- Reaksiyon puanı
- 13,042
Geçtiğimiz aylarda Samsung'un Galaxy Unpacked lansmanında en çok ilgi gören cihaz S21 olsa da SmartTag ürünü de hayli merak edilmişti.
Eşyalara takılan bu küçük alet ne peki? Ne işe yarıyor? Nasıl Çalışıyor?
İşte merak edilenler
SmartTag bir aksesuar. Kaybolabilecek eşyalarınıza takıyorsunuz.
Mesela benim anahtarım çok kayboluyor. Ben aldım bu SmartTag'ı. Taktım anahtarlığa. Tamam şimdi ne olacak?
Android 8 veya üstü bir Samsung telefonunuz olması gerekiyor. Tamam bende var. Bu telefona bir uygulama yükleyeceğiz.
İsmi SmartThings ****.
Uygulamayı yükledik. SmartTag ile eşleştirdik.
Sonra anahtarlığa tekrardan taktık SmartTag'ımızı.
2-3 gün sonra bir bakıyorum anahtarım yok. Ara ara bulamıyorum. En sonunda aklıma geliyor. Hemen açıyorum uygulamayı. Bir bakıyorum konumu bizim evi gösteriyor, ben de evdeyim zaten. Ama burada bir özellik daha buldum: O da ne? Ses çıkarma. Bastım.
Koltuğun arkasından bir ses geliyor. Bir baktım anahtarlarım orada.
280 gün boyunca bunu kullanıyorum. 280 günün sonunda pili bitiyor. Ben de CR2032 pil alıyorum. 280 gün daha kullanıyorum.
Tabii en önemli konu da fiyat. Kaç para olursa alınır ki. Bence 200 TL iyi. Yurtdışında 30 dolar. Ediyor 210 TL.
Samsung Türkiye'nin belirlediği fiyat ise 280 TL. Vergiler ile bu fiyata çıkıyor.
Almayı düşünenler için şöyle de bir fırsat var: S21 serisinden bir telefonu ön sipariş verdiğinizde bu aksesuar size hediye ediliyor.
Bence güzel, benim hoşuma gitti. Sizce alınır mı?
shiftdelete.net
Eşyalara takılan bu küçük alet ne peki? Ne işe yarıyor? Nasıl Çalışıyor?
İşte merak edilenler

SmartTag bir aksesuar. Kaybolabilecek eşyalarınıza takıyorsunuz.
Mesela benim anahtarım çok kayboluyor. Ben aldım bu SmartTag'ı. Taktım anahtarlığa. Tamam şimdi ne olacak?
Android 8 veya üstü bir Samsung telefonunuz olması gerekiyor. Tamam bende var. Bu telefona bir uygulama yükleyeceğiz.
İsmi SmartThings ****.
Uygulamayı yükledik. SmartTag ile eşleştirdik.
Sonra anahtarlığa tekrardan taktık SmartTag'ımızı.
2-3 gün sonra bir bakıyorum anahtarım yok. Ara ara bulamıyorum. En sonunda aklıma geliyor. Hemen açıyorum uygulamayı. Bir bakıyorum konumu bizim evi gösteriyor, ben de evdeyim zaten. Ama burada bir özellik daha buldum: O da ne? Ses çıkarma. Bastım.
Koltuğun arkasından bir ses geliyor. Bir baktım anahtarlarım orada.
280 gün boyunca bunu kullanıyorum. 280 günün sonunda pili bitiyor. Ben de CR2032 pil alıyorum. 280 gün daha kullanıyorum.
Tabii en önemli konu da fiyat. Kaç para olursa alınır ki. Bence 200 TL iyi. Yurtdışında 30 dolar. Ediyor 210 TL.
Samsung Türkiye'nin belirlediği fiyat ise 280 TL. Vergiler ile bu fiyata çıkıyor.

Almayı düşünenler için şöyle de bir fırsat var: S21 serisinden bir telefonu ön sipariş verdiğinizde bu aksesuar size hediye ediliyor.
Bence güzel, benim hoşuma gitti. Sizce alınır mı?
Artık konularda bu tarz bir yazış biçimi deneyeceğim. Yazarken benim hoşuma gitti bence okurken zamanınız güzel geçecek. Hoşunuza gitti mi? Gitmediyse eski stile geri mi döneyim?
Samsung Galaxy SmartTag Türkiye'de - ShiftDelete.Net
Kaybolan eşyalarınızı bulmanızı sağlayan Samsung Galaxy SmartTag, ülkemizde satışa çıktı. Ürünün Türkiye fiyatı 299,99 TL olarak belirlendi.