Galaxy s3 şarj olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynısı bana da olmuştu servis düzeltti. akımları bozulmuş fake bataryadan dolayı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc şarj aleti ile şarjı süper doluyor tavsiye edetim

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim sattığım s3 te aynı sorun vardı babam s3 mini aldı onun ara kablosunu adaptörümle birlikte kullandım sorunum halloldu.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
benim s3'ü de original şarj aleti ile şarj ediyordum 10 - 15 dakkada anca %1 artıyordu şarjı.
ara kablosunu kontrol ettim bir dişi kırılmış.başka ara kablo buldum onunla ediyorum fakat 2 saatte şarj oluyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim telefon şarja koyunca sabah anca %70 oluyodu garantiye gönderdim gelince ba abi garipleşti prize takıyorum 10 dk sonra ya %1 artıyo yada azalıyo kumar gibi. artarsa bırakıyorum %65 civarı olunca bu sefer azalmaya başlıyo üstelik normalden hızlı şekilde. telefonu hergün yarı şarjla kullanıyorum :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar samsung müşteri hizmetlerini aradım bu sabah, aynı sorun bendede mevcut istediğiniz usb kablosu yada sarj cihazıyla sarj edin en fazla ilk taktığınızda hızlı edecektir sonra yavaşlayacaktır. tüm gün sarja takınca bile sarj dolmuyor bazen. samsung müşteri hizmetlerinin bana söylediği ise usb kablosu yada bataryadan değil, yazılımsal değil. sarj konnektörü ile alakalı telefonu servise vermeniz gerekir. vereceğim bakalım büyük ihtimal düzelir. çünkü arkadaşlardan usb kablosu aldım bide gittim orjinal batarya aldım sorun düzelmedi. zaten kendime ait 4 adet usb kablosu vardı. dedim hepsi aynı anda bozulması imkansız kesinlikle sarj girişinde problem var. gidin servise verin başka çözümü yok arkadaşlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Giriş bozuk değiştirin problem çözülsün....ben yaptim cihaz da hizlandi ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamun aleyküm abi s3 yurdışı telefonum var telefonum şarz almıyor kapalı ekrandaykene almıyr amma normalkene alıyor amma oda sabahtan akşama kadar yüzde bir bataryayı değiştirdim olmadı ne yapacam yardımmmmmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonumun şarjı bitti şarj aletini taktım ve telefon açılmıyor şarj da olmuyor güç tuşu ve ses tuşuyla reset atmayı da denedim olmuyor ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bendede vardı o sorun bataryayı çıkarıp 2 dk bekleyin batarya ucunu temileyin geri takın sonrada şarja takın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar benım tlfn da s3 dun sarja taktım bu sabah bıttı tekrar taktım fakat kırmızı ısık yanıyor 2 dk sonra tekrar sonuyor ve sarj almıyor.. ardaa sarj % 70nı gosterınce bırden tlfn kapanıyordu ve sarja taktıgımda ortalama 1 saat sonra tekrar doluyordu.. sorun bataryada mı ? acıl cvp verebılır mısınz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu sorunla ben de karşıkayayım, bazen sarj oluyor bazen olmuyor, olsa bile 2-3 saate sarjı vbitiyor.
bir gece sarja taktım sabah kalktım %3, şimdide %19 larda takılıyor, ne yapılabilir ki?
daha önce sarj edilen yerdeki aparat bozuk oldugundan degıstırılmıstı, ondan olabilir mi diye dusunuyorum, ya da batarya öldu..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aynı problem bende de vardı telefon açık bi şekilde şarj ederken yapmanız gereken sadece güç tasarufu moduna açmak telefonum 7-8 saatte %30 anca şarj olurken şuan 2-3 saatte full hale geliyo.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar inanılmaz ama gerçek sadece şunu yapın şarj akımı normale dönüyor *#0228# tuşlayın altta cıkan qick starta basın snra teli kapatıp açın yeniden.hızlı şarja devam ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var son 1-2 haftadır telefonum çok yavaş şazj oluyor ve hemen şarzj bitiyor aksam %18'di şarzj oluyordu sabah kalktım annem fişi çekmiş telefonum kapalı durumdaydı neyapabilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonum kendi kendine şarj oluyor ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar bende de aynı sorun var bende bugun teknık servıse götürdüm. Şarj entekresi değişmesi gerekiyormuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesin cevap 2 adet batarya aıln samsung mağzasına gidip 100 tl ye s3 ün orjinal batarya doldurucu adaptörü alın sorun çözüldü :thumbup1:

hasan034845

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende de şarj etmiyor sabaha kadar yüzde 76 oluyor çocugun s4 şarjıyla denedim inanın ki %100 100 dakikada ful %100 oldu yani 1dakikada % 1 düşünün tavsiye ederim.inanmayan varsa telefonum.HASAN GÖLCÜK BURSA/GEMLİKten 05333492862

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar;

s3 cihaz aynı sorunda bende de oldu şuan cihazım serviste 3 kere aynı sebepten gitti cihaz 3 seferinde yazılım güncellediler yazılım kaynaklı sorun diyorlar. Saçma yazılım kaynaklı sorun bence samsung müşteri hizmetleri 1 haftadır bana geri dönüş sağlayak bekliyrum böyle saçma bir firma olamaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
*#0228# kodunu rehberden girin ve ordaki quick restart butonuna basın. Cihazın şarjı YÜKSELECEKTİR endişe etmeyin...Telefonu Yeniden Başlatın..Telefonu şarja takıp fulleyin %100 olcak şekilde.. BENDE İŞE YARADI %53 KEN %63 OLDU

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende note 3 ve note 2 var ikisinide not2 nin sarj aletiyle dolduruordum fakat son zamanlarda akşam takıyordum sabaha kadar %50 anca doluyordu çozümünü yeni orjinal bir şarz aleti almakla cözdüm buda bana 35 tl ye patladı tanıdık diye 35 normalde 50 tl

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede aynı sorun vardı. Geç şarj olma sorununu yaşadıktan bir iki gün sonra şarj aletim bozuldu. Aradan 1 hafta geçmedi. Bataryam şişti. Şarj aletimi ve bataryamı değiştirdim sorun kalmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende*#0228# yazınca bişey olmadı yardım luften s3 orjınal

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı nokia xpress 5800 usb kablosunu s3 fişine takıp telefonumu eskisi gibi şarj etmeye devam edebildim. Bilginize

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde telefonum sarj almiyor neden bilmiyorum tamirde ettirmistik aradan 3-4 gun gecmedi yeniden bozuldu...