Galaxy S4 Söylentisi! (Resimli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdn46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3GB RAM ile geleceği söylenen Samsung'un yeni amiral gemisinde ilk 13 MP kamera ve Quad 2.0GHz işlemci kullanılcağı söyleniyor.

Samsung-Galaxy-SIV.jpg

Bu resimde görsel olarak pek bir şeye benzemese de aşşağıdaki güzel duruyor.

Samsung-Galaxy-S4-ReleaseDate-Price-Specs.jpg

Süper!!! Tasarım

[video=youtube_share;ucizEldnfg8]http://youtu.be/ucizEldnfg8[/video]

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dostum Galaxy S4 demişsin ama bu bildiğin tuşsuz Galaxy S2. Ayrıca itibar etmeyin böyle haberlere. 2 GB furyası zaten yeni başladı. En az 1-1.5 yıl gideri var. Galaxy S4 2 GB RAM ile gelir.

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arka tarafta 2 kamera mı :D Bu 2. resimde ki ancak note 3 falan olabilir ama bu kadar iğrenç bir telefon çıkartacağını düşünmüyorum :D

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum Galaxy S4 demişsin ama bu bildiğin tuşsuz Galaxy S2. Ayrıca itibar etmeyin böyle haberlere. 2 GB furyası zaten yeni başladı. En az 1-1.5 yıl gideri var. Galaxy S4 2 GB RAM ile gelir.

dostum bu haberler zaten sadece söylenti :)

Arka tarafta 2 kamera mı :D Bu 2. resimde ki ancak note 3 falan olabilir ama bu kadar iğrenç bir telefon çıkartacağını düşünmüyorum :D

çift kamera biraz saçma :P

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
6 çekirdekli 2,8 Ghz 22nm işlemci, 16 Gb ram, 256 Gb hafıza, Full HD 3D-2D kayıt yapabilen 16 megapiksel çift ana kamera, HD ön kamera, Full HD 1920x1080 5" ekran ve 3800 mAh pil ile gelecekmiş. Tabii sadece söylenti :)

muratpinar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çift kamera ne alaka htc ve lg deki gibi 3d muhabbetı ı var acaba , ve arka kapak kısmı ve kasası berbat dostum bedava verseler almam sadece bı soylentı ama olsn

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu sefer de BlackBerry'den mi çalacaklarmış? :)

Aaah Sammy ah.. iki tasarımcı tutamadın ki koca şirket.

juniourfalcon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 içinde de bayağı bir furya dolaştı ama ne haberlerin hepsi asılsız oldu dimi her video ya inanmayın

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
iphone 5 içinde de bayağı bir furya dolaştı ama ne haberlerin hepsi asılsız oldu dimi her video ya inanmayın

Her video asılsız mı oldu? Tahmin videosunu sunumda yayınlayacaktı apple neredeyse :D Birebir aynısı çıktı. Ayrıca kaç Gb olursa olsun mantıklı değil. HTC gibi çift kanal ram kullanması lazım. Teknolojik olarak daha doğru bir adım olur. 3D teknolojisi pek olmadı pek çok üretici denedi bunu zaten.. Samsung ayrıca tutarsız :D s3 büyük bu böyle olmadı dediler küçük s3 yaptılar (her ne kadar performansı aynı olmasa da) Şimdi de s3 den büyük s4 yapıyorlar? 3 milyon kadar satınca yok bu olmadı s4 mini yapalım derler :D Ayrıca [MENTION=291218]thekillingroad[/MENTION] a katılıyorum bence bu şirket tasarım konusunda ufacık dahi olsa bir adım atmayı denemeli.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hayır bu telefon odayı toparlıyor mu toparlıyorsa alıyım bu tasarımla başka bi işe yaramaz sadece vur kır parçala :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler bu nedir. 1.si %80 çift kamera olmaz ama çift flaş olabilir. 2.si öndeki kamera o kadar büyük olmaz ve Home butonu kesin olacak. Birde Samsung Apple yüzünden telefonu düzgün tasarlayamıyor. Köşeli telefonun patentini aldı Apple yakında köşeli ekranında patentini alır. Ve bu kadar tartışmaya gerek yok telefonun çıkmasına daha 4-5 ay var sızdırılamaz bu kadar erken. Ve iPhone 5 1-2 hafta önceden sızdırıldı.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bence yazdiklarin anlamsiz

Olabilir, beğenmek zorunda değilsin yazdığım şeyleri.
Samsung'un tasarım konusunda yıllardır bir arpa boyu yol katetmediğini düşünüyorum, bununla ilgili de uzun uzadıya da konuşabilirim. Öte yandan bir ya da bir kaç kişi de bunun tam tersini söyleyebilir.
de... anlamsız biraz farklı bir kelime oluyor. Tamamen tuşsuz bir telefon tasarımı (ki samsung bunu düşünür dşünmez, ben gerçekçiliğini sorgulayamam burada, fotoğrafa yorum yapıyorum) düşündülerse de benim burada BB10 göndermesi yapıyor olmamı sen anlamadıysan bu mesajı anlamsız yapmaz.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Beyler bu nedir. 1.si %80 çift kamera olmaz ama çift flaş olabilir. 2.si öndeki kamera o kadar büyük olmaz ve Home butonu kesin olacak. Birde Samsung Apple yüzünden telefonu düzgün tasarlayamıyor. Köşeli telefonun patentini aldı Apple yakında köşeli ekranında patentini alır. Ve bu kadar tartışmaya gerek yok telefonun çıkmasına daha 4-5 ay var sızdırılamaz bu kadar erken. Ve iPhone 5 1-2 hafta önceden sızdırıldı.

3d yaparsa onu en az 8 mp 3d çekim yapabilecek kamerayla donatması lazım. Ayrıca tasarım konusunda da gayet iyiler bence. Apple saçmalığına girmek istemiyorum bile, köşeleri yuvarlatılmış kasanın patentini aldılar çirkef herifler...

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
desenize s3e de destek kesildi s2 ye olduğu gibi :)

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
3GB RAM ile geleceği söylenen Samsung'un yeni amiral gemisinde ilk 13 MP kamera ve Quad 2.0GHz işlemci kullanılcağı söyleniyor.

Samsung-Galaxy-SIV.jpg

Bu resimde görsel olarak pek bir şeye benzemese de aşşağıdaki güzel duruyor.

Samsung-Galaxy-S4-ReleaseDate-Price-Specs.jpg

Süper!!! Tasarım

[video=youtube_share;ucizEldnfg8]http://youtu.be/ucizEldnfg8[/video]

Bu söylentilerin bir kaynağı var mı yoksa bu söylentiler sağdan soldan duyduğun söylentiler mi?
Bu arada o koyduğun resimdeki tasarımı 1 veya 2 ay öncesine kadar google görsellerde görmüştüm.Bu tasarımın ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır.Samsung Galaxy S3'ü yanlış hatırlamıyorsam iyi bir şekilde gizlemişti.Bu S4'ün görsellerinin telefonun çıkmasından yaklaşık 9-10 ay öncesinde ortaya çıkmasının mümkün olmayacağını düşünüyorum

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
s4'te 4 tane kamera olacakmış

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Şu söylentideki bir tek 13 MP kamerası olacağı doğru. Bu arada S IV'te 16 kamera olacakmış her efekt için bir tane :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Her söylenti için geçerli olmasada her söylentinin bir geçerlilik oranı vardır, olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fake konu milletin aklını karıstırmayın. grafikerlerin cok telefon çizimi var buda basit sıradan bir insanın telefon çizimi. resmi olarak ne özellik belli ne tasarım..
bu samsung iphone mu kendini reklam etsin patenti göstersin daha cıkmadan ? (:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çift kamera olmasının sebebi 3D çekim yapabilmek içindir. Bkz. HTC Evo3D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yakında s 5 çıkar teknolojiye ayak uydurmak zor tabi bu benim kararım s 2 var bende o zaman dünya hariyasıydı s 3 çıktı sadece 4 yada 5 özellik fazlası bundada aynı şekilde fazlalık olur s3 e göre yani gereksiz bence s2 neyime yetmiyor:D sizde düşünün bakın farklar hep aynı yukarıdaki arkadaşın demesi gbi odayı falan topluyorsa yemek yapıyorsa alalım hep beraber:D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Çıkacağı güne dek kesinlikle ama kesinlikle hiçbir şekilde S4 e ait gerçek bir fotoğraf veya kesin bir donanım bilgisi elde edilemeyecek.Bunu S3'te çok iyi gördük.Devlet sırrı gibi sakladılar S3'ü ve sadece Samsung'un duyurmuş olduğu tarihte görebildik.S4 içinde aynı durum geçerli.Mayıs'ta Avicii konserine gitmiştim.Bakalım S4 için bu sefer nasıl bir etkinlik düzenleyecek Samsung.

Samsung artık aştı.Çok büyük oynuyolar, çok büyük tanıtım ve reklam kampanyaları düzenliyolar.S4'ün tanıtım etkinliklerini dört gözle bekliyorum.