Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunda bir terslik olması lazım testi en baştan yapmayı deneyin yada temayı kaldırıp o şekilde yeniden deneyin alakası yoktur belki ama bu şekilde olmaması lazım çıkması gerekn sonuç
bir sıkıntı olmaz ben sürekli yapıyorum sabah arkadaşımız çok güzel anlatmış üstelik link paylaşmış yeniden linke göz gezdirirseniz belki içiniz daha rahat eder
düz mantık yapmak gerekirse 920F en yakını onu denemek lazım bir zamanlar N9000Q note vardı oradan N900 yükledim işlemci aynı olduğu için bir sıkıntı çıkarmadı öyle bir işlem yapma zamanı geldiğinde zaten bunu çok daha iyi arastiririz şimdilik gerek yok garantili cihazları yalan etmeye
Yani bilemem olur mu olmaz mı ben güveniyorum o yüzden ürünlerini gönül rahatlığıyla alıp kullanıyorum baktık eski performans yok hiç değilse bunu geliştirme hakkını vermiyor bize bu yüzden daha çok güveniyorum