Galaxy s4 kies hatası yardım

hacker_236

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kiesde aynen şöyle bi ifade yer alıyor bu arada parantez içindeki THR ne anlamadım hangi ülke bu

Cihazınız,Kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor.

geçerli üretici yazılımı sürümü: PDA:MG9/PHONE:MG9/CSC:MG9(THR)

bana alternetif bir çözüm yolu söyleyin lütfen güncelleme yapamıyorum 4.2.2 yi sorunsuz şekilde yüklemiştim

efnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihazın rootluysa Google playden csc yi değiştirmek için uygulamalar var onu kurup çıkan listeden TUR ü secmen lazım THR de başka bir ülkenin kodudur o yüzden kies devamlı sorun verir

hacker_236

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sonunda sorunu çözdüm... öncelikle forumdan root konusunu bulun odin ile telefonunuzu rootlayın bu garanti dışı yapmaz telefonunu ve hiç bir veri silinmez ama öncelikle root yapmadan önce ayarlar menüsünden diğer e gelin cihaz hakkında kısmına girip yapım numarası yazan yere 7 kere tıklayın ve geliştirici seçenekleri açılacaktır orada usb hata ayıklama modunu açın ve pcye bağlayarak telefonu bilgisayara tanıtın daha sonra odin ile root yapın ardından titanium back ile uygulamalarınızı yedekleyin ardından csc kodu değiştirme programını play storeden indirin porgrama girince kutucuğu işaretleyerek önce AFR yi seçin tel ve telefon yeniden başlatılacak bu arada telefonunuzun açıldığında ilk aldığınız haline bi nevi fabrika ayarlarına dönecek ardından telefon tamamen açılınca csc yi tekrar indirin bu sefer TUR u seçin ve sorun çözülecek kiesden güncelleme alabileceksiniz şu an ben güncellemeyi indiriyorum... herkese kolay gelsin bu sadece galaxy s4 içindir diğer telefonlar hakkında tecrübemde bilgimde yok...:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birader titanium backup ile yaptığım yedeklemeyi cscyi tur a cevirdiğimde görmüyor. yardımcı olabilir misin*