sanal alem ile gerçek hayat farklıdır oradan boş tenekeden sallamak konuşmak kolay olandır. Kaç yaşındasın ve ne işle meşgulsün teknoloji hakkında ne kadar Bilgin var ne kadar fanboysun veyahut ne kadar öğrenmeye açık ve istekli birisin hiç umurumda değil ama bilmeni istediğim bir şey var ki burada Fanboy olan ben değilim.
Son olarak kelime seçimlerine dikkat et ve üslubunu koru burası bir forum sitesi terbiyesizlik yapma önceki mesajını dikkate almadım ama aynı şeyi yapmaya devam ettiğin sürece hem burada hoş karşılamam seni hemde realde.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Boşver kardeşim tam bir görüsüzlük misali buarada bende apple dan nefret ediyorum fakirmiyim acaba

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
beyler/bayanlar arkadaşım s6 ve yada edge almayı düşünüyor son durum telefonda nedir bir ara ram sorunu vadı ve şarjı az gidiyor deniliyordu bu durumlar şuan nasıl ve herhangi bir sorun takılma donma vs vs varmı....

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
beyler/bayanlar arkadaşım s6 ve yada edge almayı düşünüyor son durum telefonda nedir bir ara ram sorunu vadı ve şarjı az gidiyor deniliyordu bu durumlar şuan nasıl ve herhangi bir sorun takılma donma vs vs varmı....
3 aylık kullanıcıyım beklemediğim şarj performansı aldım ramde sorunsuz bi şekilde kullanmaktayım...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
bu bir zevk meselesi dostum, hiç bir fakirin elinde s6 edge 64gb gordunmu? (: boş yapma gece gece kafa açma bilader
bu arada samsung alıcak arkadaşlara soyluyorum kesınlıkle gidin alın burdaki gereksiz yorumlara kapılmayın gereksiz fanboy yorumları , Üstüne performans ve Kamera tanımıyorum peh neyse iyi forumlar

Kimin boş yaptığı belli. Evet elinde S6 Edge olup fakir olan da gördüm hem de şimdi yeni bir tane.
Fakirliği sadece maddiyattan ibaret sanan fakirlerde varmış meğer.
Zevk meselesi ise yorumunu yapar çekilirsin kimseyi aşağılamaya hakkın yok dingonun ahırı değil burası.
Bu forum sana göre değil zaten iyisi mi banlanmadan sen terket burayı

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

iPhone 6s diyorum başka birşey söylemeye gerek yok. Paranı ziyan etme Samsung ile. Fanboy koyunlara kulak asma sen. Ben Android den geldim hepsini biliyorum. 6s al keyfine bak. Asla pişman olmazsın.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
3 aylık kullanıcıyım beklemediğim şarj performansı aldım ramde sorunsuz bi şekilde kullanmaktayım...
peki başka herhangi bir sorunu var mı kardeş...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iPhone 6s diyorum başka birşey söylemeye gerek yok. Paranı ziyan etme Samsung ile. Fanboy koyunlara kulak asma sen. Ben Android den geldim hepsini biliyorum. 6s al keyfine bak. Asla pişman olmazsın.
kardeş apple a pek yanaşmayacak android kullanacak, şuan saf android li gm 4g giriş seviyesi telefon kullanıyorum ve memnunum zaten yakın arkadaşım alacak ben değil o da android istiyor...

al kardeş al şimdi bi kaçtane apple fanboyu gelir yok alma yok kasıyor yok menü geçişleri takılıyor falan fılan zırvalar ben kullanıyorum s6 edge 64gb olanını ben boyle bir telefon gormedım kardeş En içtenlikle soyluyorum hem kamera hem şarz hem performans Alıcaksan GOLD rengini al
tamam kardeş eyvaAllah Sağolasın...

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
peki başka herhangi bir sorunu var mı kardeş...

kardeş apple a pek yanaşmayacak android kullanacak, şuan saf android li gm 4g giriş seviyesi telefon kullanıyorum ve memnunum zaten yakın arkadaşım alacak ben değil o da android istiyor...

tamam kardeş eyvaAllah Sağolasın...
Tek sorunum çabuk fiyatı düşmesi :)

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben hem iphone hem android kullanıcısı olarak ikisi çok ayrı telefon diyebilirim her iki telefonda süper kullanıcıya göre değişir tercih etmek biri kapalı sistem biri açık ben çok kurcalayan içli dışlı biri olduğum için ios bana göre dil jailbreaksız kullanamıyodum ama iosdaki arayüz stabilete güvenlik vs oda ayrı iş adamalarının daha çok tercih edeceği telefon diyebilirim android ise özgür bir sistem donanım olarak bunlara özel entegre yapılıyo ve suda ayrı android eski android deil kesinlikle 5.1 de aşmış baya heleki s6 nın donanımıyla süper diyebilirim hee bana bakarsan iphondan + olarak donanımı cok iyi kamerası ekran sarjı hem iyi gisiyo hem hızlı doluyo iphonunda en büyük eksiği odur iphpn sarjını düzeltseydi o zman iphonu bi şekil jailbreakle tercih edebilirdim :)

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar s6 edge alıcam pişman olurmuyum. Şarjı birgün rahat gidiyormu orası önemli birgünü rahat çıkarıyorsa sıkıntı yok

casual1278

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler dün aldığım s6 edge plus telefonum gece bir anda kapandı ve custom binary blocked by frp locked diye bir yazı çıktı sol üst köşede. Download moda alınca current binary custom ve status custom tarzı şeyler yazıyor. Recovery moda almayı deneyince de recovery is not seandroid enforcing diyor odini açıp telefonu download modda 4 k ere ayrı kablolarla bağladım ama algılamıyor. Acaba kablolar orjinal değil diye mi anlamadım yardım edin beyler geceden beri uğraşıyorum

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Hemen servise götürürün ilk günden böyle şey normal değil.

Browni34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benıde ekleyın s6 edge 64gb telefonum var :P

ama bazı ayarları yapamadım konu açtım saten

Alıcaklara duyurulur kesınlıkle koşun alın :D

ben z5 premıum alıcaktım buyuk telefon sevmıyorum dıye s6 edge aldım cok memnunum her açıdan super bişi ya

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar şarj birgüni çıkarıyormu s6edge de ( whatsapp arada face Instagram twitter) normal bi kullanım işte

K

KerimKrRb

SDN Okuru

Katılmıyorum. 2 aydır s6 edge kullanıyorum. İlk çıktığı an alıcaktım amma iphone 6s bekledim. Belki, belki bu sefer iphone beni çezbeder dedim ama nafile.. tam bir fiyasko. Apple macbook air ve ipad mini 2 kullanıyorum çok memnunum bunlardan. Hiç acımadım verdiğim paraya ve çokta memnunum apple ürünlerinden. Gel hör ki 6s de aynı memnuniyet yok. İos 9 ile düzelebilir belki dedik o da fiyasko çıktı. İlerde çıkacak olan yeni sürünlerle düzelir elbette ama ne şarj sorunu çözülecek ne de kapalı kutu misali hapsolma sorunu. Telefonda özgür olacak insan. Ortam içinde lazım olan her hangi bir durumda "aaa sen iphone kullanmıyor musun? Senden bu dosyayı alamam ben" dememeli ve tam tersi bir duruma maruz kalmamalı. Sonuç itibarıyla ben sana s6 edge al derim. İos sa yabancıysan hiç bulaşma ve düşünmeden s6 al. Samsungun memnum olduğum alanıdır akıllı telefonlar. İlerde fiyatı düşer ama iphonede bu sıkıntı yok diyenlere aldırma. Sonuçta telefon ticareti yapmıyorsan sıkıntı değil bu durum. Düşse düşse en fazla 1.800'e düşer o da 3 yıl sonra anca. Yatırım yapacaksan da telefon değil altın al. :)

K

KerimKrRb

SDN Okuru
Arkadaşlar s6 edge alıcam pişman olurmuyum. Şarjı birgün rahat gidiyormu orası önemli birgünü rahat çıkarıyorsa sıkıntı yok

Rahatlıkla çıkarır kardeşim. Üstüne bir kaç oyunda oynarsın. İphone gibi akşama kadar 3g ya da wifi açıkken pili sömürmüyor en azından. Zümrüt yeşili var bende ve inan görüntüsü çok güzel + albenili. TAVSİYEMDİR.. :)