Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bende uygulamadaykem birden kendi kendine uygulama bi inip çıkıyo screnshot alır gibi neden acaba virüsmü bulaştı acep?

ongbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Ben bir kaç aydır S6 kullanıyorum. Bugüne kadar S2 ve S4 kullandım. S6 herşeyiyle mükemmel. Çektiği kalitedeki fotoğrafları çevremdeki hiç bir cihaz çekemiyor. Görüntü en iyi Iphone' dan bile daha iyi. Hız desen super. Halen 70-80 uygulama yüklü kasma yok. Parmak izi Iphone kadar hızlı, kamera Iphone kadar hızlı açılıyor. Ekran Iphone' dan daha mükemmel net ve aydınlık.
Kötü diyenlerin neden kötü dediğini anlamış değilim. Bu arada original launcher ve rom kullanıyorum.
Herkese tavsiye etmemem için bir neden görmüyorum. Allah hepinize nasip etsin :)

Oteki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 kullanıyorum şu anlık ve memnunum S6'nın fiyatı çok uçuk geldi bana, diğer samsung ürünleri gibi bu da düşecektir.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>S6 yı katardan getirteceğim,
>>Klonlatmayı düşünüyorum acaba sorun çıkar mı?

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
6 ayda bir problem çıkarır sonra telin ana kartı kara listeye girer çok zor çalıştırırsın söyleyim.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Tamam arkadaşlar tşkler..
>>En iyisi pasaporta işletmek..

E

efe.can

SDN Okuru
78 mb lık bir güncelleme dağıtılmaya başlanmıştı. Ülkemiz de güncellemeyi alan var mı arkadaşlar?

cagdascelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
78 mb lık bir güncelleme dağıtılmaya başlanmıştı. Ülkemiz de güncellemeyi alan var mı arkadaşlar?

[MENTION=2261]efe[/MENTION].can ve merak eden arkadaşlar için yorumumu aktarıyorum. yorumumu anlamanız için önce http://forum.shiftdelete.net/samsung/433795-galaxy-s6-kullanicilari-yardim.html bu konuya göz atmanız lazım bir zahmet arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar. dokuz on gün önce s6'mı gidip aldım. tabii belki henüz erken ama şuan konu başında endişe ettiğim şeylerin yersiz olduğunu anlamış oldum.
001_smile.gif
eğer yukarıda belirttiğim gibi bana benzer şekilde kullanıyorsanız telefonunuzu şarjdan çektiğinizden 24 saat sonra bataryanızın %15-30(kullanma yoğunluğa bağlı olarak) seviyelerde olduğunu göreceksiniz. bu arada telefonum avrupa'da aldığım için belki fark ediyordur teknik kısmı bilemiyorum ama dün gece 75mb'lık bir güncelleme aldım samsung'tan. 70-85 arası olan ram kullanımı %50 ile max. %70 seviyelere geriledi bunla birlikte batarya şuan saate bakarak söylersem sabah 11.00'da %100 olarak şarjdan çektim üzerinden 14,5 saat geçmesine rağmen(yukarıda belirttiğim kullanımın aynısı şeklinde takıldım telle) %60 seviyelerinde görünüyor yani bi iyileşme izlenimi verdi
001_smile.gif
burada yorum yapan beni s6 almak için cesaretlendiren arkadaşlara teşekkürler. telefonumdan çok memnunum 3-4 yıl sonra patates olacağını bilsem de o zaman da bakarız bi çaresine artık

E

efe.can

SDN Okuru
@efe.can ve merak eden arkadaşlar için yorumumu aktarıyorum. yorumumu anlamanız için önce http://forum.shiftdelete.net/samsung/433795-galaxy-s6-kullanicilari-yardim.html bu konuya göz atmanız lazım bir zahmet arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar. dokuz on gün önce s6'mı gidip aldım. tabii belki henüz erken ama şuan konu başında endişe ettiğim şeylerin yersiz olduğunu anlamış oldum. :) eğer yukarıda belirttiğim gibi bana benzer şekilde kullanıyorsanız telefonunuzu şarjdan çektiğinizden 24 saat sonra bataryanızın %15-30(kullanma yoğunluğa bağlı olarak) seviyelerde olduğunu göreceksiniz. bu arada telefonum avrupa'da aldığım için belki fark ediyordur teknik kısmı bilemiyorum ama dün gece 75mb'lık bir güncelleme aldım samsung'tan. 70-85 arası olan ram kullanımı %50 ile max. %70 seviyelere geriledi bunla birlikte batarya şuan saate bakarak söylersem sabah 11.00'da %100 olarak şarjdan çektim üzerinden 14,5 saat geçmesine rağmen(yukarıda belirttiğim kullanımın aynısı şeklinde takıldım telle) %60 seviyelerinde görünüyor yani bi iyileşme izlenimi verdi :)burada yorum yapan beni s6 almak için cesaretlendiren arkadaşlara teşekkürler. telefonumdan çok memnunum 3-4 yıl sonra patates olacağını bilsem de o zaman da bakarız bi çaresine artık

Vermiş olduğunuz linkteki konuyu okudum. İyi bir tercih yaptığınızı belirtmek isterim. Hayırlı olsun. Bende Note 4 ile S6 arasında kalmıştım ve tercihimi S6'dan yana kullandım. 1 ay içersinde bile günümüz teknolojisinin büyük değişimi kendini gösteriyor. Kaldı ki aralarında 1 sene gibi zaman dilimi var. Ben bunları da göz önünde bulundurarak seçim yaptım. Özellikle güneşli hava da ekranı iyice parlak hale getirmesi çok işimi görüyor. Neyse gelelim esas konumuza.. Bir çok kaynaktan araştırdım. Bu güncellemenin oldukça başarılı olduğu dile getirilmiş. Özellikle pil konusun da değişim olduğunu hatta uygulamaları optimize etme özelliğinin gelmesi çok iyi olmuş. Bu konuda da gerekli bilgilendirmeyi detaylı bir şekilde aktardığınız için teşekkür ederim. :) Benim bu güncellemeyi beklememin esas nedeni harici bir klavye kullanımında açılırken gecikme yapması. Zaten konu xda developers üzerinde açılmış ve ilgi toplamış durumda. Umarım bu güncelleme ile sorun düzeltilmiştir.

E

efe.can

SDN Okuru
Yeni güncelleme smart switch üzerinden verilmiştir arkadaşlar.

haspam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haziranda aldım s6 32 gb telefonu. ilk başta sorunsuz çalışırken sonra ön kamerasında lekeler görmeye başladım sonrada hızlı şarjında sorun çıkmaya başladı. kendi şarjın kendi kablosunu takmama ramen normal bir prizde, kablolu şarj olduğunu belirtiyor 0-100 4 5 saate doluyor birçok yolu denedim olmadı. Servise götürdüm kamera değişti yazılım yüklendi herşey halloldu derken şarj sorunu 3 gün sonra tekrar çıktı tekrar götürdüm tekrar çıktı tekrar götürdüm ve yine çaresizce alıp tekrar bozulmasını bekliyecem, aldığıma pişman oldum herhangi zararlı bir yazılım uygulama siteye girilmedi veya yüklenmedi sanırasm fabrika hatası. avrupa formlarında bu tarz sorunlardan bahsediliyor ve samsung cihazlarını değiştirdiğini söylüyolar türkiyedeki prosedür 4 parça değişikliğinden sonra buna izin veriyor. bence rezillik bu parayı verdim keşke Iphone alsaydım klişe sini yaşıyorum

Meinwelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu son güncellemeyi hala bende alamadım ya. Nedir bu böyle.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
merhaba Arkadaşlar;

30 gün önce S6 aldım fotoğraf çekiminde renkleri gerçekçi değil, selfı çekiyorum yeşil olan gözlerim siyah-kahverengi karşımı bir şey çıkıyor arkadaşımda HTC M9 var onun renkleri daha gerçekçi
ve gerçek renginde çekiyor, başka bir S6 kamerası ile deneme şansım olmadı fikirlerinizi almak istiyorum telefonun kamerası mı sorunlu yoksa S6 gerçek renk konusunda sınıfta mı kaldı.???

S3 mini s6 yi gecti baskasinin s6 siyla karsilastirdik

O

Onur Uğur Akyüz

SDN Okuru
Beyler kısa bir süre önce s6 aldim sizce iyimi ettim ayrıca telefonda arada bir titreme tarzında birşey oluyor anlayamadım cevap verirseniz sevinirim

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Ben yaptım güncellemeyi gözle görülür bi değişiklik göremedim

blgkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar s6 edge kullanıyorum en son gelen 80 küsür MB lık güncellemeyi almadım alan edge kullanıcıları var mı ya da ne zaman gelir bilen biri ?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bana da gelmedi genelde edge modellere iki üç gün geç geliyor.

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ben bugün smart switch üzerinden aldım güncellemeyi. 1686 mb boyutundaydı. Neden bu kadar büyüktü anlamadım. Zaten 5.1.1 yüklüydü.

blgkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler ben bu smart switch olayını kaçırdım sanırım kies gibi bi şey mi bu ?

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Evet. Zaten kies s6 edge i desteklemiyor.

S

SDN Okuru09

SDN Okuru
TttEee 1686 mb biraz fazla değilmi ya.Edge mi var sen ?.gerçi telefondan telefona değişiyor güncellemeler.Her telefona ayrı geldi. edge+,note 5,s6 farklı farklı

blgkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acil cevap! Arkadaşlar Smart Switch yükledim ve telefona 1676 MB lık güncelleme var dedi fakat güncelleme dediğimde hata oluyor güncelleme hazırlanıyor diyor %100 olunca ÜRETİCİ YAZILIMI YÜKSELTMESİ ÇALIŞTIRILAMADI BİLİNMEYEN HATA OLUŞTU. diyor. napmam gerekli ??

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Genelde herkes sarj olurken isinma sorunu yasiyor. Bende ilk aldigimda oyle bir sorunla karsilastim. Telefonu bir kac gun once servise verdim bu isinmasindan dolayi anakart ve sarj cihazini degistirmisler. Tuhaf bir yazilim yuklemisler sanirim yurtdisi kaynakli su an sarj ederken hicbir isinma yok ve hizli sarj ozelligi de kaybolmamis bu yazilimla alakali sanirm

S

SDN Okuru09

SDN Okuru
ogulcanbesli. İnternetten baktığım kadaarıyla hızlı şarj olduğu için telefonun ısınması normal olarak karşılanıyordu. fakat sen servise verdim anakart ve şarj cihazı değiştirmişler deyince kafam karıştı biraz açıkçası.Hiç servise verme gibi bir şey düşünmemiştim.. ilginç kafam karıştı şu an açıkçası,internette bununla ilgili bir şey görmemiştim hiç..

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
şarj problemi yaşayan arkadaşların öncelikle pillerini %100 yapıp şarjın %5e kadar kullanımını şu şekilde paylaşın>. ayarlar>pil>pil kullanımı> aşağıda telefonun tam şarjdan sonra kullandığı uygulamalar gözükecektir. burada "android OS" denen bir uygulama var. ona tıklayıp "ayrıntıları kullan" yazısının altında "uyanık kal" var mı ? varsa bunun süresi nedir ?
telefonun gps - nfc- S voice - sesle uyandırma gibi uygulamalarını kapatın (s-voice, sesle uyandırmayı devre dışı bırakın) ve yine ayarlar>erişebilirlik>görme>voice assistant ın kapalı olduğundan emin olun. erişebilirliğin içinde "ses algılayıcılar" ın da kapalı olduğundan emin olun.yaptıktan sonra paylaşınız değerlendirelim.