Galaxy S6, LG G4, HTC One M9, Xperia Z3 Plus, iPhone 6, Zenfone 2 Sizce Kral Hangisi?

Sizce En İyi Akıllı Telefon Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    342

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şu an g2 kullanıyorum 2 sene olacak ve hala çok memnunum. G4 ü de lg 'nin üzerine bir şeyler koyduğunu düşündüğüm için almak istiyorum ayrıca f/p olarak diğerlerinden daha iyi gibi geldi. İphone a gelecek olursak 6 plus almayı ios a geçmeyi çok istedim ama açıkçası fiyatı korkuttu :) o paraya değeceğine kimse ikna edemedi beni :)

Ne gibi problemler bahsettiğiniz? Ben bir tek dokunmatik sorunu okudum o da güncelleme ile gideriliyor diye biliyorum
Yani sorunların bir kısmı giderilmiştir. Ama dokunmatik problemi rahatsız edici bir problem. Mobil veride şarjı yüzde 1 yüzde 1 düşenler de var. Ama Tolga abi de demişti. G3 ile G4 arasında öyle bir performans farkı yok. Yani performans istiyorsanız S6'yı tercih etmelisiniz. G4 kullanıcı deneyiminrie odaklanmış bir telefon.

orhan7474

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne istediginize bağlı uzun sure stabilite istiyosan iphone fazla para veremem diyosan zenfone 2 gosteris istiyom diyosan s6 saglamlik kalite istiyosan sony.

YENİ TELEFON ALACAKLAR!!!!
Bu isin sizcesi bizcesi yok aklindaki modellerin ilk sdnden UKT LERİNİizlicen kardesim sonra aradigin telefonu kullanan bi yakinin varsa gidecen abi oyununu oynican muzigini dinlicen kurcalican aklindaki diger telefonlari kullanan bi yakinin yoksa gidecen bi magazaya hepsini teker teker kurcalican begendigini alcan burayada bak ama aa s6 dediler aliyim z2 dediler aliyim sakin deme kullanin sonra alın mesela ben zenfone 2 kullaniyorum benim icin kral o dur ama g4 kullansaydım o olurdu anladinizmi ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çünkü iOS apple in yazilimi ve sadece apple cihazlarda kullaniliyor. iOS da android gibi tizen gibi bi isletim sistemi ve firmalar cihazlara guncellemeyle bile farkli isletim sistemi yukleyebilir donanim ve yazilim farkli seyler iOS olmasi baska sd kart kullanicagi anlamina gelmez ornek veriyorum iPhone ve samsung farkli sim kartlari mi kullaniyor? Sd kart farkli olucaksa sim in de farkli olmasi dusunulebilir once bi dusun sonra sacma sapan yorumlar yapma

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Htc one m9 bana göre. Isınma sorunu vardı giderildi. Kamerası gerçekten berbattı lg g4 hariç diğer üst model seviyesine geldi. Sense 7 arayüzü sayesinde stabilite ve kullanım kolaylığında iostan hiçbir eksiği yok. Kişiselleştirme konusunda özgürsünüz. Şarjı 1 günü çıkartıyor ki bu konuda samsung en kötüsü. Sony bi tık önde batarya konusunda ama onunda eksik yönleri çok. Tasarım olarak bakıldığında kişiden kişiye değişen göreceli bi konu o yüzden zevkiniz kalmış. Arkalı önlü cam kullanan modellere göre kırılma çizilme riski daha az. Çıktığı gün aldım şu ana kadar en ufak sorunu olmadı. Maşallahı var.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bana sorarsanız en kralı suan note 5 tir. Neden derseniz 7000 alüminyum, 2k ekranda tatmjnkar işlemci grafik kartı ile güzel oynanması, ele oturma şekli daha da geliştirilmesi, büyüyen ekran(2560x1440), kamera f1.9 odak açıklığı ile daha iyi makro çekimler yapılması, hızlı sarj özelliği, 3000 mAh pilin bile güç tasarrufu modunda 1.5 gün idare etmesi bunlar benim için büyük artılar, cihazın tasarımına hiç gelmiyorum bile :) bir apple asla samsung olamaz

caglarcb

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Cevap basit aslında. Kardeşim ben telefonu kurcalamam, bana sorunsuz olsun kasmasın donmasın, teknik desteği iyi olsun kafam ağrımasın dersen; Apple. Yok ben heyecanlı adamım telefonu kurcalarım, rom atarım, çabuk sıkılan biriyim, daha kişiselleştirebilir bişey istiyorum dersen; HTC, Sony ve Nexus. Android camiasında bu üç marka dışında hiçbir cihazı tavsiye etmem. LG G3, G4, Z1, Z2, Z1 compact, iphone 6, M9, note 4, note edge, s5, s6 birçok cihazı kullandım.

ibo4fun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baya araştırdım
G4 ile Note 4 arasında kalmıştım malum 2000 tl civarı cihazlar fakat not 4 de biri 8saat biri 3 saat kullanıyorum demiş g4 için ısınma batarya hızlı bitmesi gibi yorumlar idda edilmis ne kadar doğru bilemem..

En iyisi 1000-1500tl kaliteli güzel bir tablet alip ipad Air 1 veya Air 2 alıp (10-12saat 9.7inch ekran)

Sonra 1000-1300tl android telefon almak daha basit ve mantıklı geldi. ..

Yani 2000 tl verip 3-4saat internette bitecekse kalsın

Dorebar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
S6 gerçekten güzel bir telefon gibi duruyor.

MagicUser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 alabılırsınız ustune telefon tanımıyorum

apple fanboyların aldırışlarına aldırış etmeyın :P

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
S6 mı? Ha?
Tabikide iPhone 6.
Samsung alırsanız 3-4 ay sonra çöp olur ama iPhone öyle değil. En az 5-6 sene rahat kullanılabiliyor.

MutiIX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba değerli arkadaşlar,

Bu forumda yeniyim. Direk konuya gireyim.

Yeni telefon almak istiyorum

Bütçem : 1700-2000 TL

Telefondan beklediklerim.

1 - Fiyatına yakışır kamera,video ve görüntüleme performansı.

2 - Yüksek kalite ve akıcı ses kalitesi

3 - Aktif güncelleme desteği ve stabillik

4 - Kalite ve kullanıcıya premium hissi vermesi.

Aklımda One M9 ve Z5 var ek tabi diğer tavsiyeleri de alabilirim

Ama M9 ;

- Isınma sorunu

- Kamera sıkıntısı

Z5 ;

- Düşük ses kalitesi korkutuyor.

Lütfen yardımcı olun,

Tecrübelerinize ihtiyacım var

Saygılarla.

TalhaV

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Bence Samsung S6la ıphone6 eşit-Birinciliği Paylaşıyorlar-Onlardan Sonrada LG G4.G4te Birinciliği Özellikleri Bir Amiral Gemiye Yakışmadığı İçin.

exelance_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Samsung Galaxy S6 İncelemesi - ShiftDelete.Net

aa8d3c876365e0829ad0cf8c82f98493.jpg

Galaxy S6 incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

[video=youtube;wn7pPgQ_Hdo][/video]

Galaxy S6 [UKT] (Uzun Kullanım Testini aşağıdan izleyebilirsiniz)

[video=youtube;ih9hwC4vfjc][/video]

Samsung Galaxy S6 Edge İncelemesi - Shiftdelete.Net

samsung-galaxy-s6-edge-2-1429137679.jpg

Galaxy S6 Edge incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

[video=youtube;TouWISAT8uo][/video]

Galaxy S6 Edge [UKT] aşağıdan izleyebilirsiniz:

[video=youtube;o3NADCOShO8][/video]

LG G4 İncelemesi - ShiftDelete.Net

5eac0f4bfc63ab39d4f7dba57a638ec3.jpg

G4 incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

[video=youtube;fyBoNaU0I4M][/video]

G4 [UKT] aşağıdan izleyebilirsiniz:

[video=youtube;pYqW6PB70sU][/video]

HTC One M9 İncelemesi - ShiftDelete.Net

6138bfc4513502153df9f1016ca4cbc5.jpg

One M9 incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

[video=youtube;Bm75PJTWp-Q][/video]

One M9 için Uzun Kullanım Testi videomuz şu anlık yok.

Sony-Xperia-Z3-Plus-Hakkinda-Her-Sey - ShiftDelete.Net

Şu anda Z3 Plus için inceleme ve UKT videomuz yok.

d97b6b0766f7277fbdbf313d435acd33.jpg

iPhone 6 Detaylı İncelemesi - ShiftDelete.Net

8c3c9c5529a3ea025b1884b6ec3c0c5d.jpg

İphone 6 incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

[video=youtube;qUlo7F9CFIw][/video]

İphone 6 [UKT] aşağıdan izleyebilirsiniz:

[video=youtube;wlHmN_z9ysQ][/video]

İphone 6 Plus Detaylı İncelemesi - Shiftdelete.Net

iphone-6-plus-2.jpg

İphone 6 Plus incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

[video=youtube;gks5GYMpaP8][/video]

İphone 6 Plus [UKT] aşağıdan izleyebilirsiniz:

[video=youtube;zbV0sQGgHE4][/video]

Asus Zenfone 2 İncelemesi - ShiftDelete.Net

0fdbfeaeb14e1daced1127e9a833fdb9.jpg

Zenfone 2 İncelemesini Aşağıdan İzleyebilirsiniz:

[video=youtube;L7LrqbaShHw][/video]

Zenfone 2 için [UKT] videomuz şu an yok.

Sizce yeni telefonlar arasında en iyisi hangisi? Ankete oy vermeyi unutmayın.

Konuya desteği için @Vikings'e teşekkürler...

arkadaslar 2 ay içersinde huawei g7,samsung s6 ,htc m9 ,htc m8 kullanmıs bırı olarak soyluyorum bu yazdıgım telefonlar ıcerısınde 1,sırayı s6 alır ıkıncısı m8 dır.s6 ekran batarya ve kamera performansı olarak kesınlıkle satın alınabılecek en ıyı telefondur.sonrasında m8 gelır hem kasa guzellıgı ve kalıtesı bakımından.
m9 tamamen hayal kırıklıgıdır kesınlıkle para verılmemesı gereken bır telefondur.kamerası vasatın altında kullandıgım huaweı g7 den bıle kotu kamerası sarj olarak snapdragon 810 dan dolayı sarj da vasat durumda .kasa olarak oyuncak gıbı sankı emanet bır alemınyumun ıcıne oturtulmus gıbı hıc hos gorunmuyor sadece telefon yapmıs olmak ıcın yapılmıs bır telefon.
suan m8 kullanıyorum ve cok memnunum hem boomsound m9 dan daha yuksek seslı hem sarj daha uzun gıdıyor. kasa yapısı olarak butunlesık bır kasa hıcbır cıkıntı yok tamamen kompact bır yapısı var .telefonları en ınce ayrıntısına kadar kullandım soru sormak ısteyenlere yardımcı oalabılırım bu arada s6 hala kullanıyorum s6 candır bu telefonlar ıcerısınde

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Dostum burda en mantıklısı samsung S6 görünüyor gibi alacağın bütçe de önemli tabiki eğer bütçede sıkıntım yok dersen tabiki Iphone 6s derim.Son olarak Lg g4 kullandım fena telefon değil ama mükemmel de değil.Gönlüm verdiğin listede Samsung dan yana

Azzcnzfr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Anket içindeki en kral telefon Iphone 6

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Htc One m10 tanitilinca yeni bir anket konumuz açılacak arkadaşlar, 2015 cihazlarinin olduğu bu liste de son bulacak.

cemmmie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc One m10 çok güzel olacak sanırım, bekliyoruz merakla.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Htc m10 kamerası 1.9 diyaframa sahip ancak samsung yeni modellerinde 1.7 ve lg en son 1.8 kullanıyordu. Htc en son yaptığı açıklamada kamera deneyimi çok çok iyi olacak bunu piyasaya bakarak söylüyoruz demişti ama hiç inanasım gelmiyor. Şu an hem note 5 hem m9 var inanın kamera karşılaştırması yapsam m9'un kamerası hesap makinesi kalır note 5'in yanında. Htc m10 modelini tutturamazsa telefon işinden çekilebilir kendileride açıkladı giyilebilir teknoloji ve sanal gerçeklik bizim için daha öncelikli diye.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766
iPhone 6

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
iPhone 6 reisinde sonu gelmiş bulunmakta. Yakında buralar S7 mi 6s mi G5 mi M10 mu konularıyla dolup taşar.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,272
Iphone kalitesini hiç bir şeye değişmem.
Eski bir Android kullanıcı olarak söylüyorum...