Galaxy S5 Hakkında Görüşleriniz?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
GS 5 hakkındaki fikirlerimizi paylaşalım.

hangon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dizayn olarak birbirinin kopyası özellik olarak geliştirmişler ancak o batarya yine yetersiz

Avunyali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüne her zaman ki gibi çakma 5S Çakma Sony Birleştirmiş adam daha napsın birde 5.1 inç'e 2800 mAh batarya koymuşlar Sony'nin Z1'de 5 inç var 3000mAh batarya var. Parmak okuyucuna ne dersin gelde birşey deme...

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yüne her zaman ki gibi çakma 5S Çakma Sony Birleştirmiş adam daha napsın birde 5.1 inç'e 2800 mAh batarya koymuşlar Sony'nin Z1'de 5 inç var 3000mAh batarya var. Parmak okuyucuna ne dersin gelde birşey deme...
Aynen üstad. Ben s4 kullanıyorum zamanın en güçlüsüydü S5'ten de böyle acayip bir şey bekliyordum olmadı. S4+ Su geçirmezlik+finger print=S5. Bu arada z2 de 3200 mAh bataryada ve S5 in su geçirmezliği ile xperia gibi suya dalamıyorsunuz diye biliyorum.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
görüş mü ? söylenecek birşey yok :D
iyi yanı usb 3.0 desteği o kadar diğerleri fiyasko.
su geçirmez özelliği de xperia gibi değil suya batırıp çıkarsan bitti onun işi.
su geçirmezliği %50 oranında falan yani ;) ayrıca parmak izi okuyucusu hoş değil kullanışsız.touchwiz'i sevdim ama ios 7 çakması olmuş resmen.batarya desen berbat o ekrana fazla dayanmaz.arka tarafına söylenecek birşey bulamıyorum :D şu hastanelerde giyilen terlikler var ya hani onun yüzeyi gibi olmuş.ayrıca shiftdelete inceleme video'sunda dikkat ederseniz arka sağ üst kısım soyulmaya başlamış bile işte samsung farkı.ram 3 gb olacak söylentileri vardı boş çıktı 2 gb ne ya :D senin o ram'i 3 gb yapman gerekirdi yazık olmuş.bu yılın en iyileri xperia z2 , lg g3 (güzel olacağına inanıyorum) , htc m8 (güzel olacaktır) lg g2 proyuda katabiliriz.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Bence hayal kırıklığı oldu s4 un tasarimi daha iyi

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Boş bir amiral gemi plastiği.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence hayal kırıklığı oldu s4 un tasarimi daha iyi
S4 kullandığımdan demiyorum ama ikisi de plastik olmasına rağmen S4 daha zarifti. Size katılıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

görüş mü ? söylenecek birşey yok :D
iyi yanı usb 3.0 desteği o kadar diğerleri fiyasko.
su geçirmez özelliği de xperia gibi değil suya batırıp çıkarsan bitti onun işi.
su geçirmezliği %50 oranında falan yani ;) ayrıca parmak izi okuyucusu hoş değil kullanışsız.touchwiz'i sevdim ama ios 7 çakması olmuş resmen.batarya desen berbat o ekrana fazla dayanmaz.arka tarafına söylenecek birşey bulamıyorum :D şu hastanelerde giyilen terlikler var ya hani onun yüzeyi gibi olmuş.ayrıca shiftdelete inceleme video'sunda dikkat ederseniz arka sağ üst kısım soyulmaya başlamış bile işte samsung farkı.ram 3 gb olacak söylentileri vardı boş çıktı 2 gb ne ya :D senin o ram'i 3 gb yapman gerekirdi yazık olmuş.bu yılın en iyileri xperia z2 , lg g3 (güzel olacağına inanıyorum) , htc m8 (güzel olacaktır) lg g2 proyuda katabiliriz.
Hocam mizah ve benzetme anlayışınızıa hastayım. :D Bence de ben S4 kullanıcısı olarak S4 Z'den üstünde bence ama Z2 de S5'ten üstün. Ayrıca yeni touchwizz'i de bulur bir yolunu aktarırız S4'e. :D

BerhanBymz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim diyecegim su ki İlk cikan telefonda cebe sigmiyodu.Son cikanda sigmiyor.Telefon dedigin zarif olucak ele avuca gelicek.(Adi ustunde Cep Telefonu)

Avunyali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen üstad. Ben s4 kullanıyorum zamanın en güçlüsüydü S5'ten de böyle acayip bir şey bekliyordum olmadı. S4+ Su geçirmezlik+finger print=S5. Bu arada z2 de 3200 mAh bataryada ve S5 in su geçirmezliği ile xperia gibi suya dalamıyorsunuz diye biliyorum.

Aynen öyle Sony hertürlü...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Galaxy S5 = Pes 2014

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aynen öyle Sony hertürlü...
Bugün gidip xperia z1'i inceledim. Telefon güzel kaliteli güçlü, kamerası da şahane fakat o çerçeveler, arayüz (görünüm olarak hoşuma gitmedi) ve özellikler geliştirilirse her türlü olur bence.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bugün gidip xperia z1'i inceledim. Telefon güzel kaliteli güçlü, kamerası da şahane fakat o çerçeveler, arayüz (görünüm olarak hoşuma gitmedi) ve özellikler geliştirilirse her türlü olur bence.
z2 de o kadar çerçeve yok :)