Galaxy S3 S Voice Turkce Version

bogazicibilisim

Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu S voice neden türkcesi yok madem türkcesi yok neden türkiyede s3 satisi var? samsung turkiyeye mesaj attım boyle bir uygulanma henüz düşünülmüyor diyor bizim neyimiz eksik gidip bi program için ingilizcemi ogrenek sirinin bile türkcesi cıkmısken s voice neden olmasın yada bu s vocei gibi türkce bir asistan varsa yazarmısınız ? cok sinir oluyorum maem türkiye destegi var bu telefonun neden nboyle bir dil secenegi yok bizim neyimiz eksikde kullanımıyoruz tam su lanet telefonu insan imreniyor elin gavuru s voice kullanarak video cekiyor kıskanıyorz :D biride cıkıp demiyorki bune :D :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Bu servisi her dile uyarlamak zor bir iş.Belki ileride Türkçe desteği gelebilir ama çok uzak bir ihtimal.Bence S Voice ile ingilizce konuşup ingilizceni geliştirmeye bak:biggrin:

bogazicibilisim

Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bu servisi her dile uyarlamak zor bir iş.Belki ileride Türkçe desteği gelebilir ama çok uzak bir ihtimal.Bence S Voice ile ingilizce konuşup ingilizceni geliştirmeye bak:biggrin:

ingilizce bilseydm okul okurdm .s işleri ne cıkarsınlar sankı onlar telefn uretıyolar

bogazicibilisim

Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Okul okumakla ingilizce bilmenin ne alakası var.Ülkemizde ana dil ingilizcede ben mi bilmiyorum !?
malesefki ingilizceye cok onem veriliyor ve ders saatleri benim zamanimda haftalik 6 saatti hemen hemen matematikle eşit bir süre :

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
malesefki ingilizceye cok onem veriliyor ve ders saatleri benim zamanimda haftalik 6 saatti hemen hemen matematikle eşit bir süre :

Bende ingilizceyi temel seviyede biliyorum ama yabancı dil öğrenmek bütün Dünya ülkelerinde ki okullarda şarttır.Bir dil bir insan, iki dil iki insan.İngilizce kursuna gidip ilerletmeyi düşünüyorum ben mesela.Sende bu duruma sıcak bakmalısın.Yabancı dil bilmek çok önemli :)

bogazicibilisim

Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bende ingilizceyi temel seviyede biliyorum ama yabancı dil öğrenmek bütün Dünya ülkelerinde ki okullarda şarttır.Bir dil bir insan, iki dil iki insan.İngilizce kursuna gidip ilerletmeyi düşünüyorum ben mesela.Sende bu duruma sıcak bakmalısın.Yabancı dil bilmek çok önemli :)

haklısın tabiki ogrenmek iyidir ama hic bir ingiliz türkce konusurken gördünmü :D yada ingiliz okullarinda türkce dersi :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
haklısın tabiki ogrenmek iyidir ama hic bir ingiliz türkce konusurken gördünmü :D yada ingiliz okullarinda türkce dersi :D

Tabi ki Türkçe konuşan ingiliz gördüm.Marmariste yaşadığım yıllarda turistik bölge olduğu için ve yabancı gelinler çok olduğu için Türkiyeye entegre olmuş birçok ingiliz gördüm.Şöyle birşey var ki ingilizce küresel bir dil.Bende isterim bütün Dünya Türkçe konuşsun veya en yaygın dil Türkçe olsun diye.Ama maalasef o tren geçmiş gitmiş.Çağa ayak uydurup geri kalmamak için zamanın şartları ne gerektiriyorsa o şartlara uyum sağlamak zorundayız.Ayrıca gelişmiş ülkelerde ki okulların hepsinde istediğiniz yabancı dili seçmeli olarak seçip öğrenebiliyorsunuz.Avrupa ve Amerika değil ama Afrika ve ortadoğudaki ülkelerin çoğunda yabancı dil olarak Türkçe öğretildiğini okudum ve televizyonlarda da birçok kez gördüm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Türkçe uygulamayı istiyorsun, version yazıyorsun Turkce yazıyorsun. Sen Türkçe S-Voice uygulamasının Türkçesini hak ettiğini mi sanıyorsun dostum?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s voice türkce bulabılırmıyım dıye hepsını okudum ama cok gerksız bır muhabbet olmuş :D