Galaxy S3'e Yerel Arama Özelliği Geri getirildi!

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Samsung Galaxy S3'e 5 MB'lık yeni güncelleme. "Yerel Arama" özelliği geri geldi.

Screenshot_2012-07-27-09-18-55-576x1024.png

s3search.jpg

Samsung satış rekorları kıran amiral gemisi Galaxy S3 için geçenlerde bir güncelleme yayınlamıştı. Güncelleme ile telefonda yerel arama özelliği sadece web ile sınırlı kalmıştı. Samsung bu güncellemeyi aslında tedbir amaçlı yaptı. Bildiğiniz gibi Apple bu patentinin ihlal edildiği gerekçesi ile Galaxy Nexus satışlarını Amerika’da durdurmuştu. Yerel arama özelliği telefondan kaldırılarak satışlar tekrar başlamıştı.

Apple’ın bu noktada aynı hamleyi Galaxy S3 içinde yapması bekleniyordu fakat Samsung tedbirli davranarak güncelleme ile yerel arama özelliğini telefondan kaldırdı. Buraya kadar her şey normal görünüyordu. Herkes özelliğin tedbir amaçlı kaldırıldığı sanıyordu oysa bu konuda Samsung açıklama yaptı ve "Yerel Arama" özelliğinin yanlışlıkla kaldırıldığını söyledi.

Çok geçmeden sadece birkaç gün sonra Samsung, Galaxy S3 için yeni bir güncelleme daha yayınladı. ilk olarak İngiltere’de kullanıcılara ulaşan güncelleme ile beraber telefona yerel arama fonksiyonunun geri getirildiği görülüyor. 5MB olan güncellemeyi OTA veya Kies ile yapabilirsiniz. Güncellemeyi odin ile yüklemek isteyen kullanıcılar buraya tıklayarak romu indirebilir.

Kaynak.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Zırt pırt güncelliyorlar ne güzel omega 10 yükleyecektim şimdi xxblg8'e uygun çıkartmalarını bekliyorum.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Zırt pırt güncelliyorlar ne güzel omega 10 yükleyecektim şimdi xxblg8'e uygun çıkartmalarını bekliyorum.

Lütfen güncellemelerin kıymetini bilin... :)
Çoğu insan güncelleme alamıyoruz diye dertlenirken sizin böyle yapmanız hiç hoş değil :D:D

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme geliyor bir dert, gelmiyor ayrı bir dert. :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Lütfen güncellemelerin kıymetini bilin... :)
Çoğu insan güncelleme alamıyoruz diye dertlenirken sizin böyle yapmanız hiç hoş değil :D:D

Bi özelliği çıkartıp iki gün sonra tekrar ekliyorlar ama böyle iş mi olur :D İki güne güncellenmiş rom çıkmazsa xxblg6 tabanlı olanı kuruyorum bu güncelleme çok da önemli değil.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bi özelliği çıkartıp iki gün sonra tekrar ekliyorlar ama böyle iş mi olur :D İki güne güncellenmiş rom çıkmazsa xxblg6 tabanlı olanı kuruyorum bu güncelleme çok da önemli değil.

Şöle bir baktılar tepkiler ne. Herhalde hoş tepkiler almadılar düzelttiler hemen :)

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aldığını geri verdi işte. Bakın size sürekli güncelleme veriyoruz yani sizin için çalışıyoruz imajı vermek istediler. Güncelleme gelmiyor diyenleri tatmin etmek için yaptılar bunu herhalde. :)

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bana daha kaldırdıkları güncelleme gelmemişti halbuki :P

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gerçi henüz Kies'ten denemedim ama telefondan denediğimde yeni yazılım yok diyor :)

bende kiese bakmak için taktım telefonu bilgisayara ama yarım saattir(abartısız yarım saat) connecting diyor kies hotspot açık belki ondandır

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Daha bir önceki güncellemeyi alamadık :)