Galaxy S6, LG G4, HTC One M9, Xperia Z3 Plus, iPhone 6, Zenfone 2 Sizce Kral Hangisi?

Sizce En İyi Akıllı Telefon Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    342

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama kafama takılan bir durum var bu *** iletişimde samsung galaxy s6 birebir olup fiyatı 699TL satıyor aranızda kullanan varmı veya alan ? yardımcı olursanız sevinirim
Sakin alma 2 ay sonra kullanilamaz hale geliyorlar ben 400 tl ye s5 almistim 2 ay sonra arama bile yapilmiyodu ve sar degerleri cok yuksek sagliga cok zararli sakin almayin.

yanpazar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Note 4 ' ü hala bunlarla kıyaslayabilirmiyiz? Bana hasarlı ürün geldi hala para iadesi bekliyorum ama yine Note 4 almak var kafamda. Pili çok iyiydi :D

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
bana kalırsa s810 kullanan cihazları eledim androidde lg g4 ve s6 ve edge derim androidde kral bunlar ios da da tabiki iphone 6 ve plus ama ben bu cihazları kullanma taraftarı değilim tabi şahsi görüşüm şuan para sıkıntım olmasa lg g4 yada s6 yı alırdım belki biraz ucuzlayan fiyatıyla note 4 de alabilirdim oda hala yeterli... ama ben şuan s4 kullanıyorum bir daha telefon değiştirince ya nexus telefonlara yada note serisine geçmeyi düşünüyorum....

iDark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android bünyesinde Note 4 diyorum. Her anlamda sorunsuz bir cihaz. S6'da ram kullanımı, yazılımsal hatalar ve kasasından dolayı rahatsız edecek düzeyde ısınma var. Ayrıca Z3+'ün işlemcisi Snapdragon 810. Isınmasıyla meşhur bu ısınma. Sony bile fazla ısınma olduğunu kabul etti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Isınmayla ilgili güncelleme geldi sanırım. acaba kablosuz şarj özelliği z3+ da varmı ?
sizce g4 s6 z3+ m8 den hangisini almalıyım

www.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Neye göre kral seçiyorsunuz anlamıyorum ki Fiyat perfomans ise Asus zenfone 2 hepsini katlar geçer ... Stabil bir şekilde cihazınını kullanmak istiyorsanız İphone 6 İos işletim sistemiyle eline kimse su dökemez... Arkadaşlar mantıklı baktıgınız zaman Asus zenfone 2 Fiyat performans cihazı Uç noktası iphone 6 plus tır.Yüksek fiyat kaliteli tasarım hızlı arayüz... İşte aradaki farka gelince Benzetmem yerinde olacaktır diye düşünüyorum...Bir tarafta BMW 1.16 (iphone 6 plus) bir tarafta hundai i30 (asus zenfone 2 ) paran varsa kaliteye binersin perfomansı yaşarsın bütçen kısıtlıysa yine orta seviyede konforlu bir araca binersin yine tatmin olursun... Lütfen bu saçma kıyaslamayı kaldırın forumdan gerçekten komik duruma düşüyorsunuz ...Bence siz olsanız hangi cihazı kullanırdınız olmalı bu konunun başlıgı.Hangisi kral degil ... !

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Neye göre kral seçiyorsunuz anlamıyorum ki Fiyat perfomans ise Asus zenfone 2 hepsini katlar geçer ... Stabil bir şekilde cihazınını kullanmak istiyorsanız İphone 6 İos işletim sistemiyle eline kimse su dökemez... Arkadaşlar mantıklı baktıgınız zaman Asus zenfone 2 Fiyat performans cihazı Uç noktası iphone 6 plus tır.Yüksek fiyat kaliteli tasarım hızlı arayüz... İşte aradaki farka gelince Benzetmem yerinde olacaktır diye düşünüyorum...Bir tarafta BMW 1.16 (iphone 6 plus) bir tarafta hundai i30 (asus zenfone 2 ) paran varsa kaliteye binersin perfomansı yaşarsın bütçen kısıtlıysa yine orta seviyede konforlu bir araca binersin yine tatmin olursun... Lütfen bu saçma kıyaslamayı kaldırın forumdan gerçekten komik duruma düşüyorsunuz ...Bence siz olsanız hangi cihazı kullanırdınız olmalı bu konunun başlıgı.Hangisi kral degil ... !
Herkesin kendi tercihini belirttiği, ürünler hakkında yorumlar olan bir konu. Beğenmezsen konuyu yorum yapmak zorunda değilsin kardesim konuya cihazlar hakkinda görüş belirtip konuyu eşleştirmek de ayrı bir meziyet olsa gerek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu kiyaslanan telefonlar hepsi ayni kategoride degil. yani z3+ ile zenfon2 yi kiyaslamak cok dogru olmaz. Incelemelerimde lg g4 2000 tlye kadar basarili bir tercih oldugu yonunde. F1.8 lens guzel bir isik alimi ve guzel bir açı sagliyor. ayrica ekrani quantum kullaniciyi oldukca memnun ediyor. sony xperia serilerinde en cok pil ,dayaniklilik ve stabilite konularinda övgu aldi. z3 modelinde 801 kullanarak rakiplerinin bir tık gerisinde kalan sony z3+ ile rakiplerini yakaladi. snpdrgon 810 3 gb ram darbelere suya toza dayanikli yapisiyla en iyisi z3+ gibi duruyor. Kamera konuau da nasil oldugunu elimize gecince incelicez. Fiyat konusunda yusek bi fiat sergileyen bu cihaz maddi olarak zorluk yaratiyorsa 808li lg g4 u tercih edebilirsiniz. sony nin full hd ekran tercih etmesi lg g4 yaninsa bir dezavantaj gibi dursada aslnsa degil. telefon ekraninda full hd ile 2 k arasinda gozle gorulur bi fark yok. Hatta avantajli oldugu durum ise islemciyi yormayip isi sorunlarina veya performans kayiplarina neden olmaz. Bu arada fiyat konusunu dusunmeyen arkadaslara bu listede olmayan lg g flex 2 modelini incelemenizi tavsiye ederim. Ekran olarak gorebilceginiz en iyi telefon diyebiliriz curved p-oled ekran super renkler netlik sunmakta. Bi göz atin derim. iphone gene basarili bir cihaz ortaya cikarmis. Ozellikle telefonlarin kamera sorunu olan gece cekimlerinde 6 ve 6 plus modelleri oldukca basarili. samsung exynos islemcilerde basarili fakat touchwiz i bi turlu halledemedi. Tabi her markanin bir kullanici grubu oldugu icin tercihler kullanicilara kalmis.

mertec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Zenfone 2 yi tam 2 hafta önce aldım ve bu süreçte telefonun hiçbir sıkıntısını ve sorununu görmedim ayrıca mortal kombat x, ufc, real racing 3 gibi oyunların hiçbirinde fps düşüşü veya takılma vs olmadı. Ayrıca sunduğu özellikler çok başarılı telefon hakkını sonuna kadar veriyor. Zaten 1300 tl fiyatı olan bir telefonun kamerasını 2200 tl üstü telefon kameralarıyla kıyaslamak yanlış olur ki zenfone 2 nin kamerası fotoğraf çekimi konusunda özellikle gündüz çekimlerinde çok başarılı. Ayrıca pil ömrü olarak listedeki diğer telefonları tokatlar cihazı hep performans modunda kullanıyorum ve 5 saate yakın bir kullanım süresini çok rahat alıyorum. G4 alacaktım fakat son anda karar değiştirip bu cihazı aldım iyiki de almışım. Zenfone 2 krallık tahtına oturmayı hakeden bir telefon. :thumbup:

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Her ne kadar istenilen satış rakamlarına ulaşamasa da, her ne kadar koyu bir Apple hayranı olsamda burada dürüst olacağım.
Kesinlikle LG G4. Gerek tasarım, gerek özellikler, açısından bence gayet güzel bir cihaz. Üstelik 32 GB modeli, ortalama 2.000 TL civarında. iPhone fiyatları ile karşılaştırıldığında gayet ucuz bir telefon.

İstBlt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu hafta içinde telefon almayı düşünüyorum iphone 6+ alcaktım fakat aklıma takıldı 6s ve 6s plus ı bekleyeyimi, ama belki onlar 3.000 üstü olur diye beklemekte istemiyorum.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben bu hafta içinde telefon almayı düşünüyorum iphone 6+ alcaktım fakat aklıma takıldı 6s ve 6s plus ı bekleyeyimi, ama belki onlar 3.000 üstü olur diye beklemekte istemiyorum.
Hocam 6+ alacaksan bile bekle çünkü fiyatları inecek 6s çıkıncı ve 6s+ , 6+ ın fiyatı civarında olur.Bu apple muhteşem fiyat politikası.

İstBlt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani 6+ yerine bekleyip 6s mi alayım çünkü 6s+ çok pahalı olur bence

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Bu zam işi noldu? Ek vergiler gelecek diye biliyorum ben.

İstBlt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelmiş herhalde dün iphone 6 kırıldı videosunu izliyodum 2300 gibi bi rakamdan bahsetiler 6 için şimdi 2700

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende bi yorumda bulunayim g3 ilk ciktigi zamanlar aldim cok stabil cok sevmistim telefonumu 6. Ayinda biraz yavaslamaya basladi kasmaya sinirlerim bozuldu sonra formatlar falan telefona format atmadan olmaz hale geldi gidip s6 aldim yeni cikmisti cok memnundum ama allahin cezasi telefon da kasmaya basladi simdi isim geregi iki telefon kullaniyorum birisi htc m9 birisi z3 compact... Sadece sunu soyleyebilirim ben hayatimda iphonedan sonra bu kadar memnun olmamistim gercekten androidde iphone deneyimi yasamak istiyorsaniz tavsiyem bu iki markadan baska bisey degil g4 unde g3 un kaderine ortak olacagini dusunuyorum ama zaman bizi yaniltir insallah..

O

oguzaykutkilic

SDN Okuru
Arkadaşlar bilmiyorum ama şu telefon seçme konusunda beni en çok etkileyen şey, fiziksel tuş... Sony, LG, HTC ekrandan çalıp tuşa koyuyorlar. Özellikle de Sony. Abi bak z1,z2,z3,z3+ al tarafta kabak gibi 1 cm kadar boşluk var. Koysana kardeşim oraya tuş. Bu yüzden İphone ve Samsung daha bi yakın geliyor bana. Şimdi bende z1 var ve yarın telefon almaya gideceğim. Ne alacağım konusunda hala kararsızım. Büyük ihtimal eskiden Note3 kullandığım için yeniden Note serisine geçerim. Note4 ile İphone6 arasındayım. Sizde hangisini seçmeliyim ?

mafsin_27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar özellikle kamera ve batarya performansı için bu telefonlardan LG G4 ü düşünüyorum. Bu hafta içinde alacağım. Sizce seçimim doğru mu?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
G4 güzel cihaz. Ama işi şansa bırakırsınız. Cihazların çoğu problemli.

TEK_CENGAVER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar özellikle kamera ve batarya performansı için bu telefonlardan LG G4 ü düşünüyorum. Bu hafta içinde alacağım. Sizce seçimim doğru mu?
telefonlarla ilgilenen birisi olarak sizlere söyleyebileceğim tek şey şu:
telefon tanıtım reklamlarını değil, kişilerin hazırladığı incelemeleri izleyin. daha sonra reklam broşüründe ki 16 mp falan yazılarını aldırmayın. kamera mp ile değil marka ile kalitelidir!
hangisi en iyisi dersen eğer hiç telefon kullanmadıysan veya iphone kullandıysan hiç tartışmaya gerek yok iphone al. kamerası hoparlörü sağlamlığı teknik servis uygulama kitaplığı bu konularda iphonenin üstüne yok. ayrıca şu olay çok önemli evinizi yaptırdıysanız bilirsiniz bi usta eve sıva yapar boyacıyı çağırırsınız bu ne biçim sıva der boya istendiği gibi olmaz. fayans yapacak olursunuz yeri bir usta düzler fayançı gelir burası yamuk der fayanslarınız kötü olur. teknoşojide de aynı mantık vardır aslında. apple bütün ürünleri için yazılım, program, işlemci, kamera vs. hepsini kendisi üretiyor ve bunu üreten her mühendis bir biriyle bağıntılı olduğu için bir birlerine kendi teknolojilerinin çalışması konusunda bilgi veriyor. yani boyu boyuna huyu huyuna. ama diğer tarafta android diye bir bela var. en aptal uygulamar onda garanti süresi içerisinde en çok bozulan sistemler androidler. kamera 13 mp ama piksel sayıyosun ekranda. tabi eğer daha önceden android kullandıysan iphonea hiç dönme çünkü dönen çoğu kişi o sisteme çok yabancı olduğu için alışamıyor(teknolojiyle arası iyi olanlar değil tabi). böyle bir durumda da en iyi seçenek cep telefonu piyasasına hızla giriş yapan ve burada adını altın harflerle yazmayı başaran asus ve lg dir. asus bilgisayarda yaptığı başarılı çalışmalar dan sonra zenfone ile harika bir çıkış yaptı ki bunda intel işlemcinin önemi büyük. lg g4 ise aslında bekleneni karşılamadı fakat eylülde çıkması planlanan g4 (galiba adı g4 pro olcak) bekleneninde üstünde olacak. samsung u tavsiye etmem, sony e sadece sağlam ve kamerası iyi diye para verilmez yoksa oda çöp, htc belki düşünülebilir çünkü htc bu işe fazlasıyla emek sarfediyor.

mafsin_27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefonlarla ilgilenen birisi olarak sizlere söyleyebileceğim tek şey şu:
telefon tanıtım reklamlarını değil, kişilerin hazırladığı incelemeleri izleyin. daha sonra reklam broşüründe ki 16 mp falan yazılarını aldırmayın. kamera mp ile değil marka ile kalitelidir!
hangisi en iyisi dersen eğer hiç telefon kullanmadıysan veya iphone kullandıysan hiç tartışmaya gerek yok iphone al. kamerası hoparlörü sağlamlığı teknik servis uygulama kitaplığı bu konularda iphonenin üstüne yok. ayrıca şu olay çok önemli evinizi yaptırdıysanız bilirsiniz bi usta eve sıva yapar boyacıyı çağırırsınız bu ne biçim sıva der boya istendiği gibi olmaz. fayans yapacak olursunuz yeri bir usta düzler fayançı gelir burası yamuk der fayanslarınız kötü olur. teknoşojide de aynı mantık vardır aslında. apple bütün ürünleri için yazılım, program, işlemci, kamera vs. hepsini kendisi üretiyor ve bunu üreten her mühendis bir biriyle bağıntılı olduğu için bir birlerine kendi teknolojilerinin çalışması konusunda bilgi veriyor. yani boyu boyuna huyu huyuna. ama diğer tarafta android diye bir bela var. en aptal uygulamar onda garanti süresi içerisinde en çok bozulan sistemler androidler. kamera 13 mp ama piksel sayıyosun ekranda. tabi eğer daha önceden android kullandıysan iphonea hiç dönme çünkü dönen çoğu kişi o sisteme çok yabancı olduğu için alışamıyor(teknolojiyle arası iyi olanlar değil tabi). böyle bir durumda da en iyi seçenek cep telefonu piyasasına hızla giriş yapan ve burada adını altın harflerle yazmayı başaran asus ve lg dir. asus bilgisayarda yaptığı başarılı çalışmalar dan sonra zenfone ile harika bir çıkış yaptı ki bunda intel işlemcinin önemi büyük. lg g4 ise aslında bekleneni karşılamadı fakat eylülde çıkması planlanan g4 (galiba adı g4 pro olcak) bekleneninde üstünde olacak. samsung u tavsiye etmem, sony e sadece sağlam ve kamerası iyi diye para verilmez yoksa oda çöp, htc belki düşünülebilir çünkü htc bu işe fazlasıyla emek sarfediyor.
Şu an g2 kullanıyorum 2 sene olacak ve hala çok memnunum. G4 ü de lg 'nin üzerine bir şeyler koyduğunu düşündüğüm için almak istiyorum ayrıca f/p olarak diğerlerinden daha iyi gibi geldi. İphone a gelecek olursak 6 plus almayı ios a geçmeyi çok istedim ama açıkçası fiyatı korkuttu :) o paraya değeceğine kimse ikna edemedi beni :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G4 güzel cihaz. Ama işi şansa bırakırsınız. Cihazların çoğu problemli.
Ne gibi problemler bahsettiğiniz? Ben bir tek dokunmatik sorunu okudum o da güncelleme ile gideriliyor diye biliyorum