Note 3 Mü S5 Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hermonie6666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Ben okullar kapandığında S5 ya da Note 3 alacağım. Sizlere sorum hangisi ?
-Kuru kuru ''S5.'' ya da ''Note 3.'' yazmayın. Lütfen nedenlerini açıklayın.
-Başka telefon önermeyin.
-Onu bunu bekle demeyin (bkz. Note 4).
S5'in işlemcisi Note 3'den iyi fakat Note 3'ün de RAM'ı 1 GB fazla. Benim bi telefondan beklentilerim; Yüksek grafikli (Real Racing 3, Asphalt 8) oyunlar oynamak, bol bol internete girmek ve film izlemek -azıcık da stabil olsun-. Bu ihtiyaçlarımı işlemci mi daha çok karşılar yoksa RAM mı ? Ya da RAM hangilerini İşlemci hangilerini karşılar ? S5'e Stylus kalem alıcam S-Pen'i övmenize gerek yok. Note 3'ün veri aktarım hızı 41 Mbps S5'inki 150 Mbps. Bu veri aktarım hızları 3G-Wifi ile internette dolaşma hızı mı ? Öyle ise kesin tercihim S5 olacak.
Tüm bunları cevaplarsanız çok sevinirim 2 milyar verip işime daha az yarayacak bir telefon almak istemiyorum :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Merhaba arkadaşlar. Ben okullar kapandığında S5 ya da Note 3 alacağım. Sizlere sorum hangisi ?
-Kuru kuru ''S5.'' ya da ''Note 3.'' yazmayın. Lütfen nedenlerini açıklayın.
-Başka telefon önermeyin.
-Onu bunu bekle demeyin (bkz. Note 4).
S5'in işlemcisi Note 3'den iyi fakat Note 3'ün de RAM'ı 1 GB fazla. Benim bi telefondan beklentilerim; Yüksek grafikli (Real Racing 3, Asphalt 8) oyunlar oynamak, bol bol internete girmek ve film izlemek -azıcık da stabil olsun-. Bu ihtiyaçlarımı işlemci mi daha çok karşılar yoksa RAM mı ? Ya da RAM hangilerini İşlemci hangilerini karşılar ? S5'e Stylus kalem alıcam S-Pen'i övmenize gerek yok. Note 3'ün veri aktarım hızı 41 Mbps S5'inki 150 Mbps. Bu veri aktarım hızları 3G-Wifi ile internette dolaşma hızı mı ? Öyle ise kesin tercihim S5 olacak.
Tüm bunları cevaplarsanız çok sevinirim 2 milyar verip işime daha az yarayacak bir telefon almak istemiyorum :)

İkisi de beklentilerini karşılar ama S5 almalısın çünkü daha yeni bir telefon, yeni özellikler Samsung'un son çıkmış cihazı S5'te, daha ideal yani Note 3'e göre daha insani boyutlarda. Note 3'ün tek artısı S Pen ve Ram diyebilirim. Ve de 2 GB Ram yeter. Zaten Note 4 çıkacak bu yaz ve Note 3 eskiyecek. S5 almalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...