Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Ben isvicredeyim kardes, demekki bize daha gelmedi :)

Olabilir ama çok gecikmez gelir oraya da yakında. Misal bahsettiğiniz 80 Mb'lık güncelleme de bize gelmedi.

Türkiye'deki cihazlar yurtdışında verilen bir sürü ufak tefek iyileştirme güncellemelerini almıyor maalesef sebebi belirsiz. Bundan önce S5 kullanıyordum telefon yurtdışında en az 5-6 farklı güncelleme aldı biz burda, biri büyük lollipop güncellemesi olmak üzere, 2-3 güncelleme aldık.

magnetik35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende g4 almaya karar vermiştim ama forumda çok şikayet okudum sizce s6 almal ımıyım samsung dan çok korkuyorum ilerde hantallaşır diye ama kafam çok karıştı sizler memnun musunuz özellikler son gelen 241 mb lik güncellemeden sonra telefon farkedılr derecede bişeyler oldu mu?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam ne yaparsanız yapın G4 almayın. Samsung bu sefer touchwizi düzeltmeye başladı. S6'yı fiyatın hızlı düşmesini göze alıyorsanız onu alın. Ben fiyatı hızlı düşeceğinden ve benim cihaz problemli olduğundan iadeye sundum.

magnetik35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ne yaparsanız yapın G4 almayın. Samsung bu sefer touchwizi düzeltmeye başladı. S6'yı fiyatın hızlı düşmesini göze alıyorsanız onu alın. Ben fiyatı hızlı düşeceğinden ve benim cihaz problemli olduğundan iadeye sundum.

Hocam cevapladıgınız için sağolun izninizle bir iki soru daha sorayım sizlere. Öncelikle neden g4 almiyim son olarak s6nın fiyatı çok bariz düşermi önceki samsunglar gibi ve siz s6 tavsiye edermisiniz çünkü benim samsungun arayüzüne çok ön yargılarım var.Teşekkürler

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
G4 sıfır fiyatı 1600 civarında S6 ilerleyen zamanlarda 1500 e kadar düşer diye tahmin ediyorum G4 e göre S6 daha iyi emin olabilirsiniz. Son güncellemeden sonra cihazın hiç bir problemi kalmadı. İlerde hantallaşacagini zannetmiyorum çünkü S3 ve S4 cihazlar bile halen daha stabil şekilde calisiyor. Androidi bilgisayar gibi düşünün her yıl format attiginiz taktirde hız problemi yaşamasınız zaten S6 özellik olarak çok iyi ilerde problem olmaz.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam cevapladıgınız için sağolun izninizle bir iki soru daha sorayım sizlere. Öncelikle neden g4 almiyim son olarak s6nın fiyatı çok bariz düşermi önceki samsunglar gibi ve siz s6 tavsiye edermisiniz çünkü benim samsungun arayüzüne çok ön yargılarım var.Teşekkürler
Hocam G4 kronik problemleri olan bir cihaz. Yazılımsal mı donanımsal mı problemler var o bile kesin değil. S6'nın fiyatı düşer baya. S6 tavsiye edilebilir eğer Android düşünüyorsanız. Benim cihazda hem yazılımsal hem donanımsal problemler olduğu için kasma ve donma oldu biraz. Ama kasıyor diyeni duymadım.

magnetik35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G4 sıfır fiyatı 1600 civarında S6 ilerleyen zamanlarda 1500 e kadar düşer diye tahmin ediyorum G4 e göre S6 daha iyi emin olabilirsiniz. Son güncellemeden sonra cihazın hiç bir problemi kalmadı. İlerde hantallaşacagini zannetmiyorum çünkü S3 ve S4 cihazlar bile halen daha stabil şekilde calisiyor. Androidi bilgisayar gibi düşünün her yıl format attiginiz taktirde hız problemi yaşamasınız zaten S6 özellik olarak çok iyi ilerde problem olmaz.

Hocam peki s6 şarjı nasıl çok pili sömürüyor mu ben oyun oynayan birisi değilim çok yani günü çıkartıyor mu rahat? Birde son güncellemeden sonra s6nın ikonları değiştimi note 5 ikonları mı geldi telefona ? Son olarak parmak izi okuyucusu bir iphone kadar stabilleşti mi ve ram hala yüzde 80 90 larda geziyor mu güncellemeden sonra ? Şimdiden teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam G4 kronik problemleri olan bir cihaz. Yazılımsal mı donanımsal mı problemler var o bile kesin değil. S6'nın fiyatı düşer baya. S6 tavsiye edilebilir eğer Android düşünüyorsanız. Benim cihazda hem yazılımsal hem donanımsal problemler olduğu için kasma ve donma oldu biraz. Ama kasıyor diyeni duymadım.

Şuan bende general mobile discovery var 4gblik ilk çıkan modelınden artık baya öldü sayılır telefon o yüzden değiştireyim amiral gemisi bir telefon alıp 3 yıl arkama bakmadan idare etsin istiyorum sizce biraz daha beklemelimiyim yeni bir telefon için fiyatlar düşme açısından vs.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
S6 3 yıl rahat götürür. Ama kendi romu ne kadar iyi olur. Kasma olabilir. O yüzden rom yüklemek gerekebilir. Z5 düşünüyor musunuz hocam?

magnetik35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 3 yıl rahat götürür. Ama kendi romu ne kadar iyi olur. Kasma olabilir. O yüzden rom yüklemek gerekebilir. Z5 düşünüyor musunuz hocam?

Z5 düşünüyorum ama çok pahalı olur diyerekten yanaşamıyorum hocam ona araştırdığım ve edindiğim yabancı kaynaklarda telefon baya iyi ustalıkla yapılmış denilmekte.

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam RAM problemi yoktur ÷55-65 arasında parmak okuyucu sorunsuz parmağını tam tuşa oturttuğun anda okuyor parmagini basmaya gerek kalmadan üzerinde getirmen yeterli şarj konusu son güncellemeden sonra harika oldu bir günü rahat çıkarıyor 2-3 saatte %10 şarj gidiyor. Note 5 ile birebir aynı ikonları felan baha iyi oldu hızlandı cihaz android 6.0 ile ekim ayında daha iyi olacak. Forumda aynı konuda 2-3 sayfa öncesine bakabilirsiniz güncelleme sonrası ekran görüntülerini yukledim. İkonlara menü görünümüne bakabilirsiniz. S6 için 3 yıl garanti veriyorum.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Z5 düşünüyorum ama çok pahalı olur diyerekten yanaşamıyorum hocam ona araştırdığım ve edindiğim yabancı kaynaklarda telefon baya iyi ustalıkla yapılmış denilmekte.
Hocam 2700 olalabilir Z5. Z5 compact var bir de onu düşünüyor musunuz?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Çok etkilemiyorsa Z5 Compact da güzel. Bence oyun performansı en iyi olan telefon olucak. Zaten güncelleme desteğine diyecek bir şey yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler s6 mi g4 mu ve s6 32 gb yeterli olur mu kullanlar a yetyomu ve kasma falan??

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Beyler s6 mi g4 mu ve s6 32 gb yeterli olur mu kullanlar a yetyomu ve kasma falan??
Tabiki S6 almanız yararınıza olacak.LG G4'ün S6 dan tek artısı 1.8 diyafram lens kullanması, bu onu gece çekimlerinde bir tık iyi olmasını sağlıyor.Onun haricinde S6 ya göre işlemci ve grafik yongası bakımından gerisinde ve plastik kasa!.Piyasa değeri olmayan bir telefon G4. Alırsanız ileride değişim olacaksa eğer zarar etmeniz muhtemel.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende s6 var simdi edge almayi düşünüyorum piyasada bulunun en iyi telefon samsungun bu sezonda ürettiği telefonlar

different35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kimse bahsetmemiş yeni gelen güncellemeden hatta ve hatta nette gezdim dolandım yok haber bu konu ile ilgili. Gözümüz aydın edge ekranına uygulama ekleyebiliyoruz, bozulan parallax efekti de düzeltildi , Edge ekranı için güncelleme menüsü geldi!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar senelerce apple kullandım Iphone 3 serisinden berii androide geçmek istiyorum özellikle s6 edge cok ilgimi cekti .. Ama surdakileri okuyunca soğudum acıkcası , fotoğraf çekerken shot özelliği iphone kadar seri olamado hic bir zaman samsung ama s6 edgede bunu aştıklarımı düşünüyorum , ve beğenmezsem 2-3 ay icinde sattığımda cok değer kaybı yaşarmı şimdiden teşekkürlerr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesim yaklasik 1 aydir kullaniyorum s6 edge bu forumdaki hersey yalan sana yemin ediyorum bi dünya telefon kullandım ama boyle kusursuz mükemmel bi telefon görmedim bende almadan once bu forumdaki yorumlari okudum ve soğudum ama sansimi deneyip gittim ve s6 edge aldim ve çok memnunum ne kasiyor ne ısınıyor benden sana tavsiye kimsenin yorumunu dinleme çünkü kötüleyen çok sen kendi isteğinle git al.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim yaklasik 1 aydir kullaniyorum s6 edge bu forumdaki hersey yalan sana yemin ediyorum bi dünya telefon kullandım ama boyle kusursuz mükemmel bi telefon görmedim bende almadan once bu forumdaki yorumlari okudum ve soğudum ama sansimi deneyip gittim ve s6 edge aldim ve çok memnunum ne kasiyor ne ısınıyor benden sana tavsiye kimsenin yorumunu dinleme çünkü kötüleyen çok sen kendi isteğinle git al.
İşte aradığım kullanıcı kardeşim benim.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Merhaba .Kasmıyor diyorsun ama ben de S6 kullanmama rağmen , çok program yüklü olmamasına rağmen, hafızanın 19 GB ı boş olmasına rağmen bende niye kasıyor?Video çeker atarım sana inanmıyosan.
S6 iyi ama kusursuz değil

S

S6 KULLANICISI

SDN Okuru
Ya kardesim s6 edge kullanarak diyorum sallamayin %80 dolu benim hafiza sana mi kasiyo tek anlamadim abuk subuk yorumlar yapmayin milleti kandirmayin bu nasil forum yaa herkes kötülüyor beğenmiyorsan git kardeşim alacaklara fırsat verin!!!!!!

kkandirali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
29 sayfanın hepsini okuyamadım ama belki sorunum daha önce dillendirilmiştir.
Galaxy S6 kullanıcısıyım. Kamerayı açınca titreme oluyor. Ara sıra elimdeyken cihazın içinden harddisk çalışır gibi ince bir hareketlenme oluyor ve son olarak da "setk customization" durduruldu gibi sorunlar ile karşılaşıyorum. Bu sorunlar ile karşılaşan kullanıcılar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.

Hayırlı akşamlar.