Galaxy s3'ü nereden almalıyım?

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bu foruma üye olduğum günden beri pek çok soruma cevap bulmakla kalmayıp, bilgi haznem ve tecrübem de bir hayli arttı. Bunu siz sevgili forum üyesi arkadaşlarımın samimi, tecrübe dolu ve doğru yönlendirmelerine, cevaplarına borçluyum. Teşekkür ederim bir kez daha. Bugün bir piyasa araştırması yapmak için çarşıya çıktım. Önce Gold'a gittim. Burada 1529 tl idi. Ardından Capitol'e gidip Teknosa'ya uğradım. Teknosa'da ise 1699 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Daha sonra otobüse bindim ve oturduğum semte geldim. Çarşıda bir nt mağazası var. S3 satılıyor mu diye sormak adına girdim. Satılıyormuş ve fiyatı da 1499 tl. Açıkçası daha ucuz. Aldığım broşürde şöyle bir şey yazıyor: "2 Yıl Sanayi Bakanlığı Onaylı İthalatçı Garantisi" . Yani bu güvenebileceğim bir garanti mi? Değilse 30 lira daha verip Gold'dan alabilirim. Ama sizden Gold mağazası ve buradaki garanti hakkında da görüş almak istiyorum. Daha farklı yorumlarda bulunmaktan da çekinmeyin lütfen.

Conixcit-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum 1500 tl veriorsun 30 tl daha ver işini garantiye al içinde şüpe kalmasın ha birde hazır buradayken 50 tl civarı daha ver 'CepKask' yaptır kesinlikle. Adamlar sen çok kasıtlı yapmadığın sürece telefonunu tertemiz yapıyorlar.

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum 1500 tl veriorsun 30 tl daha ver işini garantiye al içinde şüpe kalmasın ha birde hazır buradayken 50 tl civarı daha ver 'CepKask' yaptır kesinlikle. Adamlar sen çok kasıtlı yapmadığın sürece telefonunu tertemiz yapıyorlar.
tertemiz yapıyorlar derken?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gold'da da garanti şekli aynıydı o yüzden ucuzdu. Mutlaka sor. Gold insanları kandıran bir yer, hiç memnun değilim. Aynı garanti şekliyle 1400'den daha ucuza S3 bulabilirsin garanti önemli değil ucuz olsun diyorsan;) zaten S3 telefonlarda hiç arıza olmuyormuş. Ben de 6 aydır kullanıyorum sıkıntı çıkmadı hiç

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
görüş belirtmek isteyen başka arkadaş yok mu acaba ? :S

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Teknosadan vatan' dan falan vazgeçme derim ürünü almak önemli değil sonrasında servis ve yardımcı destek alabileceğin yerleri seç birde Samsung distribütörleri var onlardan da alabilirsin

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kardeşim senin tercihin tabiki ama vatandan al derim şuanki fiyatı 1490 civarı haftasonlarıda genellikle böyle oluyor zaten. Enazından nerden aldığın belli.Heryerde mağazası var ve köklü bir firma. Ama seçim senin.

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim senin tercihin tabiki ama vatandan al derim şuanki fiyatı 1490 civarı haftasonlarıda genellikle böyle oluyor zaten. Enazından nerden aldığın belli.Heryerde mağazası var ve köklü bir firma. Ama seçim senin.
kardeşim vatanda 1490 lira olsa kararım orası olur ama öyle değil ki. 1599 lira
edit: haklıymışsın kardeşim şimdi internetten baktım. 1490 tl gerçekten de. teşekkür ederim.

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ne demek kardeşim vazifemiz Sende bana yardımcı olursan iyi olur en son yeni bi konu açtımda şimdi şimdiden tşk :D

http://forum.shiftdelete.net/samsung/293501-samsung-galaxy-note-2-jelatin.html :D

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş S3 çıktı çıkalı bir araştırma peşindesin de al artık be ithalatçı garantinin ne olduğunu googleye yazsan da öğrenirsin.Yanlış anlama ama araştırmak yerine direk sorayımdasın forumda arkadaşlarla para toplayıp sana bi S3 hediye edelim bence çok sevaba gireriz s4 çıkıcak yakında sen kaldın s3te.