Galaxy S4 Mini Sadece 199 TL

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Böyle ilanları bulmayı biliyor millet Sahte olup olmadığını araştırmayı bilmiyor ilginç bişey

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
:mad:yeminle alırken öyle ballandırıyorlarkı aldım karton gbi ama keşke çalışsa çalışmadı bile iki aydır evde atsam atamıyom satsam satılmıyo bna kılıf yerine alakasız kılıf yüvespi kablo farklı sarj cihaz farklı bide tel kesinlikle beyenmesseniz geri iade dediler müşteri hizmetini aradm 40 sefer telfonu yüzüme kapattılar allah belalarını versin o para zehir zıkkım olsun mileti kandırmaktan başka bişe deyil
çok geçmiş olsun kardeş ah be şöyle şeylere para verirken biraz araştırma yapın ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
almayın sakın. kapınızda kargoyu açtığınızda 5 tl lik bir saat veya 5 tl lik bi parfüm veya da bir telefon kutusunun içine atılmış gazete parçaları göreceksiniz. ve o andan sonra dönüşü olmayan bi yola girmiş olacaksınız. ne geri iadesi var ne de mahkemeye verebileceğiniz bi adress. anlıcanız paranızı çöpe atmayın. he benim param çok ben bi denicem diyosan deneyebilirsin. karşılaşacağın manzara yukarıda saydıklarımdan farklı olmayacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bunlar düpedüz dolandırıcı. Ülkeyi boş buldular tabi, site açmış, saf vatandaşları avlıyorlar. Bir tanede yetkili çıkıp şunları tutuklamıyor ya pes yani. Resmen dolandırıcılığı teşvik ediyorlar. Yiyorsa aynı şeyi Avrupa ülkelerinde de yapsınlar da görelim.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Başlık s4 mini, içerik ve fotoğraf s4 fiyat çayna, gelen ürün inşallah replika olsada yollarlar.

laroz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 kavanoz balin 100 liraya satildiği reklamlarindan bir farki yok. :)

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Dikkat etmen lazım dün akşam bende takıldım bi kanada biraz izledim, taktik fena yanlız ole ballandıra ballandıra anlatıyorlar kafanda soru işareti bırakmıyorlar neredeyse.
Şimdi bide yeni taktik çıkmış işte "Son 50 ürün şuan arayanlar için sadece gibisinden" :)

Valla dikkat etmek lazım bunlara.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler ben aldım 2 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok özelikler yerinde fakat cin malı oda benim için önemli değil hep Amerikan kazanıyor birazda cin kazansın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
facebookta yanda çıkan reklamlarda gördüm kanmayın paranız çöpe gitmesin zaten çakma olduğu sitede işletim sistemi java yazmasından belli oluyor eğer telefon satın alacaksanız teknosa,mediamarkt vb gibi firmalardan satın almanızı öneriyorum ucuz diye çakma telefonlara yönelmeyin 1 hafta bilemedin 2 hafta dayanır bu telefonlar zaten batarya falan hemen bitiyor bunların tavsiyem bu sitelere kanmamanız paranız çöpe gitmesin :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blushing:aynısını amcamca istedi ekranında 1 milim boyunca noktalar var amcam 1 kere düşürdü hemen kırıldı yani içine bişey doğmasın alıyosan al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cin malı ya 3.2 megapixel kamerası var ben aldım 1 hafta önce 1700 liraya dikkat edin samsung diye bi ibare kullanmıyolar direk s4 diyorlar 200 lirayı çöpe atmayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup:benim akrabam aldı soru cevaplayıp 200 tlye gayette memnun

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
inşallah 1 ay sonra elinde kalmaz ve umarım pişman olmazsın

tyfr1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşletim sistemi java :D :D Baştan kaybetti zaten. S4 mini yada S4 ün işletim sistei android arkadaş. :D bu kadar da afedersiniz de keriz olmayın çok tırtıklarlar sizi diyeyim şimdiden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah razı olsun az kalsın yorumları okumadan alıyordum :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a
gardas ben 200 tl ye galaxy s4 mini aldım hala gelmedi o ne zaman gelecek bana bir cevap verebilir misiniz yaa size zahmet

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
şuan s4 999tl nasıl 200 tl satılıyor. Sonra televizyonlara çıkıp "kutudan hıyar çıktı" diyolar :)