Galaxy s3 şarj olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar yalan yanlis herkes bise soylemis. Sorunun kaynagi tamamen telefondaki sarj konnektorunun ta kendisi. Bu konnektor 5 bacakli bi konnektor. Sarj aletini taka cikara veya telefon sarjdayken kablo uzerine dusmus ise bu bacaklarda kopma meydana geliyo ve batarya full olamiyo. Bataryaniz saglam. Gidip batarya almayin yada sinirden bataryanizi isirmayin :D acilen teknik servise verin konnektorun lehimlerini tazelesinler. Sorusu olan varsa cevaplarim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yedek batarya ve batarya şarj aleti bir Türk çözümü.. ama telefonlar sıkıntılı ben de aynı dertten muzdalipim ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar problem kesinlikle samsung usb kablosunda. Aynı problemi bende yaşadım. Usb kablosuna baktığımda 1 tane dişin eksik olduğunu gördüm. Sanırım fabrika hatasıymış. Şimdi farklı bi usb kablosuyla şarj ediyorum ve yaklaşık 2 saatte full doluyo.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim sorunum da çok çabuk sarj olması ve çok cabuk bitmesi :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 kullanıyorum. aynı sorunu bende 1-2 aydır yaşıyordum. işyerimdeki çaycı ablanın şarj cihazını denedim 2-3 saat gibi bir sürede full çekti. bende eski tip usb olmayanlardan aldım.şimdilik sorun yok.

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
telefon hakkında çözüme ulaştım kesinlikle adaptörü olmasada aradaki kabloyu değiştirirseniz sorun çözülüyor telefonu kapattığımda bile şarj olmuyordu artık gayet normal ilk aldığım günki gibi şarj oluyor :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar problem kesinlikle samsung usb kablosunda. Aynı problemi bende yaşadım. Usb kablosuna baktığımda 1 tane dişin eksik olduğunu gördüm. Sanırım fabrika hatasıymış. Şimdi farklı bi usb kablosuyla şarj ediyorum ve yaklaşık 2 saatte full doluyo.

ona bakarsan bende telefonu ilk aldığımda kabloda sorun yoktu gayet normal şarj ediyordu sonradan şarj sorunu yaşamaya başladım dediğin gibi kabloyu değiştirdim telefonum gayet normal şarj oluyor ama bence samsung s4 veya note serisine yönelmemiz için oyun yaptı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ayni sorun bendede basladi evde 4 tane sarz cihazi var hicbiri ise yaramiyo 10. aylarda basladi bu problem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar yalan yanlis herkes bise soylemis. Sorunun kaynagi tamamen telefondaki sarj konnektorunun ta kendisi. Bu konnektor 5 bacakli bi konnektor. Sarj aletini taka cikara veya telefon sarjdayken kablo uzerine dusmus ise bu bacaklarda kopma meydana geliyo ve batarya full olamiyo. Bataryaniz saglam. Gidip batarya almayin yada sinirden bataryanizi isirmayin :D acilen teknik servise verin konnektorun lehimlerini tazelesinler. Sorusu olan varsa cevaplarim.

katiliyorum bende 2 tane s3 var ayni sarz cihaziyla biri 1 saatte doluyor öteki sabaha kadar dolmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
katiliyorum bende 2 tane s3 var ayni sarz cihaziyla biri 1 saatte doluyor öteki sabaha kadar dolmuyor

arkadaslar telefonumu servisine götürdüm tamir ettiler telefonun girisinde sorun varmis simdi 1 saatte doluyor sarz cihazi ve bataryayi almadilar bile daha önce doldurmayan sarz cihazlari simdi süper dolduruyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş bnmkide kaçak 2 saat oldu şarja takalı telfn açlmadı nedn ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu sabah aynı sorun bendede vardı güç tuşu ile ses açma tuşuna basarak bir ekre reset attım düzeldi...

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu sarja takiyorum bırak geç olmayi sarji azalıyo arkada açık uygulamada yok ne yapacağımı şaşırdım quick start yaptım kaç defa kar etmiyor telefonu çarpacam birazdan.

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu sarja takiyorum bırak geç olmayi sarji azalıyo arkada açık uygulamada yok ne yapacağımı şaşırdım quick start yaptım kaç defa kar etmiyor telefonu çarpacam birazdan.

telefonu değiştirmeden bu sorunu aşamazsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı şekilde benim de, telefonum şarj olmuyor. Prizdeyken kullanamıyorum 2 gune kadar sarjım %1 bile olsa prizdeyken kullanabiliyordum
Şimdi şarja takınca , telefonu düz bir şekilde koyarsam, şarj oluyor. Koymazsam olmuyor. Bazen yatmadan once takıyorum, kalkınca anca %40 falan oluyor . Eger dediğiniz gibi güncellemeyle de alakalıysa işim kötü. çünkü telefonum yurt dışından geldi ve güncelleme yapılmıyor. Çıldırmak üzereyim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
garantiye göndersende geri geliyor sorunda cözulmuyor bn de var sorunu gideremedikk

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S

SDN Okuru

SDN Okuru
pekı dolmuyor dolnca bı daha takıyorum sarzı emıyor bn napıcamm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar galaxy s4 minim var.Dün Şarjı ful boşaldı.şarja takdım ama şarj almadı.PC'den flan alıyor.Bİ yardım edermisiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben 2 el s3 aldım şarza takıyorum sabaha kadar duruyr %72 gösteriyr ertesi gün takıyorum çok yawaş doluyr

nedeni ne olabilir orjinal usb şarz aletide aldım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bırak kardeşim kulaktan dolma şeyleri o dedi bu dedi belki melki somut konuşalım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne alakası var yaa benn 50 tane şarj denedim birinde oluyor ertesi gün ondada olmuyor sorun tam anlamıyla servislik

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı sıkıntı var 7saat jarzda kaldı jarz aldıgını gosterıyor ama daha beter olanıda duşuyoruyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benimki prizden şarj olmuyor denemediğim adaptör priz kalmadı olmuyor olmuyor! garantisinin de süresi geçti. pcden şarj ediyor ama bi gün boyunca takılı kalırsa %90 doluyor!

aslında DAVA açmak lazım onca para döküp kullanamadığımız bozuk telefonları satın alıyoruz!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim sorunum şarja takıyom 1 saniye doluyo sonra kapanıyo doluyo kapanıyo yardım edermisiniz