Galaxy S5'in kutusuna ait olduğu iddia edilen görüntü !

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bencmarklara bakarak konusan arkadas. yazik. bisey bulmicam cunku artik gram umrumda degilsin bisey bilen adamla tartisma yapılır bilmeyenle değil. takil sumsang plastiğinle. hadi eyvallah.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Adamın kendi yazdıklarından haberi yok :D
Ben ne anlatmaya çalışıyorumki buna :))
Aç bak bakalım önceki yazılarına :))

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hahaha ayponları sonyleri överken o benchmarklara bakıyon ama.Ne yani sana göre o testlern hepsi gereksiz yalan ve fasa fiso mu??? Valla ne kulp takcağını merak ediyodum buldun bi kulp daha.Sen alacagın zaman tüm telefonları satın alıyon teker teker işlemcilerini deniyon ona göre alıyon o zaman bu testlere bakarak konuşcaksak.Daha ergen akıllısın geçer merak etme millete cahil demekle olmaz.Bence önce bi araştırma felan yapın öğrenin sonra forumlara yazın. Tavsiye istersen onu da yazabilirim :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yahu hâlâ şu kıytırık, beş para etmez exynos işlemcinin kavgasını mı yapıyorsunuz?

Samsung'un kendisi beş para etmez ki, işlemcisi etsin. :)

Benchmark, AntuTu gibi testlerle de kendinizi yemeyin. :) Gördük Samsung'un hilelerini. Zaten oyunlarda donuyor S4
hâlâ neyin derdindesiniz ki?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Beyler onu bunu geçin biraz sonra bani yicez görceksiniz. Geç olmadan uzayin :mrgreen:

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Genelde samsung beyaz üstüne o tip yaılı kutularını tabletde kullanıyor. Şahsen benim note 10.1'in kutusuna çok benzerken S4 kutusana hiç benzetemedim. Bence 24'ünde tanıtılması beklenen note 10.1 pro'ya da ait olabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bencmarklara bakarak konusan arkadas. yazik. bisey bulmicam cunku artik gram umrumda degilsin bisey bilen adamla tartisma yapılır bilmeyenle değil. takil sumsang plastiğinle. hadi eyvallah.
hocam valla sizin tartışmanıza dahil olmak gibi bir niyetim yok bunu da laf koymak gibi falan söylemiyorum sakın yanlış anlamayın ancak plastiğin ne gibi bir dezavantajı var?

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
işin traji komik tarafı çı markayı tartışmak yerine markanın kullandığı işlemcilerim tartışılması. beyler hangi işlemci olursa olsun samsung benchmark testlerinde hile yaptığı için çıkarılmadı mı test skorlarından? isterse vestel işlemci kullansın neyin tartışması bu yok o iyi yok bu iyi yıl olmuş 2014 hala samsung alan var pes diyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
sonuç olarak türkiye'ye 4G LTE modeli yerine gene 3G olanı verir gene gıcık eder...