Galaxy S6 alınır mı?

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ikinci el bin 500 tlye s6 32gb buldum arkadaşlar sizce alınır mi?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
S6 kullanmıştım. Almanızı tavsiye etmem. Çok ısınıyordu.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar ;

samsung s6 modeli basarisiz bir urun. sebepleri ise sunlar: oldukca dusuk bir batarya performansi olan cihaz 1 gunu cok zor cikariyor. Bir diger sebebi ise ram tuketimi. s6 modelinde alakasiz gereksiz asiri bir ram tuketimi var. Yazilimsal olan bu sikinti hala giderilmis degil. note 4 ve note 5 modellerinde boyle bir sorun yok mesela. Yani yazilim biraz duzeltme istiyor ama samsung uzun zamandir hala birsey yapmadi. Bu iki etken almamak icin yeterli oldugunu.dusunuyorum. zaten s6 bu sebeplerden oturu tavsiye etmedigim bir model.

Size 1600 tlye lg g4 tavsiye edebilirim hemde sifir. S6 dan daha stabil calisan urunde kasma donma yasamazsiniz. Bu hafta sonu metro market te lg g4 1600 tlye satiliyor. Sadece bu 27-28-29 kasim 2015 tarihlerinde. 1600 tlye alabileceginiz en iyi telefon diyebilirim.

MagicUser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet suan kullanıyorum Kamera ve performans bakımından ustune Cahiz tanımıyorum
burda fanboyluk yapmayın lütfen ;)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Herkesin düşüncesine saygı duyun lütfen. Telefonu kullandınız mı ki de yorum yapıyorsunuz?
Arkadaşın s6 kullanıcısı olduğu arkadaşın 1. yorumundan belli zaten, bizim Türk milleti kendi malına toz kondurmaz en değerli kendi malıdır bunu untuma :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşın s6 kullanıcısı olduğu arkadaşın 1. yorumundan belli zaten, bizim Türk milleti kendi malına toz kondurmaz en değerli kendi malıdır bunu untuma :)

Kullandığını tahmin ettim zaten. Düşüncesini ifade ediş şekli hoş değildi.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Bu ne uslup bu ne saygisizlik. Ne biliyosunda ne konusuyosun. Burda ne herhangi bir markanin savunmasini yapiyoruz nede fanboyluk. Sen kullanicisin. Kullanmana bak bilenlerin isine karisma. Benim her yazdigim tavsiyede bir teknik detaya dayanma var. yazilim stabilizasyonu kotu sen bunun ne kadar aksini idda etsende bir gercek var orta. kamerasina ekranina biseymi dedik. Samsung s6 da exynia 7420 kullaniyor samsung note 5 de. Hangisi daha stabil? Senin gibiler ayni islemci oldugundan ikiside ayni derler. Ezberci olmayin arastirmadan incelemeden bileninde soyledigine laf katmayin. Samsung, lg, sony bunlar bizim firmamiz degil. O nedenle burda ne alsam.diye soran arkadaslara objektif bir sekilde beklentilerine gore en iyi urunleri tavsiye ediyoruz. Bunun bilincinde olun. Saygisizligin luzumu yok. Lg g4 kesinlikle s6 dan daha akici daha stabil calisiyor. Bu arada fanboy dedigin lafida cevapliyim. Samsung note4 kullanicisiyim. O nedenle bilip bilmeden konusmayin. Teknik bir bilginiz yoksa gurultu yapmayin.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Herkesin düşüncesine saygı duyun lütfen. Telefonu kullandınız mı ki de yorum yapıyorsunuz?

Kullandığını tahmin ettim zaten. Düşüncesini ifade ediş şekli hoş değildi.

Bu ne uslup bu ne saygisizlik. Ne biliyosunda ne konusuyosun. Burda ne herhangi bir markanin savunmasini yapiyoruz nede fanboyluk. Sen kullanicisin. Kullanmana bak bilenlerin isine karisma. Benim her yazdigim tavsiyede bir teknik detaya dayanma var. yazilim stabilizasyonu kotu sen bunun ne kadar aksini idda etsende bir gercek var orta. kamerasina ekranina biseymi dedik. Samsung s6 da exynia 7420 kullaniyor samsung note 5 de. Hangisi daha stabil? Senin gibiler ayni islemci oldugundan ikiside ayni derler. Ezberci olmayin arastirmadan incelemeden bileninde soyledigine laf katmayin. Samsung, lg, sony bunlar bizim firmamiz degil. O nedenle burda ne alsam.diye soran arkadaslara objektif bir sekilde beklentilerine gore en iyi urunleri tavsiye ediyoruz. Bunun bilincinde olun. Saygisizligin luzumu yok. Lg g4 kesinlikle s6 dan daha akici daha stabil calisiyor. Bu arada fanboy dedigin lafida cevapliyim. Samsung note4 kullanicisiyim. O nedenle bilip bilmeden konusmayin. Teknik bir bilginiz yoksa gurultu yapmayin.

O eleman sorunlu zaten büyük ihtimal ortaokul öğrencisi. İlk mesajından bu yana 1 tane adamakıllı gönderisi yok her mesajı hakaret iğneleme aşağılama ve kötü üslup içeriyor. Bana da hakaret etti kendisi çok kere. Elemanın bir tane S6 telefonu olmuş Allah sanıyor onu başka bir şeye değil sadece ona tapıyor. Gelmiş buraya boş boş yorumlar yapıyor. Rapor ettim ilgili mesajlarını ama yöneticiler dikkate alır mı bilmiyorum.. Tapatalk dan rapor edince oluyordur sanırım.
Her neyse bence forum sitelerine üye alımı yapılmadan önce küçük bir IQ testi koyulmalı belirli bir puana ulaşanların TCKN üzerinden yaş sorgulanıp üyeliği kabul edilmeli.
Öbür türlü böyle uğraşıyoruz işte..

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
O eleman sorunlu zaten büyük ihtimal ortaokul öğrencisi. İlk mesajından bu yana 1 tane adamakıllı gönderisi yok her mesajı hakaret iğneleme aşağılama ve kötü üslup içeriyor. Bana da hakaret etti kendisi çok kere. Elemanın bir tane S6 telefonu olmuş Allah sanıyor onu başka bir şeye değil sadece ona tapıyor. Gelmiş buraya boş boş yorumlar yapıyor. Rapor ettim ilgili mesajlarını ama yöneticiler dikkate alır mı bilmiyorum.. Tapatalk dan rapor edince oluyordur sanırım.
Her neyse bence forum sitelerine üye alımı yapılmadan önce küçük bir IQ testi koyulmalı belirli bir puana ulaşanların TCKN üzerinden yaş sorgulanıp üyeliği kabul edilmeli.

Ben de raporladım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
IQ testi veya kişilik testi şart bence. Bunlara kalk git kumda oyna diyesim var...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
1500 TL 2. El için çok fazla onun yerine 1600 e 0 G4 al keyfine bak derim en mantıklı yol bu .

ongbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Görkem, Söyledikleriniz ilginç. Çünkü zaten hemen hemen bütün telefonlar bir gün de şarjını bitiriyor, piyasada 2 yada 3 gün dayanan bir telefon pek yok. Olsa bile aynı özellikte dğildir.

Ayrıca RAM konusununun ne sıkıntısını gördünüz ki. Ben de kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. RAM sıkıntısını bizimle paylaşır mısınız ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Görkem, Söyledikleriniz ilginç. Çünkü zaten hemen hemen bütün telefonlar bir gün de şarjını bitiriyor, piyasada 2 yada 3 gün dayanan bir telefon pek yok. Olsa bile aynı özellikte dğildir.

Ayrıca RAM konusununun ne sıkıntısını gördünüz ki. Ben de kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. RAM sıkıntısını bizimle paylaşır mısınız ?

Batarya konusunda az gidiyor dememin sebebi pc mark batarya testinde düşük puan alması. Zaten sitede yer alan uzun kullanım testinde hakkı bey de belirtiyor bataryanın çabuk bittiğini. Ram tüketiminde ise standart sosyal ağların çok fazla ekstra birşey kurulu olmayan bir cihazın ram kullanımı %82. Sizce bu değer az mı ? Ama bu yazılımla düzelebilcek birşey. Ben kendim note 4 kullanıyorum ram tüketimini takip ediyorum oldukça az. Mesela note 5 de de az. Yani bu yazılım optimizisyonu ile alakalı birşey zamanla belki yazılım güncellemeleriyle düzelir. Ama batrya konusu düzelmez. 1 günü zor çıkarıyor demişşisiniz her telefonu bir tutmayın. note4-sony xperia z3,z2,z1- lg g2 bataryası performansı iyi cihazlar. Demekki neymiş hepsi 1 günlük batrya ömrü vermiyormuş..

sitede editöründe fikirleri ortada:

Samsung Galaxy S6 İncelemesi - ShiftDelete.Net

artı ve eksi yönleri yazıyor.

sizinki böyle olmuyıor olabilir çünkü herkes telefonu aynı şekilde kullanımıyor. Ram kullanımı arkaplanda çalışan uygulama bollğuna ve kullanıcıya bağlı bir konu. O yüzden kişiden kişiye değişen göreceli bir kavram.

ongbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Bu tip tartışmalarda öncelikle kendi deneyimlerimizi aktarmamız gerekiyor. Benim söylemek istediğim budur. Dergilerde veya haberlerde yazanları herkes okuyabiliyor zaten. Örneğin ram kullanımı sizin kullanımınızı etkilemiyor sadece çevreden okuduklarınızı aktariyorsanız bunun forumda bir anlamı yok. Çünkü soran kişi de onları okuyabilir. Önemli olan sizin deneyimlerinizdir. Gördüğüm kadarıyla ram konusunun size bir zararı dokunmamış ama siz okuduklarınizdan etkilenip burada dile getiriyorsunuz. Anlatabildim mi bilmiyorum. Hem niye sürekli ram kontrolü yapıyorsunuz ki onu cihazınız yapıyordur zaten :)

tugraofset741

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung'un Note Sürümüne Biraz Daha Dikkat Ver Bence Note 3 veya
Note 4 Almanı Öneririm.