Galaxy S3 Orijinal kılıf bedava

Reaksiyon puanı
2,148
Merhaba Ali Bey,

Gönderimler 10 iş günü süresi içerisinde yapılmaktadır. Kılıf hediyemize yoğun bir talep olduğundan gönderimler dün itibariyle başlamıştır. Hediyeniz formda belirttiğiniz adresinize ulaşacaktır. Ancak aşırı talepten dolayı kargo iletim sürecinde gecikmeler yaşanabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana samsungtan mesaj geldi telefonuma s3ü seçtiğiniz için teşekkürler facebook sayfamızdan hediye kılıf için form doldurabilirsiziniz diye halbuki ben ilk gün doldurmuştum bugün tam 2 hafta oluyor :D

arcamenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Henuz kilif imalati bitmemistir.ya da kurban bayrami bekleniyordur deri icin:)

canpaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ki bu sabah geldi beyler aydın da oturuyorum

ama acıkca sölemek gerekirse pek güzel değil telefon zarzor içine giriyor cıkartmasıda ayrı bir dert

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim ki bu sabah geldi beyler aydın da oturuyorum

ama acıkca sölemek gerekirse pek güzel değil telefon zarzor içine giriyor cıkartmasıda ayrı bir dert

Bunu sitelerinde yazmışlar, has deri olduğu için kılıf zamanla telefonun şeklini alacak demişler

Dipnot: Benim kılıf hala gelmedi..

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam telefonu içine koyup felan çekeydin ya :D

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu sabah kılıfım gelmiş durumda 28-08-2012
cc0xx.jpg

cc0xb.jpg

Evet biraz dar ama gerçek deri oldugunda telefonun şeklini alacağı besbelli
hadi hayırlı olsun bana

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tek şüphem var arka kapak çok kolay çiziliyor kılıfa katıp çıkarırken dert olur mu acaba

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam gerçek deriden bahs ediyoruz :)

hocam gerçek deriden bahs ediyoruz :)
hocam güvenilmiyor aldığım ilk günden beri kılıfta ama geçende sileyim diye çıkardım arka kapağı ışığa tutunca bir tane çizik dikkatimi çekti çok sinirim bozuldu hocam :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Sözde ilk başvuru yapanlardanım ama bana da gelmedi hala.

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=30289]Blackout[/MENTION] ben aradım 444 77 11 i kayıt oluşturdular
ondan önceki günde aradım müsteri temsilciisde asalak bana diyor 50,000 olmadıgı için ürünler kargolanmıyor ya dıyorum sızı oraya sokaktan mı topluyorlar yan komsum aldı kılıfı daha bugun kargosu geldi 1 sn hatta bekleticem dedi
sonradan cevap bile veremedi kayıt oluşturdu vasıfsıızlıkta son demlerini yaşıyor adamlar olan bitenden bi haberler

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
@Blackout ben aradım 444 77 11 i kayıt oluşturdular
ondan önceki günde aradım müsteri temsilciisde asalak bana diyor 50,000 olmadıgı için ürünler kargolanmıyor ya dıyorum sızı oraya sokaktan mı topluyorlar yan komsum aldı kılıfı daha bugun kargosu geldi 1 sn hatta bekleticem dedi
sonradan cevap bile veremedi kayıt oluşturdu vasıfsıızlıkta son demlerini yaşıyor adamlar olan bitenden bi haberler

Bence hiç uğraşma hocam zamanına yazık. Koca firma ikibine sattığı telefon için üç kuruşluk kılıfı yollayamıyorsa kendi ayıbıdır. Ayrıca çok da umrumda değil zaten gelecek kılıfı da kullanmayı düşünmüyorum. Beleş diye formu doldurduk yolladık işte. :laugh:

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç uğraşma hocam zamanına yazık. Koca firma ikibine sattığı telefon için üç kuruşluk kılıfı yollayamıyorsa kendi ayıbıdır. Ayrıca çok da umrumda değil zaten gelecek kılıfı da kullanmayı düşünmüyorum. Beleş diye formu doldurduk yolladık işte. :laugh:
öyle yaptım saldım çayıra mevlam kayıra bugünde flip coveri servise bırakıcam yanları açıldı içindeki koyu sarı renkli birşey var o gözüküyor :)

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
garanti servisine gitmek için evden çıktım benden 15 dkka sonra kurye getirmiş :)
açtım eve gelince baktım gayet şık deri ama çok kullanışsız ipi bile yok arkadaş ya :S
alttan yukarı bastırıyorm çıkarmak için

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben de isviçreden aladım ama geldi
ve muhtemelen 2.si de gelecek
bi açık buldum sanırsam :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Almanya'dan aldığım S3 için form doldurmuştum, gönderdiler bu sabah elime ulaştı, açıkçası hiç beklemiyordum:) Kılıfın orijinal falan olduğunu sanmıyorum aşırı dar, zar zor soktuktan sonra da çıkarmak ayrı bir dert. Olan yandaki tuşlara olacak ondan korkuyorum. Yine de imei falan verdik bi yamuk olmaz inşallah diye düşünenlerdenim. Malum bu devirde kimse kimseye durduk yere bi şey vermiyor. Ama yoksa da cidden helal olsun tabi. Sezarın hakkı sezara. Bence çok güzel bir jest. Bu arada malum online satış sitelerinde de gelir gelmez satmaya kalkışan fırsatçıları görmek mümkün 35 lira da para istemişler, yorum sizin.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar soyle dusunmek gerek. Samsung bu kilifi vermek zorunda degildi ama veriyor. Sayi cidden.fazla. 50bin iyi bir sayi. Sonra kilif kesinlikle orginal. Gercek bir seri. Ve 3gunde genisleyip tel seklini aliyor..