Galaxy S4 Mü İphone 5 Mi ? And - İos

Onelikable

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şuan telefonumu yenilemeyi düşünüyorum , telefon müzik olsun sesi olsun kamera iyi olmasını ve akıcı olmasını aynı zamanda sosyal ağlarda kolay gezinebilmek telden video - film seyretmek için yani uzun süre bilgisayar işlevi yapabilecek bi cihaz önerebilirmisiniz s4 uygun mudur yada sunu al dediginiz bisey var mı

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar bu tip soruları bir çok arkadaşımız soruyor. Burada size bu iyi bu kötü demek yada bunu al bunu alma demek bana pek akıllıca gelmiyor. Google da bu konuyla ilgili bir çok karşılaştırma var. Onlardan bolca detay bulabilirsiniz. Ancak bence en iyi çözüm bir telefoncuya gidip ikisinide çalışırken denemek olacaktır. Sonra karar alıcının dır. İhtiyaçlara ve kullanım amacına göre...

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu ikisi arasında karşılaştırma yapıyorsan karar vermen gereken şey şu, iOS mu Android mi - büyük ekran mı küçük ekran mı?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
tavsiyelere taşındı.

Kullanacağın duruma göre değişir bu. ne amaçlı kullanacaksın telefonu?

forever_alone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne amaçla kulanacaksın telefonu bence s4 çünkü bir sür üuygulaması ama iphone 5 in sesi iyi gibi geldi bana ama yinede s4

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla kardeş dediklerine en iyisi HTC One uyuyor .
Şuanki Telefonlar içinde en iyisi ses sistemine sahip telefon ,
Çok akıcı , sosyal ağlarada iyi giriyor .
İphone 5'in Sesi seni tatmin etmez , ve şarjı çok kötü hemen bitiyor . Wifi açıksa hele su gibi =)
S4'ü veya paralelinde Note 2 düşünebilirsin , ikiside büyük ekranlı , Sesleri Htc oneye göre çok iyi olmasada seni tatmin eder , yazılım konusuna girmiyorum çünkü en iyisi samsung o konuda ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende müzik internet mesaj fln için 4 sene kullanmak için telefon alıcam sağlamlık önemli şarj sorun değil sizce samsung galaxy s4 mü ıphone 4s mi almalıyım?