Galaxy S3 telefon sorunu

brkzrny52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle sabit topikte sorumu sordum fakat fabrika ayarlarına yükle cevabından başka bir cevap alamadım aynı yazıyı buraya yapıştırıyorum bilen arkadaşlar varsa tatmin edici cevaplar bekliyorum.

Öncelikli sorunum batarya..
Batarya iki gün falan dayanıyo diyenlere hayret ediyorum.Telefonu alalı 3 hafta oldu fakat hala şarjı gün boyu dayanmıyor.Günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum(3g kapalı,wi-fi kapalı-güç tasarrufunda ve parlaklık en düşükte).

İkinci sorunum videolar..
Mesela milliyet.com.tr ye giriyorum.Bi haberin videosunu izlemek istediğimde internet sitesinden videoyu download etmem gerekiyo.Fakat ben o an siteden videoyu izlemek istiyorum.Bu download eski telefonumda yapıyodu sadece youtube dan video izleyebiliyorum.

Üçüncü sorunum ise tercih.
Bunu şöyle anlatiyim.Ablamda galaxy s3 aldı yani aynı evde 2 tane s3 kullanıyoruz.Tubidy.mobi den şarkı indirmek istediğimde benim telefonumdan direk şarkıyı indirirken ablamın telefonunda şarkıyı sadece dinleyebiliyosun ve indirilmiyo.Bunun tam tersi olarak Film izle HD uygulamasında benim açtığım filmler direk izleniyo ablamın telefonunda ise indiriyo.Bunun sebebi nedir?

ufuk256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
0 mı aldın telefonu ve ilk aldığındada bunu yapıyormuydu? Eğer aldığından beri günde 2 kere şarj etmen gerekiyosa yüklediğin program yada oyunlarla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Garantisi devam ediyorsa göndermeni tavsiye ederim. 2. problem çok ilginç bende şimdi tubidiy e girdim bende indiremiyorum sadece dinliyorum o problemde tarayıcıyla alakalı olabilir google chrome kullanıyorum ben video izlemede falan problem yaşamadım şuana kadar.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bataryayla ilgili sorunun ciddi gözüküyor. Bence aldığın yere bir danışmalısın.

Video olayı ise senin tarayıncınla ilgili ayarlardan olabilir. Bu yüzden ayarlarını bir kontrol et :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Çok enteresan.Benim cihazım mobil veri, wi-fi, gps kapalıyken normal kullanımda 3 günü gördüm.Ara sırada mobil veriyi açıp biraz internette dolaşıp kapıyordum.Bunu denemek için yapmıştım.

Normalde benim 7/24 mobil veri açık olur ve güç tasarrufuna hiç almam.Akşam hava kararana kadar ekran parlaklığım en sondadır hava kararınca en kısığa alırım.Bu şekilde kullanımda sabah 9 dan gece 12-1 e kadar çok rahat götürüyor beni.Diğer sorunlarına gelirsek video indirme olayı bazı sitelere ve uygulamalara göre değişiyor.Bazı uygulamalar veya siteler direk izlettiriyor bazılarındada indiriyor.Belirtmiş olduğun sorunların kağıt üzerinde kesin bir çözümü yok açıkçası.Sana önerebileceğimiz şeyler cihazını fabrika ayarlarına geri döndür ve Jelly Bean güncellemesi geldiğinde cihazını güncelle.Büyük ihtimal sorunların halolur.

brkzrny52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün öğlen 10 da çıkardım şarjdan toplasan 10 dk oyun oynamışımdır arada bir mesajlaştım,facebook twitter a baktım her kullanıcının yaptığı gibi şuan %24 şarjım var bu benim için büyük gelişme :)

Tarayıcı olarak opera mini kullanıyorum hız konusunda çok memnunum ama video olayını chromu indirip deniycem.

Telefonu 0 aldım.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bugün öğlen 10 da çıkardım şarjdan toplasan 10 dk oyun oynamışımdır arada bir mesajlaştım,facebook twitter a baktım her kullanıcının yaptığı gibi şuan %24 şarjım var bu benim için büyük gelişme :)

Tarayıcı olarak opera mini kullanıyorum hız konusunda çok memnunum ama video olayını chromu indirip deniycem.

Telefonu 0 aldım.

Buzdolapcının telefonu bu kadar olur :P :D (Tamam vurmayın)

soap123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu başlığınnı hatalı yazmışsın
S3 başlı başına hata zaten
ben almıştım bir süre kullandım ondan sonra o kadar kasmaya başladı ki o ROM senin bu ROM bendim hayvan gibi şii ettim .
aldım bi LG kafam şimdi rahat

#SAMSUNG #PİŞMANLIKTIR

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3. soruya cevap veriyim sorun tarayıcıdan kaynaklı opera miniyle rahatça indirebiliyorsun