Galaxy s3 teslimatı yarınmış benim

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
faturayı inceledim benim teslimat tarihini yarın gösteriyor zaten,
bosuna kızmışım adamlara,
1338323153866.jpg

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dünden beri düşünüyorum İsveçlinin nasıl olur da telefonu hala gelmez diye, bence bu konu sabitlenmeli ; çünkü öylesine önemli ki tarifi namümkün (:

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum o duyguyu, çok pis bir durum. Şimdi sen uyuyamassın da. :)
Yarın da ayakta kalırsın, ne zaman gelecek diye. Telefon gelince de nereden başlasam, program mı atsam, oyun mu atsam, vb. kararsız kalırsın.
Nefret ediyorum bu duygudan. :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bugün o kadar bekledim yahu senden haber :)

sorry for that

Biliyorum o duyguyu, çok pis bir durum. Şimdi sen uyuyamassın da. :)
Yarın da ayakta kalırsın, ne zaman gelecek diye. Telefon gelince de nereden başlasam, program mı atsam, oyun mu atsam, vb. kararsız kalırsın.
Nefret ediyorum bu duygudan. :)

yok bende heyecan yok ama, yarın balik tutmaya gideceğim eve geç gelirim herhalde yanımdaki arkadaşları ikna edemezsem telefonu kargo ofisinden saat 16dan önce almam gerekiyor

ama bir yolunu bulurum ya, sizi merak icinde bırakmam

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=264218]isveçli[/MENTION];
Valla ben olsam, hiç kimse bir yere götüremez beni.
Senden çok derdi bizi aldı zaten. Senden çok heyecanlandık. :))

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
:biggrin::biggrin:ne güzel foruma biraz heyecan katabiliyorsam
forumda fazla takılmamama rağmen bende merak ettim :) baştan sona okudum bu konudaki senle ilgili konuları artık çokdaha iyi bir video inceleme bekliyoruz :))

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
[h=2]
icon1.png
[/h]
az önce uyandım kahvemi iciyorum su anda balkonda havada soğuk . 7 derece. bide sigara yaktım şimdi , balik tutmaya gidecez birkaç kisi.oglenden sonra evde olurum , telefon bugün gelir diye tahmin​

10 kiloluk bir somon yakalamak istiyorum bugün

svskskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle gereksiz konular acarak forum'u kirletmeyin yahu bizene senin telefonunun geliş tarihinden

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
icon1.png

az önce uyandım kahvemi iciyorum su anda balkonda havada soğuk . 7 derece. bide sigara yaktım şimdi , balik tutmaya gidecez birkaç kisi.oglenden sonra evde olurum , telefon bugün gelir diye tahmin​

10 kiloluk bir somon yakalamak istiyorum bugün
Kar yagmaya basladi balik isini erteledim, bu arada cakil mavisi galaxy s3un ertelendigi haberi bir cok yerde karsima cikmaya basladi insallah benim cihaz ertelenmemistir, samsunga kizmaya basladim

Böyle gereksiz konular acarak forum'u kirletmeyin yahu bizene senin telefonunun geliş tarihinden

Ne diyeyim

ciha_n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

senin gereksiz dediğin bu konuyu belki yüzlerce insan merakla takip ediyor adam bizi bilgilendiriyor şöyle böyle diye ve çıktığında da yine aynı şekilde bilgilendirecek kullanacak ve ilk izlenimlerini paylaşacak shift delete nin bile eline geçmemişken ilk kullanıpta bize aktaracak olan o bu yüzden önce saygı..