orkansipahi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
gerçekten çok eskide kaldı o günümüz telefonculari hala bunu ısrarla bastırıyor
Tamam abi yardımların için teşekkür ederim. Smart Switch ile yapmaya çalışcağım. Bilgisayarın işlemcisi antika.
Tamam abi yardımların için teşekkür ederim. Smart Switch ile yapmaya çalışcağım. Bilgisayarın işlemcisi antika.
rica ederim kardeşim keşke elimden daha çok şey gelse kendi bilgisayarında sıkıntı varsa hiç riske atma ya bir arkadaşında yap yada bir internet kafede sorun olmadan halledebilirsin işini
Hocam bataryadan çok iyi bi performans beklemeyin hayal kırıklığı yaşarsınız sonra 3g açıkken naparsaniz yapın su gibi gidiyorTeşekkür ederim. Ben de dün spigen kılıf almayı düşünüyordum. Sabaha kadar şarja tuttum. Şimdi güç tasarruf modunda. Ekran kısık. Şarj performansına bakıcam. Olmazsa bataryayı boşaltıp 12 saat şarja takıyımmı ?
Teşekkür ederim. Ben de dün spigen kılıf almayı düşünüyordum. Sabaha kadar şarja tuttum. Şimdi güç tasarruf modunda. Ekran kısık. Şarj performansına bakıcam. Olmazsa bataryayı boşaltıp 12 saat şarja takıyımmı ?
Evet sanırım öyle. Yok performans beklemiyorum. Dün 20 saniye aralıklarla yüzde 1 yüzde 1 düştü. Ondan korktum. Cihazı 10-15 dakikadır kullanıyorum. Yüzde 95'de şuan. Güç tasarruf modu ve ekran kısık. Ota'da yükleyince düzelir belki.
Onu biliyordum. Riske atmamak için uzun süre tuttum. Yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
gelişmeleri bizimle paylaşırsınŞarj 67. Güncellemeleri yüklüyorum şimdi.
inşallah memnun kalırsınProblem yok şuanda.
tema gerçekten güzelmiş ama ben sadelikten yanayımTasarım açısından 10 numara. Tema yükledim. Çok hoşuma gitti.
![]()
Şarj da düzeldi gibi.