Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı sorun bende de olmaya başladı son zamanlar. "Network signal speed booster" diye bi uygulama var markette. onu indirdim (ücretsiz), bi kaç gündür iyi gibi bozulmazsa sonradan. denemenizi tavsiye ederim.
arkadaşlar sadece s3 de değil bende galaxy wonder kullanıyorum 5 kere servisine goturdum samsungun .. videosunuda cektim çözüm üretmiyolar guncelleme yapıldı vs. samsungun cogu telefonu boyle sanırım . telefon cekiyo gosteriyor fakat ne arama nede mesaj atılabiliyor . kapatıp açıyorum duzeliyor .. hastalık oldu artık telefon cekiyomu cekmiyomu diye mesaj beklerken. almam artık samsung s4 alcaktım ama varcaydım
merhaba arkadaşlar. bi sorum vardı bilen varsa ve yardımcı olursamakbüle geçecek s4 mini güncelleme yaparken tel. kendini resetlediği vakit siyah ekranın sol üst tarafında mavi bir yazı çıktı nedendir acaba
Samsung alan arkadaşlar kesinlikle telefonu aldıklarında zaman geçirmeden çekmeyen bir bölge bulup telefonla orda biraz vakit geçirip tekrar çeken bölgeye geçsinler eğer telefon şebeke problemi verecekse zaten hemen veriyor, yanlızca acil arama, servis yok, ağda kayıtlı değil gibi hata yanında birde herşey normal görünür ve arama yapınca arama sesi çıkmaz ve zzaten aramada yapmaz sizi arayanda size ulaşamaz. Sonrasında hemen telefonu aldığınız yere götürün değişim yada ücret iadesi isteyin çünkü telefon düzelmiyor ve servis servis gezersiniz. İşallah size öyle bir ürün denk gelmez. Hata telefonun yeniden şebekeyi bulamamasıdır. Telefonu açıp kapatmaz yada uçak moduna almazssanız düzelmez.:yes:
galaxy trend plus aldım daha 3 haftalık mobil veri açılmıyor arama yapılmıyor ama telefon full çekiyor sizce napıyım arkadaşlar bu durum cok sinir edici