Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şuan yüklüyorum. mcaffe kullanıyorum bilgisayarı olsun telefon ofis olsun tek bir hesap alınca bir çok cihaz koruma avantajı veriyor

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Tamam. Satın alırım araştırıp.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
9b45499e388da13eb7e3a748b3d7dd98.jpg
buradan indirebilirsiniz

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
8 mb lık bir uygulama gelmişti. Ama ben bilgisayardan rarı açmadım.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben açıp yükledim ama bende o tema daha önce yüklediğim için çıkıyor sanırım

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar telefonda ekran bir yere basılı tutunca geri tuşu ve multitask tuşu çalışmıyor. Böyle bir problem yaşayan var mı?

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 5 yıldır samsung telefon ve 8 yıldır mönitör kullanıyorum hiç sıkıntım yok mönitör ve tel ilk günki gibi...
Ya kardeşim ne güzel söyledin sen ya ne güzel söyledin sen çoğu kişi işi gücü yok samsung kötülüyor yok ilerleyen günlerde dönüyormuş ediyormuş s3 var bende ilk çıktığı günden beri ilk gün olduğu gibi çalışıyor [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yok abi sana değil başka S6 kullananlar varsa diye.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ya kardeşim ne güzel söyledin sen ya ne güzel söyledin sen çoğu kişi işi gücü yok samsung kötülüyor yok ilerleyen günlerde dönüyormuş ediyormuş s3 var bende ilk çıktığı günden beri ilk gün olduğu gibi çalışıyor [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
aynen bendede s4 var ilk günden farksız millet bence kullanmayı bilmiyor sonra geliyor şikayet ediyor benim şuan s4 de 2 sıkıntım var 1.si şarjı ilk güne göre az gidiyor ondada batarya eskidi 2 yıl oldu :) birde bu son 5.0 güncellemesiyle biraz ısınıyor başka sıkıntım yok gerisi süper...

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son güncelleme biraz ısıttı doğru söylüyorsunuz :) batarya o kadar sene geçmiş normaldir artık

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar kusura bakmayın 24 sayfayı okuyamadım.Benim sorunum S6 ile ilgili ve rehber kullanımını açıklayabilirseniz çok memnun olurum.Rehberden nasıl kişi siliyoruz,nasıl ekleme yapıyoruz yada telefon ve sim kart rehberine nasıl geçiyoruz.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar.

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar kusura bakmayın 24 sayfayı okuyamadım.Benim sorunum S6 ile ilgili ve rehber kullanımını açıklayabilirseniz çok memnun olurum.Rehberden nasıl kişi siliyoruz,nasıl ekleme yapıyoruz yada telefon ve sim kart rehberine nasıl geçiyoruz.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar.
Telefon, Sim kart, yada email hesabınızdaki kişileri ayrı ayrı görüntülemek için ''Kişiler'' uygulamasından sağ üst köşeden ''Daha Fazla'' seçeneğine tıklayıp, ''Ayarlar'' bölümüne girin ve ''Görüntülenecek Kişiler'' kısmından hangi numaraların görüntülenecegını seçebilirsiniz.Numara silmeyi herhangi bir kişi ve numaraya uzun bastığınızda silme seçeneği belirecektir.Numara eklemek içinde arama bölümünden yazacagınız herhangi bir numara kayıtlı değilse, üst bölümde ''Rehbere ekle'' seçeneği çıkacak.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Beni üzen de o oldu. 2.300'den almıştım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar s6 edge Modeli'nde cihazın imei si iPhone gibi arka kapta kazılı mi yoksa etiket olarak mi yakıştırmışlar ?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Telefon, Sim kart, yada email hesabınızdaki kişileri ayrı ayrı görüntülemek için ''Kişiler'' uygulamasından sağ üst köşeden ''Daha Fazla'' seçeneğine tıklayıp, ''Ayarlar'' bölümüne girin ve ''Görüntülenecek Kişiler'' kısmından hangi numaraların görüntülenecegını seçebilirsiniz.Numara silmeyi herhangi bir kişi ve numaraya uzun bastığınızda silme seçeneği belirecektir.Numara eklemek içinde arama bölümünden yazacagınız herhangi bir numara kayıtlı değilse, üst bölümde ''Rehbere ekle'' seçeneği çıkacak.

Çok teşekkür ederim.S6 ile ilgili sorunlarım bitmiyor,uzun zamandır internete bağlanmamıştım,bugün bağlandım ve güncelleme olduğunu gördüm,indir dedim indirip kurdu ve telefon acayip ısındı ve iki dakikada bir reset atmaya başladı.7-8-9....açılıp kapanıyor.Baktım olacak gibi değil fabrika ayarlarına sıfırladım.Normale döndü,fakat bu seferde şarjı acayip düşmeğe başladı.2.5 saatte %70 e düştü.Bıktım ya tonla para ver şu rezalete bak.Kusura bakma kafanı ütüledim.Saygılar.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Cihazı yaklaşık 4/5 saattir kullanıyorum tek sorunum yok. Isı vardı güncelleme ile azaldı,

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Samsung'un etkinliğini izledim. İngilizceyi net konuştukları için biraz anladım. Etkinlikte duyduklarım
Lte.cat 9
4gb ddr4 ram
Kablosuz şarjda 2 saat yerine 1 saatde oluyormuş.
21 ağustosta amerika ve kanada da çıkıyormuş.
Samsung pay hakkında büyük değişikliler var sanırım. Uzak doğulu olduğu için pek anlayamadım.
Arayüz biraz değişmiş.
Gear S2 gösterildi. IFA 2015'de tantılacak sanırım.
S pen ile ilgili biraz değişiklik var. Teknik özelliklerden pek bahsedilmedi. Unbox therapy geldi. Note 5 S6 ile tasarımsal olarak aynıydı nerdeyse. Bildiğimiz şeyler zaten. Birkaç saate videolar çıkar galiba.