Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

blgkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden edge için yok böyle saçma şey mi olur

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Güncelleme iki seriyede çıkar birine çıkıp diğerini bekletme gibi bir durum söz konusu olamaz.Üstelik seriyi gösteren model S6 Edge iken.Şuan ingiltere rom'unu kullanıyorum güncelleme ilk çıktığında yükledim fakat çok bir şey değişmiyor. Ram sorunuda tam olarak düzelmiş değil.Pil ömrüde hemen hemen aynı gibi.Bu güncellemelerde pek bir şey beklememek gerek Note5 ve S6 Edge+ plus arayüzlerınde yapılan değişikliklerle sistem performansı ve ram sorunu düzeltilecek gibi... Düzelmezse, Samsung'un itibarı ne olur artık bilinmez.Tasarım ve donanım çok iyi fakat malüm üzere arayüz yine bilindik Samsung TouchWiz..(sistemde o kadar sadeleştirme ve kısıtlamaya rağmen %80 ram tüketimi nasıl becerilmiş hayret!)

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Eskiden güç tasarruf modunda telefonun bütün akıcılığı kayboluyordu güncellemeden sonra güç tasarruf modunda da gayet iyi performans veriyor

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Güncellemeyi yükledim şu an telefon daha bi akıcı olmuş ram sorunu da büyük oranda çözülmüş gibi
2bc95857e0a396d05d84f3aee33d6e74.jpg
şuan nasıl ram sorunu devam ediyormu? genel olarak nasıl oldu telefon güncellemeden sonra...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

neden edge için yok böyle saçma şey mi olur
yakın zamanda edgeyede gelir merak etmeyin....

S6 edge'e niye yok!
Oturup ağlayak mı yani illa :)
edgeye gelir yakında :).....

güncellemeyi kurdum önceden düşen antu tüm puanı yeniden yükselmiş telefon daha akıcı olmaya başladı ram sorunu şuanda hiç kendini göstermiyor ama 1 2 saatlik kullanım sonrası neler sunar belli olmaz
şuan nasıl ram sorunu varmı?...

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
şuan nasıl ram sorunu devam ediyormu? genel olarak nasıl oldu telefon güncellemeden sonra...

yakın zamanda edgeyede gelir merak etmeyin....

edgeye gelir yakında :).....

şuan nasıl ram sorunu varmı?...
Yüzde 80 i geçtiğini görmedim tamamen çözmeseler de gelişme var ama şarj hala kötü :(

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme çok başarılı olmuş kesinlikle ısrarla kurmanızı öneririm

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaşlar ben güncelledim s6 mı ram sorunu çözülmüş gibi % 60 % 65 oluyor akıcılıkta iyi kasmıyor tlfn şarjda iken çok ısınan tlfn şimdi buz gibi bide batarya ya nasıl etkileyecek onuda ileri ki günlerde görücez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar bn samsung galaxy s3 aldım rehbere girince rehberin sağ alt kösesinde hat işareti yerine googlenin g harfi var ve hat işareti olmadığı için kimseyi arayamıyorum ve kimse beni arayamıyor ne yapmalıyım. yardım edin lütfen. şimdiden teşekkürler.....

xxmanyak33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme çok başarılı olmuş kesinlikle ısrarla kurmanızı öneririm

Güncellemeyi yükledim şu an telefon daha bi akıcı olmuş ram sorunu da büyük oranda çözülmüş gibi
2bc95857e0a396d05d84f3aee33d6e74.jpg

@Troy hakkı abi s6 ya gelen güncellemeyi sen kurdunmmu?... şikayetçiydin s6 dan :)....

Arkadaslar soyle bir sorunum var ki telefonda goruntulu arama tusu yok yanlis miyim?Karsi taraf goruntulu arayabiliyorken biz arayamiyoruz sorun bende mi sizde bu tus var mi yardiminizi bekliyorum?

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar soyle bir sorunum var ki telefonda goruntulu arama tusu yok yanlis miyim?Karsi taraf goruntulu arayabiliyorken biz arayamiyoruz sorun bende mi sizde bu tus var mi yardiminizi bekliyorum?
merhaba ben öyle bir sorun göremedim o yüzden altta ss paylaşıyorum bir aha bakıp bir haber verirsen çok memnun olurum
b7a980089b8c3b270a54aa46b043a5f5.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S6 kullanıyorum son gelen güncellemeden sonra telefona whatsapp tan internetten veya herhangi biryerden indirilen fotoğraflar galeride görünmüyor yardım eder misiniz

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Tam gözlerim doldu artık aktı akacak, bize neden güncelleme gelmedi diye, bi baktım gelmiş :)

S6 edge güncelleme geldi arkadaşlar 225 mb. Hayırlı ola..

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Whatsapp ta mesaj yazacağım zaman klavye genellikle çıkmıyor. Farklı bir alanda denediğimde sıkıntı yok. Art arda basıyorum yine çıkmıyor. 5 saniye geçtikten sonra bastığımda direk açıyor. Bazen de direk açıyor. Arada klavyeyi kendi kendine kapatıyor. Kullandığım klavyeden mi acaba dedim farklı klavye denedim gene aynısını yapıyor. Kendi klavyesinde bile bazen gecikmeli açıyor. Bu problemi yaşayan var mı? Son güncellemeden sonra böyle oldu.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Whatsapp ta mesaj yazacağım zaman klavye genellikle çıkmıyor. Farklı bir alanda denediğimde sıkıntı yok. Art arda basıyorum yine çıkmıyor. 5 saniye geçtikten sonra bastığımda direk açıyor. Bazen de direk açıyor. Arada klavyeyi kendi kendine kapatıyor. Kullandığım klavyeden mi acaba dedim farklı klavye denedim gene aynısını yapıyor. Kendi klavyesinde bile bazen gecikmeli açıyor. Bu problemi yaşayan var mı? Son güncellemeden sonra böyle oldu.
anlattığın sorunlara denk gelmedim istersen yeniden smart swich üzerinden yükle

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
anlattığın sorunlara denk gelmedim istersen yeniden smart swich üzerinden yükle

Bende öyle yapayım dedim ama geçen sefer program üzerinden güncelleyip düzelttim fakat telefon kendi kendine kapandı 1 hafta sonrasında. Bir sorun var bence; S6 için ota üzerinden verdikleri 5.1.1 ve 5.1.1 sonrası hep sıkıntılı güncelleme.

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet oto üzerinden bir sıkıntı oluyor ama şu en son gelen bende bir probleme neden olmadı inşallah senin sorunda en kısa sürede çözülür

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
evet oto üzerinden bir sıkıntı oluyor ama şu en son gelen bende bir probleme neden olmadı inşallah senin sorunda en kısa sürede çözülür
İnşallah. Bu arada önbellek kullanımına baktığınız da hiç şeridi kırmızı renkte gördüğünüz oluyor mu? Ekran fotoğrafı paylaşayım daha iyi anlarsınız. 5.0.2 de hiç şeridin kırmızı olduğunu görmedim. Telefon soğudum bozdular güncellemelerle..Ekli dosyayı görüntüle 12303

O kadar boş alan olmasına rağmen önbellekte baya sıkıntı oluyor. İçindeki gereksizler devre dışı. Hatta whatsapp a kadar silsem bile cihaz illa ki bu konuma geliyor arada.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
O zaman şöyle yapalım; Uygulama yöneticisinde çalışan uygulamaları görüntüleyebiliyorsun ya? İşte ordan önbellektekileri de görebiliyorsun "Daha Fazla" yazana tklıyorsun "Önbellektekileri Görüntüle" yazıyor. Oradaki durumu gösteren şerit bazen kırmızıya düşüyor 250 civarı boş alan olduğu halde.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Şuan sendeki normal hali. Sık sık kontrol ediyorum de bazen kırmızı da olduğunu görüyorum. Takılma, donma yok. Ama 5.0.2 de çok daha iyi bir durumdaydı. Kırmızı şeridi gördüğümü hatırlamam. Servise de verdim kapandığında hiçbir sorun bulunamadı. Kapanmasını da önbelleğin bu kadar sıkışmasından olabileceğini düşünüyorum. Kendini korumaya almış olabilir mi acaba diye.