S
SDN Okuru
SDN Okuru
:devil:
Bence S5 Bu Güne Kadar Tüm Telefonları İnceledim S5 Hepsinden Daha İyİ

bende şöyle bi yorum yapıyım arkadşlar benim elimdede s5 var ve ben gayet memnunum oyunlarda kasma falan da olmuyor gayet de hızlı tek bi kişinin yorumuna bakarak almamazlık etmeyin derim ama öbür taraftan sony xperia z2 ile s5 i karşılaştırınca sony daha ön planda ben ikisinin araştırmasını yaptm sony daha gelişmiş bi telefon açık açık söyliyim benim telefon s5 ama sonyniin daha iyi bi telefon olduğunu söylüyorum hiyatı da s5 le aynı galiba alıcaksınız sony alın
Touchwiz var diye kötü,Bunu neye göre söylüyorsun?
Ekrana mı? Dünyanın en iyi ekranı Galaxy S5 te http://www.displaymate.com/Galaxy_S5_ShootOut_1.htm Kanıtı
Kameraya mı? Dünyanın en hizli odagi Galaxy S5 te
Çıkarilabilir bataryaya mı? Evet Galaxy S5 Çıkarilabiliyor.
Galaxy S5 te su gecirmiyor.
Parmak İzi okuyucusu yok diyemi z2 üstün?
İşlemcisi mi yavaş z2 den :tt2:
4G si var diyemi s5 kötü
USB 3 destekledigi icin mi kötü
Kalp stres sensörleri var diyemi kötü?
Saglıga yararları bir sürü yazilim program vsvs var diyemi kötü?
En güclü wi-fi teknolojisi var diyemi kötü?
Downdload boost indirme teknolojisi var diyemi kötü?
4K video cekiyor diye mi kötü?
Touchwiz var diye kötü,
Plastik kasası olduğu için kötü,
Kasası bir kaç aya kalmaz soyulduğu için kötü,
Saçma sapan bir sürü uygulama yüklü olup ram'i gereksiz yere harcadığı için kötü...
Samsungtakı Yeni Touchwiz arayüzünü geldigini bilmiyorsun herhalde.
Plastik neden saglamlıkmı vermiyor sana ac youtube bak drop testelerine hangisi saglammış.
1 senelık S4ümde var yakın bir akrabama satmiştim ve halen ilk günkü gibi soyulma yoktu. S5 te bunu daha iyi yapmıştır eminim samsung.
Coguda kullanışlı istemedigini kaldırabılırsın Romsuz
Önce telefonu al kurcala öyle yorum yap bari
Nedense hic kasan touchwizle karışalaşmadım cok şükür. Kullanıcıdan kullanıcaya fark var soyulmada oda çok şükür başıma gelmedi.S5i note 3ü en az senin kadar kurcalamışımdır. yeni touchwiz gelmesi demek onun en stabil arayüzü olduğu anlamına mı geliyor. Çok geçmeden yine kasmaya başlayacak touchwiz. Ayrıca benimde bir akrabamda da var s4, onun telefonunun kenarları soyuldu aynı benim note 2 gibi.
Bunu neye göre söylüyorsun?
Ekrana mı? Dünyanın en iyi ekranı Galaxy S5 te http://www.displaymate.com/Galaxy_S5_ShootOut_1.htm Kanıtı
Kameraya mı? Dünyanın en hizli odagi Galaxy S5 te
Çıkarilabilir bataryaya mı? Evet Galaxy S5 Çıkarilabiliyor.
Galaxy S5 te su gecirmiyor.
Parmak İzi okuyucusu yok diyemi z2 üstün?
İşlemcisi mi yavaş z2 den :tt2:
4G si var diyemi s5 kötü
USB 3 destekledigi icin mi kötü
Kalp stres sensörleri var diyemi kötü?
Saglıga yararları bir sürü yazilim program vsvs var diyemi kötü?
En güclü wi-fi teknolojisi var diyemi kötü?
Downdload boost indirme teknolojisi var diyemi kötü?
4K video cekiyor diye mi kötü?
Şu 1 yılda şişen arayüzü olmadığı için mi z2 kötü
Yara bandı plastiği olmadığı için mi kötü
G lensi var diyemi kötü
Ah ah tuvalet terliği sevdaları....
Note3 Eylül 2013te çıktı 2 sene bile olmadı s5 Nisan 2014te çıktı 1 buçuk sene olacak nerdeyse bilmiyorsun milletin aklını karıştırmas5 çıkalı bir yıl olmadı berbat bir seri s serisi zar pırt telefon çıkıyor ve hepsıde aynı özelikte note 3 çıkalı 3 yıl oldu ve telefon suanda note 4 ile aynı özellikleri taşıyor bence note 3 çünkü s5 te tek fark su altı çok su altında işin varsa su altı kılıfları çıktı al bitane kulan ama sen bilirsin note 3 herzaman heryerde iş yapar sana okadar diyorum bende s5 vardı sattım lg g4 bekledim baktım rem berbat fiyat uçuk hemen 1700 tl note 3 aldım zeğir gibi aldımdan beri hiç kasma olmadı hafızasıda dolmak bilmiyor karar senin note 3 son nokta ...
snapragon sürümlü note 3 ü al .....Merhaba arkadaşlar,
Bu tarzda onlarca başlık var hepsini de okudum ama bir türlü karar veremiyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim benim için ekran büyüklüğü sorun değil. Note 3'ün türkiye versiyonunda bildiğiniz gibi snapdragon işlemci kullanılmadı bu nedenle 4g'yi ve 4k video kaydını desteklemiyor. Bu beni S5'e biraz çekiyor ayrıyetten parmak izi okuma özelliği de oldukça cezbedici. Note 3'e bakacak olursak ram'i 3 gb burada biraz kafam karışıyor. Ayrıca sPen'in hiç bir işime yarayacağını düşünmüyorum. Cihazın sorunsuz daha stabilite, donmadan, tutukluk yapmadan çalışması için hangisini tercih etmeliyim. Şarj süresine gelecek olursak 2800 mAh olmasına rağmen s5'in daha uzun bir şarj ömrü olacağını tahmin ediyorum, bu da benim için önemli bir kriter. Ayrıca şebeke bağlantılarında olsun, wifi bağlantısı, kamera gibi donanımlarda s5 oldukça üstün note3'e göre. Ama dediğim gibi Ram konusunda biraz tereddütlerim var sizce hangisi tercih etmeliyim.
Kullanım amaçlarım:
Sosyal medya
Yüksek grafikli oyunları oynamak(Dead Trigger 2, NFS vs)
Fotoğraf ve Video çekimi
Müzik dinlemek