>>Sorun çıkar.>>S6 yı katardan getirteceğim,
>>Klonlatmayı düşünüyorum acaba sorun çıkar mı?
78 mb lık bir güncelleme dağıtılmaya başlanmıştı. Ülkemiz de güncellemeyi alan var mı arkadaşlar?
@efe.can ve merak eden arkadaşlar için yorumumu aktarıyorum. yorumumu anlamanız için önce http://forum.shiftdelete.net/samsung/433795-galaxy-s6-kullanicilari-yardim.html bu konuya göz atmanız lazım bir zahmet arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar. dokuz on gün önce s6'mı gidip aldım. tabii belki henüz erken ama şuan konu başında endişe ettiğim şeylerin yersiz olduğunu anlamış oldum.eğer yukarıda belirttiğim gibi bana benzer şekilde kullanıyorsanız telefonunuzu şarjdan çektiğinizden 24 saat sonra bataryanızın %15-30(kullanma yoğunluğa bağlı olarak) seviyelerde olduğunu göreceksiniz. bu arada telefonum avrupa'da aldığım için belki fark ediyordur teknik kısmı bilemiyorum ama dün gece 75mb'lık bir güncelleme aldım samsung'tan. 70-85 arası olan ram kullanımı %50 ile max. %70 seviyelere geriledi bunla birlikte batarya şuan saate bakarak söylersem sabah 11.00'da %100 olarak şarjdan çektim üzerinden 14,5 saat geçmesine rağmen(yukarıda belirttiğim kullanımın aynısı şeklinde takıldım telle) %60 seviyelerinde görünüyor yani bi iyileşme izlenimi verdi
burada yorum yapan beni s6 almak için cesaretlendiren arkadaşlara teşekkürler. telefonumdan çok memnunum 3-4 yıl sonra patates olacağını bilsem de o zaman da bakarız bi çaresine artık
merhaba Arkadaşlar;
30 gün önce S6 aldım fotoğraf çekiminde renkleri gerçekçi değil, selfı çekiyorum yeşil olan gözlerim siyah-kahverengi karşımı bir şey çıkıyor arkadaşımda HTC M9 var onun renkleri daha gerçekçi
ve gerçek renginde çekiyor, başka bir S6 kamerası ile deneme şansım olmadı fikirlerinizi almak istiyorum telefonun kamerası mı sorunlu yoksa S6 gerçek renk konusunda sınıfta mı kaldı.???