ozantabas
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
GS 5 hakkındaki fikirlerimizi paylaşalım.
Aynen üstad. Ben s4 kullanıyorum zamanın en güçlüsüydü S5'ten de böyle acayip bir şey bekliyordum olmadı. S4+ Su geçirmezlik+finger print=S5. Bu arada z2 de 3200 mAh bataryada ve S5 in su geçirmezliği ile xperia gibi suya dalamıyorsunuz diye biliyorum.Yüne her zaman ki gibi çakma 5S Çakma Sony Birleştirmiş adam daha napsın birde 5.1 inç'e 2800 mAh batarya koymuşlar Sony'nin Z1'de 5 inç var 3000mAh batarya var. Parmak okuyucuna ne dersin gelde birşey deme...
S4 kullandığımdan demiyorum ama ikisi de plastik olmasına rağmen S4 daha zarifti. Size katılıyorum.Bence hayal kırıklığı oldu s4 un tasarimi daha iyi
Hocam mizah ve benzetme anlayışınızıa hastayım.görüş mü ? söylenecek birşey yok
iyi yanı usb 3.0 desteği o kadar diğerleri fiyasko.
su geçirmez özelliği de xperia gibi değil suya batırıp çıkarsan bitti onun işi.
su geçirmezliği %50 oranında falan yaniayrıca parmak izi okuyucusu hoş değil kullanışsız.touchwiz'i sevdim ama ios 7 çakması olmuş resmen.batarya desen berbat o ekrana fazla dayanmaz.arka tarafına söylenecek birşey bulamıyorum
şu hastanelerde giyilen terlikler var ya hani onun yüzeyi gibi olmuş.ayrıca shiftdelete inceleme video'sunda dikkat ederseniz arka sağ üst kısım soyulmaya başlamış bile işte samsung farkı.ram 3 gb olacak söylentileri vardı boş çıktı 2 gb ne ya
senin o ram'i 3 gb yapman gerekirdi yazık olmuş.bu yılın en iyileri xperia z2 , lg g3 (güzel olacağına inanıyorum) , htc m8 (güzel olacaktır) lg g2 proyuda katabiliriz.
Benim diyecegim su ki İlk cikan telefonda cebe sigmiyodu.Son cikanda sigmiyor.Telefon dedigin zarif olucak ele avuca gelicek.(Adi ustunde Cep Telefonu)
Aynen üstad. Ben s4 kullanıyorum zamanın en güçlüsüydü S5'ten de böyle acayip bir şey bekliyordum olmadı. S4+ Su geçirmezlik+finger print=S5. Bu arada z2 de 3200 mAh bataryada ve S5 in su geçirmezliği ile xperia gibi suya dalamıyorsunuz diye biliyorum.
Bugün gidip xperia z1'i inceledim. Telefon güzel kaliteli güçlü, kamerası da şahane fakat o çerçeveler, arayüz (görünüm olarak hoşuma gitmedi) ve özellikler geliştirilirse her türlü olur bence.Aynen öyle Sony hertürlü...
z2 de o kadar çerçeve yokBugün gidip xperia z1'i inceledim. Telefon güzel kaliteli güçlü, kamerası da şahane fakat o çerçeveler, arayüz (görünüm olarak hoşuma gitmedi) ve özellikler geliştirilirse her türlü olur bence.
Tamam o halde bir gelişme var.z2 de o kadar çerçeve yok![]()