Galaxy S6 Soru

UtkuAblak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Herkese Merhaba Öncelikle Size Sorum Şu PASAPORT KAYITLI AVRUPADAN SIFIR ÜRÜN Diye Galaxy S6 Buldum Bunun İmeisi Nasıldır ? Mesela Şöyle Yazıyor

AVRUPADAN GELMİŞ İMEİ NUMARASI YASAL OLARAK VERGİSİ YATARAK KAYIT ALTINDADIR ORJİNAL AMBALAJINDA PAKETİ AÇILMADAN SİZE GÖNDERİLMEKTEDİR.

Lütfen Çok Yakın Zamanda Telefon Alacağım Yardımlarınızı Bekliyorum ^-^

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Herkese Merhaba Öncelikle Size Sorum Şu PASAPORT KAYITLI AVRUPADAN SIFIR ÜRÜN Diye Galaxy S6 Buldum Bunun

İmeisi Nasıldır ? Mesela Şöyle Yazıyor

AVRUPADAN GELMİŞ İMEİ NUMARASI YASAL OLARAK VERGİSİ YATARAK KAYIT ALTINDADIR ORJİNAL AMBALAJINDA PAKETİ AÇILMADAN SİZE GÖNDERİLMEKTEDİR.

Lütfen Çok Yakın Zamanda Telefon Alacağım Yardımlarınızı Bekliyorum ^-^
kardeş eğer öyle yazıyorsa sıkıntı olmaz sadece garantisi uluslararası garantiliyse 1 yıl olur yoksa olmaz garantisi onuda sor....

UtkuAblak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş eğer öyle yazıyorsa sıkıntı olmaz sadece garantisi uluslararası garantiliyse 1 yıl olur yoksa olmaz garantisi onuda sor....

Garanti Aynen Uluslararası Fiyatı Da 1.500TL Sizce Almak Mantıklı Bir Hareket Olur Mu ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hepsi kalın büyük renkli vs yazmiyoruz. 1500 tl ye s6 bulmak maalesef çok zor sorunları vardir mutlak

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
0 Ama Hata Ne Olabilir Ki ?
Güvenilir kaynaklardan o paranın üzerine bir miktar daha ekleyip, sorun çıksa dahi gönül rahatlığıyla ürün değişimi ve servislerine başvurmak varken.Daha ucuz diye paranızı riske atmaya yada sinirlerinizi germeye ne gerek var!. Güvenilir ticaret böyle yapılsaydı S6 yok satardı heralde. Paranızı riske atmayın, alternatiflere yönelin yada güvenli ticarete.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
O Zaman Alalım :D İnş. Sıkıntı FLN Çıkmaz :D 64 GB Var Birde Oda 1649 TL Ama 32gb İşimi Fazlasıyla Görecektir.
32 görecegine eminseniz alın görmesse diğeri daha karlı bana sorarsan 150 tl için onu al.... değer yani

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hepsi kalın büyük renkli vs yazmiyoruz. 1500 tl ye s6 bulmak maalesef çok zor sorunları vardir mutlak
kardeşim merhaba pek sıkıntı olmaz 1 yıl uluslararası garantisi var zaten 0 cihaz sorun yaratmaz :)...(ankaranın neresinde oturuyorsun?)

UtkuAblak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ankarada değil istanbulda :D zaten almıyacağım İphone 5S Alacağım :D