Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yanlışlıkla s3 e root yaptım yazılım güncellemeyi açtığımda ''cihazınız modifiye edildi yazılım güncellemeleri mevcut değil'' diyor. Eski haline getirebilir miyim?
yok orjinal yok stabil rom falan filan arkadaş adamın sorunu belli bunun orjinal romla bir ilgisi yok yurt dışından kaçak yolla sokulan ve ime atılan bütün telefonlara rom yüklediğin zaman şebeke gider çünkü rom yüklediğin zaman aynı zamanda ime klasörü de silinir ...peki yüklediğim rom içinde bir ime mevcut değil mi diye düşüneceksin şimdi ? farz edelim ki onun da içinde bir ime var ve kayıtlı sen bu romu nerden indiriyorsun internetten ...senden önce bu romu kaç kişi indirip kurdu haberin var mı ? yok peki aynı ime birden fazla telefonda işlev görür mü tabi ki hayır o zaman içinde kayıtlı da olsa içinde bir ime in olması bu sorunu ortadan kaldırmıyor peki rom atınca ne oluyor ? telefon orjinal ayarlarına dönüyor ve orjinal imei ortaya çıkıyor o imei silmen teknik olarak zaten imkansız çünkü fabrika çıkışı koruma altında yeni bir ime atınca orjinal ime silinmez veya ortadan kalkmaz sadece üstünü yeni bir ime ile örtersin yani pasif olur ama rom attıktan sonra telefon orjinal ayarlarına döndüğü için eski orjinal yani kayıt altına alınmayan ime üstünü örten ime numarası silindiği için aktif olur ...haliyle senin telefonun orjinal ime ile kayıtlı olmadığı için şebeken de olmaz acil aramaların dışında hiçkimseyi de aramaz....ben bunu bile bile şimdi rom atacam daha sonra da telefoncuya götürerek ime atacam kendim rom hem de ime atmak istiyorum diyorsan ime atabilmen için bazı aparatlar gerekli onların fiyatı biraz yüksek...bence sen hiç uğraşma at istediğin romu sonra da götür telefoncuya ime attır sıkıntı olmaz en azından rom atma parası ödememiş olursun ...peki sen şebekenin gideceğini bile bile neden rom atıyorsun diyeceksin...s3 jelly beam versiyonu çıkmış zırt pırt rıhatsız edip duruyor yeni sürüm var diyor yükle diyorum telefondan yüklemiyor %30 kesilip eski roma dönüyor sırf bu illetten kurtulmak için atıyorum başka bi nedeni yok çünkü aşağı yukarı yeni güncel sürümün de bu sürümden pek farkı yok ufak tefek düzeltmeler değişiklikler için sürüm yüklenmez benim derdim sadece zırt pırt ekrana gelen bu iletiden kurtulmak...saygılar
arkadaşım bende aynı sorunu yaşadım fakat çözümü buldum öcelikle bilgisayarına cmw dosyası yüklüyorsun daha sonra sd karta arıza04 dosyasını yüklüyorsun gelelim çalıştırmaya odin programı yardımıyla indirdiğin cmw dosyasını tel yükle daha sonra sd kartı tel tak ve telefondan sd karttaki arıza04 programını yüklet cihazın eskisi gibi çalışacak