orkansipahi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
şuan yüklüyorum. mcaffe kullanıyorum bilgisayarı olsun telefon ofis olsun tek bir hesap alınca bir çok cihaz koruma avantajı veriyor
bende 5 yıldır samsung telefon ve 8 yıldır mönitör kullanıyorum hiç sıkıntım yok mönitör ve tel ilk günki gibi...6 senedir samsung kullanıyorum 6 senedir hiç bir şikayetim olmadı
Ya kardeşim ne güzel söyledin sen ya ne güzel söyledin sen çoğu kişi işi gücü yok samsung kötülüyor yok ilerleyen günlerde dönüyormuş ediyormuş s3 var bende ilk çıktığı günden beri ilk gün olduğu gibi çalışıyor [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]bende 5 yıldır samsung telefon ve 8 yıldır mönitör kullanıyorum hiç sıkıntım yok mönitör ve tel ilk günki gibi...
Kardeşim ben öyle bir sıkıntı yaşamadım biliyorsunSoruma cevap verebilcek birisi var mı?
aynen bendede s4 var ilk günden farksız millet bence kullanmayı bilmiyor sonra geliyor şikayet ediyor benim şuan s4 de 2 sıkıntım var 1.si şarjı ilk güne göre az gidiyor ondada batarya eskidi 2 yıl olduYa kardeşim ne güzel söyledin sen ya ne güzel söyledin sen çoğu kişi işi gücü yok samsung kötülüyor yok ilerleyen günlerde dönüyormuş ediyormuş s3 var bende ilk çıktığı günden beri ilk gün olduğu gibi çalışıyor [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
Telefon, Sim kart, yada email hesabınızdaki kişileri ayrı ayrı görüntülemek için ''Kişiler'' uygulamasından sağ üst köşeden ''Daha Fazla'' seçeneğine tıklayıp, ''Ayarlar'' bölümüne girin ve ''Görüntülenecek Kişiler'' kısmından hangi numaraların görüntülenecegını seçebilirsiniz.Numara silmeyi herhangi bir kişi ve numaraya uzun bastığınızda silme seçeneği belirecektir.Numara eklemek içinde arama bölümünden yazacagınız herhangi bir numara kayıtlı değilse, üst bölümde ''Rehbere ekle'' seçeneği çıkacak.Arkadaşlar kusura bakmayın 24 sayfayı okuyamadım.Benim sorunum S6 ile ilgili ve rehber kullanımını açıklayabilirseniz çok memnun olurum.Rehberden nasıl kişi siliyoruz,nasıl ekleme yapıyoruz yada telefon ve sim kart rehberine nasıl geçiyoruz.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar.
S6da arka kapakta yazıyor edgede de öyledir heraldeArkadaşlar s6 edge Modeli'nde cihazın imei si iPhone gibi arka kapta kazılı mi yoksa etiket olarak mi yakıştırmışlar ?
Telefon, Sim kart, yada email hesabınızdaki kişileri ayrı ayrı görüntülemek için ''Kişiler'' uygulamasından sağ üst köşeden ''Daha Fazla'' seçeneğine tıklayıp, ''Ayarlar'' bölümüne girin ve ''Görüntülenecek Kişiler'' kısmından hangi numaraların görüntülenecegını seçebilirsiniz.Numara silmeyi herhangi bir kişi ve numaraya uzun bastığınızda silme seçeneği belirecektir.Numara eklemek içinde arama bölümünden yazacagınız herhangi bir numara kayıtlı değilse, üst bölümde ''Rehbere ekle'' seçeneği çıkacak.