Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim bir sorum olacak benim telefonum Samsung galaxy s6 ve ekran donmaları ve kendi kendine kapanıp açılmalar mevcut.Liseye gidiyorum ve telefonu teknik servise verdim. Telefonda sizce yazılımsal problem mi vardır yoksa yeni sıfır s6 mı verirler lütfen cevap verin.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar Eskişehir neoplus avm den almış olduğum S6 32 gb siyah renk cihazım AŞIRI ISINMA nedeniyle Samsung yetkili servisine almış olduğum yetkili Samsung bayisi tarafından gönderilmiştir. Toplamda 3 kez servise giden cihazımı bugün bayiden büyük tartişma yaşayarak geri aldım.Cihazı almiş olduğum bayinin sahibi değişmiş yeni sahibi Ferhat Bey olmuştur Eskişehir neoplus avm samsung.Cihazım ıle şarj sırasında 4k kayıt yaparken 15 dakıka 3g ıle nette dolaştığımda ve 10 dakıka modern combat 5 10 dakika asphalt 8 oynadıktan sonra güç tuşunun olduğu kısım ve arkası aşırı derecede ısınmaktadır.Servise ilk 2 kez gidişinde cihazın arızası gorulmedı test ok yazılıp bana gonderılmıs bu sefer 3. Gelişinde yazılım guncellendı sorun gorulmedı demektedır.Ferhat bey Servis müdürü ile iletişime geçtiğini servis müdürünün android ekosistminde bulunan 1000 den fazla uygulamadan samsung un sorumlu olamayacagını bu uygulamara baglı cıhazın asırı ısındıgını tespıt ettıklerını ama cıhazın uygulamaalardan dolayı ısınmasının kendılerı ıcın sorun olamıyacagını belırtmıs ve sorun gorulmedı yazıp cıhazı 3. Kez gondermısler magazaya.Sahtekar ferhat bey bana 250 tl vermem karşılıgında sıfır note 4vermeyı teklıf etmıstır.başka yapabılecegımız bısey yoktur demektedir.Bu haysıyetsız onursuz ınsan bana yardımcı olcagını soyleyıp magazayı satın aldıgını ıfade etmıstır.Telefonda benımle mudur mudur dıye ıtıcı bır sekılde pazarlık yapmıs.Cıhazın ucret ıadesının mumkun olamıyacagını samsungun uygulamalara garantı vermedıgını cıhazı 2. El olarak degerlendırebılceklerı nı soylemıstır.Bu at hırsızı ınsana servıs mudurune Samsung Musterı hızmetlerıne temsılcısıne telefonun donanım ve yazılım ıle bırlıkte kullanıldıgını donanım olmadan yazılım olmayacagını yazılım olmadan donanımın ıse yaramyacagını söyledım.Cihazın androıd tabanlı oldugunu dolayısıyla google store dan ındırılen resmı uygulamar oldugunu sızın bu uygulamarda asırı ısınma tespıt ettıgınızı soyluyorsunuz uygulama yuzunden ısınıyor cıhazda sorun yok dıyemezsınız dedım.Ayrıca hızlı sarj ıle sarj olurken ve 4k cekım yaparken youtubedqn vıdeo ızlerken de asırı ısındıgını belırttım.Kendılerı yapabılcek bıseylerı olmadıgını tuketıcı hakem heyetıne gıtmemı soyledıler.Ordan cıkıp tuketıcı hakem heyetıne gıttım kendılerıne 3 tane servıs fısını gosterdım cıhazın faturasını verdım tam kayıt yapcagı sırada Eskişehır Tuketıcı Hakem heyeti Tepebaşı çalısanı 6 ay surcegını soyledı surecın ve cıhazın kendılerınde kalacagını soyledı.6 ay cıhazssız kalmak bırde sonucunda hata bulunamaması durumumdakı cıhazdakı deger kaybını düşünerk eve geldim.Şimdi sorarım size forumdaki değerli insanlar:
-Yıllarca Apple kullanmıs olan ben Samsung cıhaz alıyor Apple dan alıstıgımız satıs sonrası destek servıs garantı gıbı konuların hıcbırısının Samsung da olmadıggını goruyorum.Serefsız Müşteri hizmetleri Haysiyetsiz Servisi Kişiliksiz satıcıları malı sattıktan sonra babasını tanımıyan bu zıhnıyete ne yapmak gerekir?
-Cihazı satayım dedım telefoncular 1700 lira verıyor maxımum 40 gunluk cıhaz 40 gunde 800 lıra zarar mı dıyım?
-Bunları mahkemeye mı verıyım? Tüketici hakem heyetını 6 ay bekleyım mı? Başka basvurabılecegım sereflı ısını duzgun ve hızlı yapan bu ulkede bır kurum varmı?
-İphone 6 plus alıp aveadan tuketıcı hakem heyetıne vermek ıstıyorum ama2500 cope gıtmesın ıstıyorum
-Siz olsaydınız ne yapardınız aşırı ısınma varsa cıhazınızda ?
-Ayrıca servıste cıhazım ses tusunun oldugu yerı cızmısler cızık geldı bana cıhaz serefsıxler nasıl cızıp cıhazı gonderırler?
Bu saydığınız şeyleri aynı anda yaptığınızda mi cihaz ısınıyor. Yani video izleme 4k çekim vs den bahsediyorum. Ve maalesef servisler cidden sorunlu Allah düşürmesin.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
En fazla 2 yıl götürür sonra çöp
ben s4 ü alalı 2 yıl oldu 5.0 güncellemesinden sonra daha stabil oldu ve güzel oldu s5 ve note 4 deki arayüzü aldı hiç sıkıntı yok ayrıca rehber ve galerinin geç açılmasıda kalmadı hızlı giriyor şimdi.. bilip bilmeden atmayın 1 gb ramli s3 le karıştırmayın yeni telefonlar gayet iyi..

gzkc38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burada s6 kullanıcıları oldugu için buraya yazıyorum ilk mesajım belkide yanlış yere yazıyorumdur ama affınıza sıgınıyorum arkdaslar s6 aldım henüz 1 haftalık şunu çözemedim yardım ederseniz çok sevinirim arama kaydında beni arayan bir numarayı arkadasıma mesaj olarak atmak istedigimde kopyala yada numarayı paylaş diye bir seçenek yok ne yapmalıyım lütfen yardım teşekkürler...

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar Eskişehir neoplus avm den almış olduğum S6 32 gb siyah renk cihazım AŞIRI ISINMA nedeniyle Samsung yetkili servisine almış olduğum yetkili Samsung bayisi tarafından gönderilmiştir. Toplamda 3 kez servise giden cihazımı bugün bayiden büyük tartişma yaşayarak geri aldım.Cihazı almiş olduğum bayinin sahibi değişmiş yeni sahibi Ferhat Bey olmuştur Eskişehir neoplus avm samsung.Cihazım ıle şarj sırasında 4k kayıt yaparken 15 dakıka 3g ıle nette dolaştığımda ve 10 dakıka modern combat 5 10 dakika asphalt 8 oynadıktan sonra güç tuşunun olduğu kısım ve arkası aşırı derecede ısınmaktadır.Servise ilk 2 kez gidişinde cihazın arızası gorulmedı test ok yazılıp bana gonderılmıs bu sefer 3. Gelişinde yazılım guncellendı sorun gorulmedı demektedır.Ferhat bey Servis müdürü ile iletişime geçtiğini servis müdürünün android ekosistminde bulunan 1000 den fazla uygulamadan samsung un sorumlu olamayacagını bu uygulamara baglı cıhazın asırı ısındıgını tespıt ettıklerını ama cıhazın uygulamaalardan dolayı ısınmasının kendılerı ıcın sorun olamıyacagını belırtmıs ve sorun gorulmedı yazıp cıhazı 3. Kez gondermısler magazaya.Sahtekar ferhat bey bana 250 tl vermem karşılıgında sıfır note 4vermeyı teklıf etmıstır.başka yapabılecegımız bısey yoktur demektedir.Bu haysıyetsız onursuz ınsan bana yardımcı olcagını soyleyıp magazayı satın aldıgını ıfade etmıstır.Telefonda benımle mudur mudur dıye ıtıcı bır sekılde pazarlık yapmıs.Cıhazın ucret ıadesının mumkun olamıyacagını samsungun uygulamalara garantı vermedıgını cıhazı 2. El olarak degerlendırebılceklerı nı soylemıstır.Bu at hırsızı ınsana servıs mudurune Samsung Musterı hızmetlerıne temsılcısıne telefonun donanım ve yazılım ıle bırlıkte kullanıldıgını donanım olmadan yazılım olmayacagını yazılım olmadan donanımın ıse yaramyacagını söyledım.Cihazın androıd tabanlı oldugunu dolayısıyla google store dan ındırılen resmı uygulamar oldugunu sızın bu uygulamarda asırı ısınma tespıt ettıgınızı soyluyorsunuz uygulama yuzunden ısınıyor cıhazda sorun yok dıyemezsınız dedım.Ayrıca hızlı sarj ıle sarj olurken ve 4k cekım yaparken youtubedqn vıdeo ızlerken de asırı ısındıgını belırttım.Kendılerı yapabılcek bıseylerı olmadıgını tuketıcı hakem heyetıne gıtmemı soyledıler.Ordan cıkıp tuketıcı hakem heyetıne gıttım kendılerıne 3 tane servıs fısını gosterdım cıhazın faturasını verdım tam kayıt yapcagı sırada Eskişehır Tuketıcı Hakem heyeti Tepebaşı çalısanı 6 ay surcegını soyledı surecın ve cıhazın kendılerınde kalacagını soyledı.6 ay cıhazssız kalmak bırde sonucunda hata bulunamaması durumumdakı cıhazdakı deger kaybını düşünerk eve geldim.Şimdi sorarım size forumdaki değerli insanlar:
-Yıllarca Apple kullanmıs olan ben Samsung cıhaz alıyor Apple dan alıstıgımız satıs sonrası destek servıs garantı gıbı konuların hıcbırısının Samsung da olmadıggını goruyorum.Serefsız Müşteri hizmetleri Haysiyetsiz Servisi Kişiliksiz satıcıları malı sattıktan sonra babasını tanımıyan bu zıhnıyete ne yapmak gerekir?
-Cihazı satayım dedım telefoncular 1700 lira verıyor maxımum 40 gunluk cıhaz 40 gunde 800 lıra zarar mı dıyım?
-Bunları mahkemeye mı verıyım? Tüketici hakem heyetını 6 ay bekleyım mı? Başka basvurabılecegım sereflı ısını duzgun ve hızlı yapan bu ulkede bır kurum varmı?
-İphone 6 plus alıp aveadan tuketıcı hakem heyetıne vermek ıstıyorum ama2500 cope gıtmesın ıstıyorum
-Siz olsaydınız ne yapardınız aşırı ısınma varsa cıhazınızda ?
-Ayrıca servıste cıhazım ses tusunun oldugu yerı cızmısler cızık geldı bana cıhaz serefsıxler nasıl cızıp cıhazı gonderırler?

Guzel kardesim cok kotu tahammul edilemiyecek seyler yasamissin.

Kendimi senin yerine koyup ne yaparim diye dusundum ben olsam hakem heyetine verir 6 ay beklerim egerki olumlu sonuclanma olasiligi yuksekse!! bu zaman zarfinda telefonsuz kalmamak icin idare bir telefon bulmalisin.
6 ay telefonsuz kal ama yillarca kullanacagin bir cihazin pesini birakma bence. paranla rezil olmak bu olsa gerek.
Bu olaylar Turkiye de cok fazla oluyor,Ben yurt disinda yasiyorum burda boyle birsey olmasi mumkun degil adami mum ederler sikayet olursa.

Tuketici hakem heyeti tam olarak ne dedi? hakliligini teyit edip telefonu birak senin lehinde sonuclanmasi gerekir gibi bir olasilik bile olsa birak bence. ama pesini birakma derim bu isin.

Bende bu cihazi almayi dusunuyordum acele etmeyip biraz bekledim goruyorumki cok sorunlu bir cihaz.
Sony z3+ almaya karar verdim bu ay sonunda. esim de xperia Z var hic bir sorun yasamadik cihazda o yuzden tercihimi Sony den yana kullanma karari aldim bende samsung guven vermiyor malesef.

Tekrar gecmis olsun diyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 aydır s6 edge kullanıyorum herşey yolunda telefon çok iyi ama kafamı kurcalayan bir hususta sizlere danışmak istedim. Batarya ömrü konusunda sıkıntı yaşamama rağmen telefonda mevcut olan program üzerinden batarya tüketim detaylarını takip ettiğimde ekran tüketiminden sonra en çok batarya tüketen şeyin "e-posta senkronizasyonu" olduğunu farkettim. Günlük olarak çok yoğun bir mail trafiğim yok taş çatlasa bir ya da iki mail alıyorum ve çoğunlukla da cevap bile yazmıyorum. Sizce bu program neden sürekli çalışıyor olabilir?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Son 1 haftadır bu google play hizmetleri şarjı içiyor neden olabilir var mı böyle bi sıkıntı yaşayan ?
39c7845e6c125f6ca614531ff902575f.jpg

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer uygulamalarını çekip atarsan yardımcı olabilirim aynı sorun bendede vardı bi kaç uygulamada sıkıntı vardı diye oluyodu bende sildim düzeldi

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrhaba arkadaşlar bugün itibarıyla s6 telefonumu almış bulunuyorum benim teknoloji mağazalarında gördüğüm ekran kapalıyken iki defa tıklayıp uyandırma işlemini nasıl uyguluycam tlfnuma şimdiden tşkler

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çift tıklayarak açma s6da yok daha doğrusu samsung da yok lg ve zenfone 2de var

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony xperia z3 tede var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaslar xperia z3ümle havuzda foto cektim dokunmatigi hasar aldi simdi garantide. Olumsuz sonuc cikarsa diye telefon bakiyorum. Pil kullanim istatistiginse hem genel hemde ekranin acik kalma suresi bilgilerini verebilirmisiniz. Bide arayuzu nasil kasmalar olusuyomu sonradan .Ozellikle birkac haftalik telefonlar icin verin istatistikleri. Bide telefonun sarj olma suresi hizlimi kac dk

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çift tıklayarak uyandırma sony z3 lg htc olduğun biliyorum ve son olarak samsung s6 da görmüştüm sanki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim amerikadan türkiyeye akrabamla Samsung galaxy s6 getirmek istiyorum buraya geldikten sonra bir sorun çıkarmı (telefon açılımı yada garanti kapsamına girermi vs. ) ...

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Şarj sorunu yaşayanlar telefonu kapatıp şarj etmeyi denesin ben denedim sonuç mükemmel
209f0aefd1cf81c334370da737c82389.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır s6 edge kullanıyorum.Cihaz mükemmel.Hiçbir sorunum yok.Birazcık sarj sıkıntısı var o kadar.Sizlere bir şey sormak istiyorum.Telefonun ekranında yukarıdan aşağıya kayan bildirim paneli var ya , mesaj gelince ordaki bildirim panelinden hemen cevap yazabiliyordum.Ama ne olduysa artık olmuyor.Bi yardım eder misiniz?

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bunun nesi mukemmel? %60 sarj var ve sure 2 saat 38 dakika aliyorsun???? oyuncak gibi

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Bence s6 nin videosuz 6 saat vermesi stock kernel ve rom la imkansiz
Veremedi zaten 5 küsürde kaldı ama o bile çok iyi ilk aldığımda 5 buçuk saat ekran süresi almıştım ve yüzde 10 şarj vardı daha Wifi ile 6 alınabilir rahat 3g fazla yiyor

pisst0n1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Veremedi zaten 5 küsürde kaldı ama o bile çok iyi ilk aldığımda 5 buçuk saat ekran süresi almıştım ve yüzde 10 şarj vardı daha Wifi ile 6 alınabilir rahat 3g fazla yiyor

Hocam ben cihazı bugün aldım

S6 32 gb

internetde dolaşırken arka kapakta ısınma oluyor sizde de varmı böyle birşey ?

birde edge ile farkı ney bunun netden baktım göremedim? :(

mehmetTOSHIBA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arka planda fazla uygulama varsa olabilir. Parlaklık çok yüksek seviyedeyse olabilir. Son etkende cihaz ince ısı çabuk yapıldığından olabilir. Birde sanırım ram de sıkıntı varmış S6 cihazlarda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır s6 edge kullanıyorum.Cihaz mükemmel.Hiçbir sorunum yok.Birazcık sarj sıkıntısı var o kadar.Sizlere bir şey sormak istiyorum.Telefonun ekranında yukarıdan aşağıya kayan bildirim paneli var ya , mesaj gelince ordaki bildirim panelinden hemen cevap yazabiliyordum.Ama ne olduysa artık olmuyor.Bi yardım eder misiniz?