S
SDN Okuru
SDN Okuru
malesef hiç bişey yapamıyorum bir anda ne oldu hiç anlamadım telefon yurtdışından gelmişti samsung garantiside o ülke için geçerli değilmiş sanırım
Ben öyle bi sorun yaşamadım ayarlar kısmından kontrol ettiniz mi ?Arkadaşlar android sürümün 5.0.2 iken bildirim falan geldiğinde yanıp sönen işte şarj olurken yanan bildirim ışığı 5.1.1 e geçince yanmamaya başladı aynı sorunu yaşayan biri var mı birde çözümü falan varsa söyler misiniz lütfen tel S6
Arkadaşlar android sürümün 5.0.2 iken bildirim falan geldiğinde yanıp sönen işte şarj olurken yanan bildirim ışığı 5.1.1 e geçince yanmamaya başladı aynı sorunu yaşayan biri var mı birde çözümü falan varsa söyler misiniz lütfen tel S6
Çözülmedi..ram sorunu halen çözülmedi dimi
ram sorunu halen çözülmedi dimi
Ben de öyle bir sorunla karşılaşmadığım gibi yeni birşey keşfettim üstüne (belki daha önceden de vardı bilmiyorum) : Bildirim geldiğinde yanıp sönen ışıkla birlikte ancak telefona dokunduğunuzda hissedilebilecek şiddette titreşim veriyor telefon.
Bence şarj için küçük de olsa bir dezavantaj bu durum...
Fakat şimdi farkettim5.1.1 le gelen "uygulama bildirim ayarlarını" tek tek yapabildiğiniz kısımda her bildirimin yanında yer alan ayarlar ikonuna dokunarak basettiğim özelliği kapatabiliyorsunuz.
Cihaz sorunlu olabilir servise gönderinizGünde minimum 2 kere şarj ediyorum. 10 dakika kullansam alev alıyor. Nasıl pişman olduğumun tarifi yok![]()
Size şu telefonu veya bu telefonu tercih edin diyemem ama s6da herhangi bi donma veya kasma problemi olduğunu söyleyemem telefon gayet akıcı ısınma bende hiç olmuyordu güncellemeden sonra olmaya başladı ama el yakmıyor şahsen s6 edge alabilecekken gidip hayatta g4 almam ama biraz da tercih meselesiArkadaşlar s6 edge almak istiyorum fakat touchwiz den ve ısınma probleminden çok korkuyorum para önemli değil s6 edge mi g4 mü ?
Lütfen yardim edin!!
Beyler ben 2 haftadır kullanıyorum ilk başlarda olmayan bi kamera problemim var, kamerayı açtığımda birden kendini ayarlıyor gibi birşey oluyor ses geliyor ilk başta ekran titriyor bu normal mi , herkes te oluyor mu ? Ne yapabilirim ?
Size şu telefonu veya bu telefonu tercih edin diyemem ama s6da herhangi bi donma veya kasma problemi olduğunu söyleyemem telefon gayet akıcı ısınma bende hiç olmuyordu güncellemeden sonra olmaya başladı ama el yakmıyor şahsen s6 edge alabilecekken gidip hayatta g4 almam ama biraz da tercih meselesi
Bu sorundan dolar cihazı geri verdim yenisini verdi servis.
Bu sorundan dolar cihazı geri verdim yenisini verdi servis.
Ciddi bi sorun o zaman , peki kaç gün sürüyor bu değişim ? Bide eyvallah.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ben pişman değilim ram %92 ye kadar çıktığını gördüm telefon bir kere bile kasmadıS6 pişmanlıktır kardeşim ben Note kullanıcısıyım s6 geçiş yaptım pişmanım. Isınma ve kasma sorunlarından dolayı. Son güncelleme ile boşta tam kullanımı %89 iyide geriye ne kalıyor chrome ve bir uygulama daha açınca kullanım %94 demem odur ki 2200 tl gibiyim bir fiyata 330 mb boşta ram imkanı veren bir cihaz alma. LG G3 boşta 1.5 mb ram kullanımı veriyor. Çözüm bulamazsam cihazı rotlamaktan başka bir seçeneğim kalmıyor.
İphone gibi içi boş cihaz 1400den fazla etmez s6 dolu dolu bir cihaz olmasına rağmen 1600 den fazla etmez s6 edge de sırf farklı olduğu için onada 1700 den fazlası zarar.Ne la sanki nedir 3000 liraya manyak notebook geliyor.
Merhaba kardeşim aynı sorun bende de mevcut ota üzerinden kurmuştum yazılımı şimdi yeniden yüklemek için pc kullanıyorum eğer bir gelişme olursa seninşe görüşlerimi paylaşırım.Arkadaşlar android sürümün 5.0.2 iken bildirim falan geldiğinde yanıp sönen işte şarj olurken yanan bildirim ışığı 5.1.1 e geçince yanmamaya başladı aynı sorunu yaşayan biri var mı birde çözümü falan varsa söyler misiniz lütfen tel S6
Ram sorunu dediğiniz şey eğer, ram'in yüzde 75-80 lerde gezmesiyse, çözülmedi. Ama bu bir sorun mu tabi orası tartışılır. Sistem ihtiyaç duyduğu kadar ram harcıyor ve dolu olmak durumunda.
Bu ne zaman sorun olur?
Eğer ki ram yüzde 75-80lerde olduğu için telefon kasıyorsa bu bir sorundur.
Telefon kasıyor mu?
Hayır.
O halde?
Bu bir sorun değildir. Bu sadece bir takıntıdır. Kapatın bütün ram doluluğu gösteren programları. Bakmayın hiç. Telefon kasarsa sizi yarı yolda koyarsa gelip sorun var deyin ya da sabahtan akşama burda samsung'a giydirin.
Adamlar ram'i düşük gösterecek şekilde yeni bir program yüklese telefona ruhunuz duymayacak. Ama sayacta görünen %80 "sorun" var demeye yetecek herkese...
Ya her yerde S6 tavsiye ediliyor. Edildiği kadar iyi mi?
böyle bir soru bence saçma kesinlikle edge!!Arkadaşlar s6 edge almak istiyorum fakat touchwiz den ve ısınma probleminden çok korkuyorum para önemli değil s6 edge mi g4 mü ?
Lütfen yardim edin
Kapatıp açmayı deneyin daha da gelmiyorsa çok yapacak bişey yok çare servis.
s6 kullanıyorum ekran görüntüsü kendi kendine gitti aradığımda telefon açık gözüküyor yardım edebilirmisiniz ne olmuş olabilir ?
KESİNLİKLE ÇOK DAHA BAŞARILI KENDİ TARAYICISI BEN HEP ONU KULLANIYORUM.Arkadaşlar ben uzun zamandır (diğer telefonlarımda da) tarayıcı olarak Chrome kullanıyordum. Bugün ilk defa telefonun kendi tarayıcısını kullanmaya başladım ve çok daha hızlı ve stabil buldum.
Aranızda da telefonun tarayıcısını kullanan ya da daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir tarayıcı kullanan var mı?
Sonunda guncelleme Aldm. 1 GB boş RAM var. Bence en az yinede 1.50 yada 2 GB RAM bos olabilirdi. Ah Samsung yine yapti yapacagini
Haklısın iphone den geçtim samsunga iphoneda sarj diye birşey yok neredeyse telefon prizle çalışacak![]()
tüm s6 kullanan arkadaşlara sesleniyorumözellikle eski samsung kullananlara eski touchwiz sorunu devam ediyormu ? takılmalar laglar falan yada ani donmalar genel olarak nasıl uzun süre kullananlar beğenmediği noktalar varmı yada çok iyi buldugu yerler bana söylerseniz mutlu olurum alıntı yaparak bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar....
5.1.1 den sonra bazı arkadaşlar ısınma ve pil çok yemeden şikayetçi bazılarıda güncellemeden sonra kapanmış açılmamış servise vermişler böyle sorunlar yaşadınmı...Yalnız bu cihazlar ülkemizde alınan vergiler yüzünden bu kadar pahalı satılıyor.
Merhaba kardeşim aynı sorun bende de mevcut ota üzerinden kurmuştum yazılımı şimdi yeniden yüklemek için pc kullanıyorum eğer bir gelişme olursa seninşe görüşlerimi paylaşırım.
Ağzına sağlık kardeşim
Zaten android sisteminin çalışması için %5 lik bir kısım bile yeterli olacaktır telefonda ne kadar yeni bir özellik varsa ram o kadar çok tüketilecektir ( klavye, sensör, vb. vb ) mesela note 5 4 gb ram ile gelecek neden çünkü bir çok yeni özellik sunacak..
Cihaz gerçekten çok başarılı ve hızı iliklere kadar hissediyorsun fakat malum samsung yazılım sorunları her zaman olduğu gibi devam etmekte ama öyle engel olacak hiç bir sorun yok almayı düşünürsen hiç kararsız kalmana gerek yok tereddüt etmeden alabilirsin hee birde sana bir tavsiyem olsun alabiliyorsan s6 edge al.
böyle bir soru bence saçma kesinlikle edge!!
bugün aynı sorun benim başımada geldi bir iki saat bekledikten sonra cihazın ses kısma home tuşu ve güç tuşunu kullanarak açmayı denedim açıldı hatta bu sorunu yaşarken şarja taktım o bile bir fayda etmedi hiç bir tepki alamadım led bile yanmadı ama dediğim gibi yapınca düzeldi inşallah senin cihazında düzelir kardeşim bir haber bekliyorum.
bugün aynı sorun benim başımada geldi bir iki saat bekledikten sonra cihazın ses kısma home tuşu ve güç tuşunu kullanarak açmayı denedim açıldı hatta bu sorunu yaşarken şarja taktım o bile bir fayda etmedi hiç bir tepki alamadım led bile yanmadı ama dediğim gibi yapınca düzeldi inşallah senin cihazında düzelir kardeşim bir haber bekliyorum.
KESİNLİKLE ÇOK DAHA BAŞARILI KENDİ TARAYICISI BEN HEP ONU KULLANIYORUM.
%20 OLSA BİLE BU HER KULLANICI İÇİN YETEBİLECEK MİKTAR ÇOK FAZLA RAM BİR + GETİRMİYOR BU KADAR BÜYÜTÜLECEK BİR MEVZU DEĞİL KASMA DONMA GİBİ BİR PROBLEMLE KARŞILAŞMANIZA NEDEN OLABİLECEK BİR DURUM DEĞİL.
APPLE yakın bir zamanda telefon alanlara jeneratör hediye edecekmiş :biggrin::biggrin::biggrin:
hiç bir sorun kalmadı:mrgreen:
arkadaşlar cihazı sallayınca ses geliyor mu
5.1.1 den sonra bazı arkadaşlar ısınma ve pil çok yemeden şikayetçi bazılarıda güncellemeden sonra kapanmış açılmamış servise vermişler böyle sorunlar yaşadınmı...
5.1.1 den sonra bazı arkadaşlar ısınma ve pil çok yemeden şikayetçi bazılarıda güncellemeden sonra kapanmış açılmamış servise vermişler böyle sorunlar yaşadınmı...
yok kardeş ben s4 kullanıyorum en kolayı git teknosa bimeks gibi yerlere bak orda sallayınca oluyormu diye ...cihaz kendiliğinden kapandı fakat sonradan tekrar kendisi açıldı iki saat sonra ısınma şarj problemlerim vardı fakat smart swich üzerinden yazılımı tekrar yükledim ısınma dahil tüm sorunlar şimdilik gitti ota üzerinden karşılaşılanm bir problem olabilecek diye düşünüyorum zaten servis size bu işlemleri yapacak boşuna vakit kaybına gerek yok denemekte fayda var.
Sende S6 kullanıyorsan bir bakabilir misin salladığın zaman kameradan bir ses geliyor mu normal olacağını düşünüyorum otomatik netleme yüzünden ama insan içi rahat etsin istiyor.