Galaxy S6 Pişmanlığı

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar,

Samsung amiral gemilerinin neredeyse tamamını kullandım.
Son olarak 15 gün önce Galaxy s6 modelini satın aldım ve halen daha kullanıyorum. Telefon gerçekten tam bir pişmanlık Güç tasarruf modunu açmadan kullanmak sarj açısından pek mümkün değil ve telefon eli rahatsız edicek şekilde ısınıyor.

Dün Vatan Bilgisayara Note 5 bakmaya gittim telefonu elime aldığım saniyede S6 aldığım için pişman olduğumu fark ettim. Note 5 gerçekten çok iyi bir telefon ve S6 ya açık ara fark atar ve kıyaslanamaz.

Telefon daha hızlı ve daha iyi tasarım açısından diğer note serileri ile alakaları yok S6 ile neredeyse aynı boyutta S6 almak isteyen arkadaşlara tek tavsiyem var önce S6'yı ellerine alıp daha sonra S5 i eline alıp 30 saniye kullansınlar ne demek istediğimi anlayacaklar.

Dikkate alırsanız benim yaşadığım pişmanlığı siz yaşamazsınız.
Teşekkür ediyorum,

Herkese selamlar.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ben de S6 aldığıma bazen pişmanlık duyuyorum. Şarj konusu ve ben de servislik problem çıktığından dolayı.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar,

Samsung amiral gemilerinin neredeyse tamamını kullandım.
Son olarak 15 gün önce Galaxy s6 modelini satın aldım ve halen daha kullanıyorum. Telefon gerçekten tam bir pişmanlık Güç tasarruf modunu açmadan kullanmak sarj açısından pek mümkün değil ve telefon eli rahatsız edicek şekilde ısınıyor.

Dün Vatan Bilgisayara Note 5 bakmaya gittim telefonu elime aldığım saniyede S6 aldığım için pişman olduğumu fark ettim. Note 5 gerçekten çok iyi bir telefon ve S6 ya açık ara fark atar ve kıyaslanamaz.

Telefon daha hızlı ve daha iyi tasarım açısından diğer note serileri ile alakaları yok S6 ile neredeyse aynı boyutta S6 almak isteyen arkadaşlara tek tavsiyem var önce S6'yı ellerine alıp daha sonra S5 i eline alıp 30 saniye kullansınlar ne demek istediğimi anlayacaklar.

Dikkate alırsanız benim yaşadığım pişmanlığı siz yaşamazsınız.
Teşekkür ediyorum,

Herkese selamlar.
bak kardeşim zaten s6 nin en büyük eksigi şarj sorunu bunu incelemelerde dediler ısınmaya gelince 5.1.1 den sonra 200 mb küsürlük güncelleme geldi o sorunu kaldırdı sende kur kurmadıysan....note 5 heralde daha iyi olacak her note serisi s serisinden daha iyi oluyor her konuda.... yani her samsung modelini kullandıysan bunu seninde bilmen lazım ve o zaman note 5 alman lazımdı elindeki cihazın işlemci ve kamerası ve kasası(cam ve metal) note 5 le aynı zaten gerisinde illa fark olacaktır....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bak kardeşim zaten s6 nin en büyük eksigi şarj sorunu bunu incelemelerde dediler ısınmaya gelince 5.1.1 den sonra 200 mb küsürlük güncelleme geldi o sorunu kaldırdı sende kur kurmadıysan....note 5 heralde daha iyi olacak her note serisi s serisinden daha iyi oluyor her konuda.... yani her samsung modelini kullandıysan bunu seninde bilmen lazım ve o zaman note 5 alman lazımdı elindeki cihazın işlemci ve kamerası ve kasası(cam ve metal) note 5 le aynı zaten gerisinde illa fark olacaktır....

Note serilerinin hepsini bilirim note 2-3-4 s6 ya göre iyi değil sadece note 5 çok farklı ben 5.1.1 kurdum ama ondan sonraki 200 mblık güncelleme gelmedi yüklü olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ayrıca konu şarj problemi veya ısınma sorunu değil. Galaxy Note 5 ile Galaxy S6 yı yan yana getirin sadece 30 saniye ikisinide kullanin aradaki farkı anlayacaksınız.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ben kullandım. Öyle bir fark yoktu. Note 5 4 Gb ramden dolayı uygulamaları biraz daha hızlı açıyordu. Onun dışında öyle bir fark görmedim.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ben ekran büyüklüğünden dolayı S serisini tercih ediyorum. S6 kullanıyorum ve bir kaç şey haricinde hiç sorun çıkarmadı. Pil benim için 1 günü çok rahat çıkarıyor. Kullanıma göre değişen bir durum. S6 da ısınma kalmadı son güncellemelerle. Hatta yeni bir güncelleme daha gelecek onu bekliyorum ram sorununu düzelttiklerini söylemiş kullanıcılar. Mesele de zaten ram %80 gibi bir şeyi göstermesi değil benim için. Cihazın akıcı çalışması. Harici klavye yüklü ve bunu 5 saniyelik bir gecikmeden sonra açıyor. Daha önce bu problem yoktu. Bu da ram dan kaynaklı bir durum. İki cihazı da kıyaslarsan çok ciddi bir fark göremedim. Daha önce S serisi ile Note serisi arasında çok fark olurdu. 4 GB ram ve pil gücü dışında fark yok. Kalemi hesaba katmanın mantığı yok zaten. Bu yüzden eski bir cihazdan direk Note 5'e geçmek mantıklı. Fakat ekran büyüklüğünü sıkıntı yapan varsa benim gibi S6-S6 Edge almasında hiçbir sakınca yok diye düşünüyorum. Tabi yine de sana katılıyorum ele alıp incelemek tercih açısından en doğrusu. Ama ikisi arasında uçurumda yok.

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Evet arkadaslar nihayet beklenen Note 5 güncellemesi geldikten sonra Galaxy S6 kendine geldi. Şarj sorunu tamamen ortadan kalktı 2-3 saatlik kullanımda %10 şarj gidiyor (Güç tasarruf modu) Telefon hızlandi ve daha orijinal bir hale geldi. Isınma sorunu düzeldi gibi diyeceğim ama sarjdayken telefon kullanıldığında ve periscopeda yayın izlerken ve yayın yaparken cihaz aşırı ısınıyor. Bunun dışında herhangi bir sorun yok Samsung güncelleme ile olayı toparladı biraz, inşallah Ekim ayında gelicek olan Android 6.0'da hiç bir problem kalmaz. Göndermiş olduğunuz mesajlardan ötürü teşekkur ediyorum.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
konu sadece trolleme amaçlı son derece mükemmel olan SGS6 alan pişman olmaz...

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
onlarda ciddi sorun var... mümkünse ateşli silahla yakınlarında dolaşma...
[video]https://youtu.be/RVnO-3M0HNA[/video]