şuan nasıl ram sorunu devam ediyormu? genel olarak nasıl oldu telefon güncellemeden sonra...Güncellemeyi yükledim şu an telefon daha bi akıcı olmuş ram sorunu da büyük oranda çözülmüş gibi![]()
yakın zamanda edgeyede gelir merak etmeyin....neden edge için yok böyle saçma şey mi olur
edgeye gelir yakındaS6 edge'e niye yok!
Oturup ağlayak mı yani illa![]()
şuan nasıl ram sorunu varmı?...güncellemeyi kurdum önceden düşen antu tüm puanı yeniden yükselmiş telefon daha akıcı olmaya başladı ram sorunu şuanda hiç kendini göstermiyor ama 1 2 saatlik kullanım sonrası neler sunar belli olmaz
Yüzde 80 i geçtiğini görmedim tamamen çözmeseler de gelişme var ama şarj hala kötüşuan nasıl ram sorunu devam ediyormu? genel olarak nasıl oldu telefon güncellemeden sonra...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yakın zamanda edgeyede gelir merak etmeyin....
edgeye gelir yakında.....
şuan nasıl ram sorunu varmı?...
şarj kötü olması normal o cihaza 2550 mah yetmiyor bende s4 var ondada 2600 mah var ona bile yetmio düşün s6 ya yetermiYüzde 80 i geçtiğini görmedim tamamen çözmeseler de gelişme var ama şarj hala kötü![]()
bu sefer hakkını vermişlerBen Samsung S6 Kullanıcısıyım Güncelleme Geldi Bana Sizde Yapmalımıyım .. ÇÜnkü Çoğu Kişi Güncelleme Yaptıqın Zaman Telefon Kafayı Yiyebiliyor Diyorlar Sizce ?
Güncelleme çok başarılı olmuş kesinlikle ısrarla kurmanızı öneririm
Güncellemeyi yükledim şu an telefon daha bi akıcı olmuş ram sorunu da büyük oranda çözülmüş gibi![]()
@Troy hakkı abi s6 ya gelen güncellemeyi sen kurdunmmu?... şikayetçiydin s6 dan....
merhaba ben öyle bir sorun göremedim o yüzden altta ss paylaşıyorum bir aha bakıp bir haber verirsen çok memnun olurumArkadaslar soyle bir sorunum var ki telefonda goruntulu arama tusu yok yanlis miyim?Karsi taraf goruntulu arayabiliyorken biz arayamiyoruz sorun bende mi sizde bu tus var mi yardiminizi bekliyorum?
iyi günlerde kullan kardeşim [emoji4]Tam gözlerim doldu artık aktı akacak, bize neden güncelleme gelmedi diye, bi baktım gelmiş![]()
S6 edge güncelleme geldi arkadaşlar 225 mb. Hayırlı ola..
anlattığın sorunlara denk gelmedim istersen yeniden smart swich üzerinden yükleWhatsapp ta mesaj yazacağım zaman klavye genellikle çıkmıyor. Farklı bir alanda denediğimde sıkıntı yok. Art arda basıyorum yine çıkmıyor. 5 saniye geçtikten sonra bastığımda direk açıyor. Bazen de direk açıyor. Arada klavyeyi kendi kendine kapatıyor. Kullandığım klavyeden mi acaba dedim farklı klavye denedim gene aynısını yapıyor. Kendi klavyesinde bile bazen gecikmeli açıyor. Bu problemi yaşayan var mı? Son güncellemeden sonra böyle oldu.
anlattığın sorunlara denk gelmedim istersen yeniden smart swich üzerinden yükle
İnşallah. Bu arada önbellek kullanımına baktığınız da hiç şeridi kırmızı renkte gördüğünüz oluyor mu? Ekran fotoğrafı paylaşayım daha iyi anlarsınız. 5.0.2 de hiç şeridin kırmızı olduğunu görmedim. Telefon soğudum bozdular güncellemelerle..Ekli dosyayı görüntüle 12303evet oto üzerinden bir sıkıntı oluyor ama şu en son gelen bende bir probleme neden olmadı inşallah senin sorunda en kısa sürede çözülür