Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gerçekten çok eskide kaldı o günümüz telefonculari hala bunu ısrarla bastırıyor

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Vatandan almıştım. Orada dediler.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Abi şarjdan çektim. Şarj yüzde yüzde 1 düştü yüzde 93'e cihazda mı problem var anlamadım 2*3 saat daha tutuyum.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şarj çabuk tükeniyor benim cihazda öyle şöyle göstermek isterim ve telaş yapma kardeşim çünkü bir iki hafta içinde batarya tam performans vermeye başlayacak
3868610c4f02d17d83fea9a766b250cf.jpg

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Teşekkür ederim abi. Cihazı ilk açtığımda yavaş düşüyordu sarj. Şarjdan sonra işin rengi değişti. Yani şarj 20 sn aralıklara yüzde 1 düşer mi diye şaşırıyor insan. Sabaha kadar tutucağım. Biraz kullanırım. Olmazsa servise götüreceğim.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim hemen servise götürme öncelikle üç hafta geçmesini bekle batarya kendini toparlasin en son paylaştığın ekran görüntüsünden sonra şuan %88 oldu benim cihaz

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
İşte şarj etmeden benimki de öyle yavaş düşüyordu. Sabah şarj bi hallolursa OTA'dan güncellemeleri yapıcağım belki düzelir.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Benim bilgisayarın usb girişi biraz problemli ona göre yaparım bir şeyler.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam kardeşim sen nasıl istersen ama batarya 3 haftaya kadar kendini toparlar canını sıkma benim cihazda başta öyleydi

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Tamam abi yardımların için teşekkür ederim. Smart Switch ile yapmaya çalışcağım. Bilgisayarın işlemcisi antika.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rica ederim kardeşim keşke elimden daha çok şey gelse kendi bilgisayarında sıkıntı varsa hiç riske atma ya bir arkadaşında yap yada bir internet kafede sorun olmadan halledebilirsin işini

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Tamam abi yardımların için teşekkür ederim. Smart Switch ile yapmaya çalışcağım. Bilgisayarın işlemcisi antika.

Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Dün bir kılıf aldım orijinal olarak. Fiyatı indirime girmişti. Size linkini vereyim:
Spigen Galaxy S6 Case Ultra Rugged Capsule GittiGidiyor'da 181219990
Ürün özellikleri de yazıyor zaten altında. Ayrıca aldıktan sonra seri numarasıyla kontrol edebilirsiniz sitesinden. Güncellemeleri Smart Switch üzerinden görmemişti bende. Önce ota dan yükleyip sonra program üzerinden tekrar güncelleme yapmak zorunda kalmıştım. Zaten orkansipahi kardeşim olayı güzel özetlemiş. Ağzına sağlık.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir de cihaz içerisinde gereksiz olan uygulamalar var bunları devredışı bırakırsanız daha sağlıklı pil ömrü sunar. İhtiyaç halinde buraya ekran fotoğraflarını eklerim ona göre kapatabilirsiniz.

rica ederim kardeşim keşke elimden daha çok şey gelse kendi bilgisayarında sıkıntı varsa hiç riske atma ya bir arkadaşında yap yada bir internet kafede sorun olmadan halledebilirsin işini

Bu arada son güncelleme pil konusunda çok iyi durumda. Gece bıraktığımda %4-5 gibi pil tüketimi oluyordu şuan en fazla %2 gidiyor. Tabi bende çok fazla bir şey yüklü değil.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Teşekkür ederim. Ben de dün spigen kılıf almayı düşünüyordum. Sabaha kadar şarja tuttum. Şimdi güç tasarruf modunda. Ekran kısık. Şarj performansına bakıcam. Olmazsa bataryayı boşaltıp 12 saat şarja takıyımmı ?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Teşekkür ederim. Ben de dün spigen kılıf almayı düşünüyordum. Sabaha kadar şarja tuttum. Şimdi güç tasarruf modunda. Ekran kısık. Şarj performansına bakıcam. Olmazsa bataryayı boşaltıp 12 saat şarja takıyımmı ?
Hocam bataryadan çok iyi bi performans beklemeyin hayal kırıklığı yaşarsınız sonra 3g açıkken naparsaniz yapın su gibi gidiyor

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Evet sanırım öyle. Yok performans beklemiyorum. Dün 20 saniye aralıklarla yüzde 1 yüzde 1 düştü. Ondan korktum. Cihazı 10-15 dakikadır kullanıyorum. Yüzde 95'de şuan. Güç tasarruf modu ve ekran kısık. Ota'da yükleyince düzelir belki.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran cizilmiyor denildi, ekrana uygun film yok satista.. 1 ay icinde cizikler farketmeye basladim, halbuki cok titiz kulanirim.
neise Amazondan film siparis ettim geldi.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

İsabet olmuş o zaman. Boşuna tutmuşunuz onca saat şarjda. orkansipahi arkadaşımız açıklamış durumu size. Ne kadar tutarsanız tutun şarjı otomatik kesecektir. Yani bir işe yaramaz. Bataryayı tamamen boşaltma işlemi yapmanıza da gerek yok. Li-Ion piller istenildiği zaman şarj edilebilir. Sizinle bir link paylaşayım bazı hatalı bilgilerimizi düzeltmiş olalım:
Samsung Akıllı Telefonlar için Kullanışlı İpuçları | Simulator

Not: Resmi sitesinden verilmiştir.

Sizin yapmanız gereken şey şu:
-Cihazınızı ota üzerinden güncelleyin. Bütün güncellemeleri yükleyin yani sırasıyla. Sonrasın da evinizdeki pc müsait değilmiş anladığım kadarıyla.. İnternet kafeden smart switch aracılığı ile cihazınızı tekrar güncelleyin. Smart switch yeni güncellemeleri sunmuyor olabilir. Mesela son gelen güncellemeyi ordan vermediler ota üzerinden aldık. Bu yüzden söylediğim şekilde yaparsanız daha iyi olacaktır. Pil performansının arttığını göreceksiniz. Aynı işlemleri bende yaptım.
-Pilinizi genelde %15 e düştüğünde şarja bırakın ve dolana kadar acil bir durum olmadığı sürece çıkarmayın. %100 dolunca yeşil ışık yanıyor zaten biliyorsunuz ki.
-Çok aceleniz varsa istenilen yüzdelik dilimde şarj edip çekerseniz. Ama genel anlamda düzenli şarj etmeniz faydalı olacaktır.

Evet sanırım öyle. Yok performans beklemiyorum. Dün 20 saniye aralıklarla yüzde 1 yüzde 1 düştü. Ondan korktum. Cihazı 10-15 dakikadır kullanıyorum. Yüzde 95'de şuan. Güç tasarruf modu ve ekran kısık. Ota'da yükleyince düzelir belki.

Bir de kullanmadığınız uygulamaları devredışı bırakın. Tabi hangisinin ne olduğunu bilerek devredışı bırakmanız daha sağlıklı olur.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Onu biliyordum. Riske atmamak için uzun süre tuttum. Yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Şarj 67. Güncellemeleri yüklüyorum şimdi.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Tasarım açısından 10 numara. Tema yükledim. Çok hoşuma gitti.
b98e6a7e071fc0846a76d3b1fe73c9a8.jpg

Şarj da düzeldi gibi.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Gold platinium rengi olduğu için bu temayı yükledim. Iron Man temasını bulamadım.