Benim ki bu sabah geldi beyler aydın da oturuyorum
ama acıkca sölemek gerekirse pek güzel değil telefon zarzor içine giriyor cıkartmasıda ayrı bir dert
Bana da geldi gılıf![]()
Kullanışlı mı, rahat mı ve deri kokuyor mu ?
hocam gerçek deriden bahs ediyoruztek şüphem var arka kapak çok kolay çiziliyor kılıfa katıp çıkarırken dert olur mu acaba
hocam gerçek deriden bahs ediyoruztek şüphem var arka kapak çok kolay çiziliyor kılıfa katıp çıkarırken dert olur mu acaba
hocam güvenilmiyor aldığım ilk günden beri kılıfta ama geçende sileyim diye çıkardım arka kapağı ışığa tutunca bir tane çizik dikkatimi çekti çok sinirim bozuldu hocamhocam gerçek deriden bahs ediyoruz
hocam gerçek deriden bahs ediyoruz![]()
@Blackout ben aradım 444 77 11 i kayıt oluşturdular
ondan önceki günde aradım müsteri temsilciisde asalak bana diyor 50,000 olmadıgı için ürünler kargolanmıyor ya dıyorum sızı oraya sokaktan mı topluyorlar yan komsum aldı kılıfı daha bugun kargosu geldi 1 sn hatta bekleticem dedi
sonradan cevap bile veremedi kayıt oluşturdu vasıfsıızlıkta son demlerini yaşıyor adamlar olan bitenden bi haberler
öyle yaptım saldım çayıra mevlam kayıra bugünde flip coveri servise bırakıcam yanları açıldı içindeki koyu sarı renkli birşey var o gözüküyorBence hiç uğraşma hocam zamanına yazık. Koca firma ikibine sattığı telefon için üç kuruşluk kılıfı yollayamıyorsa kendi ayıbıdır. Ayrıca çok da umrumda değil zaten gelecek kılıfı da kullanmayı düşünmüyorum. Beleş diye formu doldurduk yolladık işte. :laugh: