büyük ihtimal artık cihazınız çöp oldu.Telefonumda custom rom vardı sanırım. Odin programı ile başka bi rom yükledim şimdi şebeke çekmiyo. Telefonu yurt dısından almıştım nedeni ne olabilir? nasıl düzeltebilirim bunu
büyük ihtimal artık cihazınız çöp oldu.
yada yüklü miktarda para verip imei attıracaksınız.
rom yüklemeden önce efs yedegi ve back up aldınız mı? bunları almadı iseniz yandı gülüm keten helva
rom yüklemeden önce neden efs yedegi ve backup almıyorsunuz?Baska telefonun imeisi vardı. Suan hala imei aynı. Pin girmeden once şebeke cekio acil arama yapabiliyorum. Pin girince şebeke gidiyo. Bu son verdiginiz rom u yüklüyorum
rom yüklemeden önce neden efs yedegi ve backup almıyorsunuz?
çok hassas bir konu...
Jelly Bean yazan bi rom vardı en son bu cıkmıs galiba suan bunu indiriyorum. Bildiğiniz bi rom var mı turkcell vodafone gibi satıs yerlerinde kullanılan orjinal rom. Güncelleme falan yapabiliyim başka bişi istemiyorm
Kesin çözümü söylüyorum aynısını ben yaşadım. Başka imei attırıcaksın güncelleme rom fln yüklersen yine kapanır. Eğer ki orjinal imeisini yükletirsen pasaport kaydı yaparsan bidaha hiç bir sıkıntı olmaz. Imei işini de 40-50 tl civarı yapıolar ama cogu telefoncu 100 tl fiyat cekio onlar arada kendi komisyonunu koyuyo haberin olsun.
Kesinlikle katılıyorum.Kesin çözümü söylüyorum aynısını ben yaşadım. Başka imei attırıcaksın güncelleme rom fln yüklersen yine kapanır. Eğer ki orjinal imeisini yükletirsen pasaport kaydı yaparsan bidaha hiç bir sıkıntı olmaz. Imei işini de 40-50 tl civarı yapıolar ama cogu telefoncu 100 tl fiyat cekio onlar arada kendi komisyonunu koyuyo haberin olsun.