Galaxy S6 Coştu!

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar,

Galaxy s6 ya son gelen güncellemeden sonra ne ısınma fark edilir hale geldi nede sarj problemi kaldı. Telefon daha da akıcı oldu ve sabah 8 de telefonu sarjdan cikariyorum gece 12-1 gibi eve gidiyorum sarj en az %25-30 telefonu aktif olarak kullanıyorum. Arama yapiyorum. Wireless surekli açık whatsapp, instagram, messenger, E-postalar, Youtube kullanıyorum ayni zamanda oyun oynuyorum sarj problemi yine de yok cok rahat bir gun gidiyor sarji gun icerisinde telefonu sarja takmamak gercekten cok iyi umarim Android 6.0 M geldikten sonra sarj daha da iyilesecektir.

İyi gunler.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar,

Galaxy s6 ya son gelen güncellemeden sonra ne ısınma fark edilir hale geldi nede sarj problemi kaldı. Telefon daha da akıcı oldu ve sabah 8 de telefonu sarjdan cikariyorum gece 12-1 gibi eve gidiyorum sarj en az %25-30 telefonu aktif olarak kullanıyorum. Arama yapiyorum. Wireless surekli açık whatsapp, instagram, messenger, E-postalar, Youtube kullanıyorum ayni zamanda oyun oynuyorum sarj problemi yine de yok cok rahat bir gun gidiyor sarji gun icerisinde telefonu sarja takmamak gercekten cok iyi umarim Android 6.0 M geldikten sonra sarj daha da iyilesecektir.

İyi gunler.
kardeş hayırlı olsun kaç mb lık güncelleme geldi ne zaman geldi bunlarıda yazarsan iyi olur ayrıca s6 kullanıcı klübüne de yaz....

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dostum türkiye için gelen en son 86 mblık guncellemeden bahsediyorum.

SercanBaydar09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında çok da o kadar fark edilebilir bir fark yok gibi sanki şarj konusunda. ama ısınma olayı gayet düzeldi.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
4 saat civarı alıyor arkadasım tel bence cok kötü sonuç.