İphone 4s çok çok yavaş şarj sorunu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BerKING
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BerKING

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çok tuhaf dün şarjım azalınca prize takıp ordan devam ettim nette dolaşmaya. Ama şarj prize takılıyken de azalmaya başladı ve bitti. Sonra bıraktım prize oynamadım ama 2 saatte hiç ilerleme yoktu.

Resimdeki eski ios sürümlerine ait ama bende de burda bekliyordu. Sabaha kadar beklettim anca %15 olmuştu. Sonra hemen telefoncuya gidip yeni batarya taktırdım. Akabinde gelen %40lık şarjı keyifle kullandım bitsinde 12 saat şarj edeyim dedim ama yine aynı problemle karşı karşıya kaldım. Ve belki yazılımsaldır dedim JB mi hiçe sayıp ios 9a restore yaptım ama yine olmadı
bawling.gif
derdime derman bir babayiğit aranıyor.
Telefon iphone 4s ios 9.0.2

microdome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tahminim sarj aletin veya giriş soketin arıza yapmış, başka bi sarj adaptörü ile bi dene bence durum anlaşılır. Gecmiş olsun

BerKING

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten yeni batarya taktım acaba ondan mı diye ama bataryadan değilmiş entegre veya sokette problem. sonra telefoncuya gittim ve adam entegre değişecek dedi ben de soket değişse yeter mi acaba diyorum. adam tüccar yani sonuçta 150 lira istedi. soket veya entegre hangisi arızalı nasıl anlarım hacılar ..

microdome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evde bunu anlaman oldukça zor ölçmeden anlaşılmıycak bi parça tahminim telefoncu arkadaşta öle yapıcak yada direk değiştiricek muhtemel cok karşılaşılan bi durum diye düşünüyorum.