RapoertY
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
ikinci el bin 500 tlye s6 32gb buldum arkadaşlar sizce alınır mi?
yalanını yiyim
Arkadaşın s6 kullanıcısı olduğu arkadaşın 1. yorumundan belli zaten, bizim Türk milleti kendi malına toz kondurmaz en değerli kendi malıdır bunu untumaHerkesin düşüncesine saygı duyun lütfen. Telefonu kullandınız mı ki de yorum yapıyorsunuz?
Arkadaşın s6 kullanıcısı olduğu arkadaşın 1. yorumundan belli zaten, bizim Türk milleti kendi malına toz kondurmaz en değerli kendi malıdır bunu untuma![]()
Evet suan kullanıyorum Kamera ve performans bakımından ustune Cahiz tanımıyorum
burda fanboyluk yapmayın lütfen![]()
yalanını yiyim
Herkesin düşüncesine saygı duyun lütfen. Telefonu kullandınız mı ki de yorum yapıyorsunuz?
Arkadaşın s6 kullanıcısı olduğu arkadaşın 1. yorumundan belli zaten, bizim Türk milleti kendi malına toz kondurmaz en değerli kendi malıdır bunu untuma![]()
Kullandığını tahmin ettim zaten. Düşüncesini ifade ediş şekli hoş değildi.
Bu ne uslup bu ne saygisizlik. Ne biliyosunda ne konusuyosun. Burda ne herhangi bir markanin savunmasini yapiyoruz nede fanboyluk. Sen kullanicisin. Kullanmana bak bilenlerin isine karisma. Benim her yazdigim tavsiyede bir teknik detaya dayanma var. yazilim stabilizasyonu kotu sen bunun ne kadar aksini idda etsende bir gercek var orta. kamerasina ekranina biseymi dedik. Samsung s6 da exynia 7420 kullaniyor samsung note 5 de. Hangisi daha stabil? Senin gibiler ayni islemci oldugundan ikiside ayni derler. Ezberci olmayin arastirmadan incelemeden bileninde soyledigine laf katmayin. Samsung, lg, sony bunlar bizim firmamiz degil. O nedenle burda ne alsam.diye soran arkadaslara objektif bir sekilde beklentilerine gore en iyi urunleri tavsiye ediyoruz. Bunun bilincinde olun. Saygisizligin luzumu yok. Lg g4 kesinlikle s6 dan daha akici daha stabil calisiyor. Bu arada fanboy dedigin lafida cevapliyim. Samsung note4 kullanicisiyim. O nedenle bilip bilmeden konusmayin. Teknik bir bilginiz yoksa gurultu yapmayin.
Evet suan kullanıyorum
s6 kardesıme verdım 3 haftadır s6 edge kullanıyorum bro. almanı tavsıye ederım .pSizin kullandiginiz cihaz S6 Edge degil mi? Galaxy S6 benim kardesimde var, isindigini ve batarya tüketiminin asiri oldugunu onaylayabilirim.
O eleman sorunlu zaten büyük ihtimal ortaokul öğrencisi. İlk mesajından bu yana 1 tane adamakıllı gönderisi yok her mesajı hakaret iğneleme aşağılama ve kötü üslup içeriyor. Bana da hakaret etti kendisi çok kere. Elemanın bir tane S6 telefonu olmuş Allah sanıyor onu başka bir şeye değil sadece ona tapıyor. Gelmiş buraya boş boş yorumlar yapıyor. Rapor ettim ilgili mesajlarını ama yöneticiler dikkate alır mı bilmiyorum.. Tapatalk dan rapor edince oluyordur sanırım.
Her neyse bence forum sitelerine üye alımı yapılmadan önce küçük bir IQ testi koyulmalı belirli bir puana ulaşanların TCKN üzerinden yaş sorgulanıp üyeliği kabul edilmeli.
Öbür türlü böyle uğraşıyoruz işte..
temiz ve sorunsuzsa alınır birde garantisi varsa tabi belki sıcı vs almıştır garantisi yoktur dikkat et ama alınır ....ikinci el bin 500 tlye s6 32gb buldum arkadaşlar sizce alınır mi?
IQ testi veya kişilik testi şart bence. Bunlara kalk git kumda oyna diyesim var...O eleman sorunlu zaten büyük ihtimal ortaokul öğrencisi. İlk mesajından bu yana 1 tane adamakıllı gönderisi yok her mesajı hakaret iğneleme aşağılama ve kötü üslup içeriyor. Bana da hakaret etti kendisi çok kere. Elemanın bir tane S6 telefonu olmuş Allah sanıyor onu başka bir şeye değil sadece ona tapıyor. Gelmiş buraya boş boş yorumlar yapıyor. Rapor ettim ilgili mesajlarını ama yöneticiler dikkate alır mı bilmiyorum.. Tapatalk dan rapor edince oluyordur sanırım.
Her neyse bence forum sitelerine üye alımı yapılmadan önce küçük bir IQ testi koyulmalı belirli bir puana ulaşanların TCKN üzerinden yaş sorgulanıp üyeliği kabul edilmeli.
Öbür türlü böyle uğraşıyoruz işte..
Görkem, Söyledikleriniz ilginç. Çünkü zaten hemen hemen bütün telefonlar bir gün de şarjını bitiriyor, piyasada 2 yada 3 gün dayanan bir telefon pek yok. Olsa bile aynı özellikte dğildir.
Ayrıca RAM konusununun ne sıkıntısını gördünüz ki. Ben de kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. RAM sıkıntısını bizimle paylaşır mısınız ?