Galaxy s3 yavaş şarj sorunu

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.5 ay önce sgs3 aldım. Telefon 4.0.4 yüklüydü. Şarjı gayet iyiydi. 4.1.1 jb'yi yuklemedim. Sonra 4.1.2 nin çıktığını duyunca odinle kurayım dedim. Kurdum. 1 gün normal gitti. Sonra o gün gece şarja koydum telefonu. Sabah kalktığımda % 70 şarj olduğunu gördüm. Neyse dedim. Nette dolaşırken sarj bitti. Sarja takayim dedim. 1 saat şarj ettikten sonra aldim. Baktım ki % 8 civarı sarj olmuş. Bunj yaşayan var mı?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
usb ile mi yoksa şarj cihazı ile mi şarj ediyorsun?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı sorunu yaşıyorum, telefon geriye şarj oluyor. priz de şarj ediyorum üstelik. başka bir forudma usb den daha hızlı şarj olduğu yazıyor, bir de klasik yöntem telefonu kapalı şarj etmek

DemonQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorunu yaşıyorum. Güncelleme ile ortaya çıkan bir sorun gibi gözüküyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı sorunu yaşıyorum garantiye gönderdim geldi ama simdi yine aynı sorunu yasıyorum cok yavas sarj oluyo sabah baktıgımda %47 ye kadar sarj oldugunu gördüm. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bendede aynı sorun var çözümü şu şekilde buldum 1ncisi araba usb ile şarj etmek 2ncisi de pcye bağlayıp usb ile şarj etmek her ne kadar ilk aldığımız gibi hızlı olmasada sonradan yavaşladığı kadarda yavaş değil ortalama 2- 3 satte doluyo normalde 1.30-2.00 gibi dolması lazım ama ben bu şekilde aştım garantiyede göndermeyi hiç düşünmüyorum 1 aya gelmiyo çünkü :) saygılar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bendede var garantıye gondermemek ıcın elımden gelenı yaptım. format attım kac kere. düzelmiyor. bi umut yenı guncellemeyı beklıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaslar bende de aynı sorun var ancak ben sarjı bagladıktan sonra hemen cıkartıp tekrar baglıyorum ve eskısı gıbı hızlı sarj oluyo bır deneyın ıstersenız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bu sorun ara ara olmaya başladı. her zaman olmuyorsa sorun nerededir tahmin edebiliyor musunuz ? yoksa kablodan aralıklarla gelen bir isyan mı bu

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende olmuyor çok şükür.ilginç bir sorun.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
1.5 ay önce sgs3 aldım. Telefon 4.0.4 yüklüydü. Şarjı gayet iyiydi. 4.1.1 jb'yi yuklemedim. Sonra 4.1.2 nin çıktığını duyunca odinle kurayım dedim. Kurdum. 1 gün normal gitti. Sonra o gün gece şarja koydum telefonu. Sabah kalktığımda % 70 şarj olduğunu gördüm. Neyse dedim. Nette dolaşırken sarj bitti. Sarja takayim dedim. 1 saat şarj ettikten sonra aldim. Baktım ki % 8 civarı sarj olmuş. Bunj yaşayan var mı?

kac saatte şarj edıyor şu anda

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arada bende de oluyor. Yavaş sarj olduğunu anlayınca yeniden başlatıyorum hızlanıyor. Normalde prizden 2,5 saat gibi bir sürede doluyor. USB'den 5 saat gibi bir sürede doluyor. Şu en son çıkan 53 mb'lık güncellemeden sonra oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 yavaş sarj sorunu çözmek için yeni batarya sarj aleti vs hep aldım ama sorun çözülmedi
sonunda yabancı bi blogta bunu gördüm hayrına paylaşıyorum türkiye forumlarında yok çünkü :D
*#9900# tuşlayıp low battery modunu açcaksınız