Galaxy S3 Mini PC Görmüyor

galya06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu Belki Forumda Vardır Fakat sıkıntım Çok başka 3 gündür araştırıyorum Kies Yükü Driverler Yüklü anlatılan herşeyi yapmama ragmen pc Telefonumu Görmüyor Dogrudan baglantı ve taşınabilir erişimde usb baglantısı kısmı kapalı kesinlikle işlem yapamıyorum bilgisayar telefonu şarj ediyor fakat görmüyor nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun

talhandroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>USB Hata Ayıklama Modu(kapalı yap) Telefonu yeniden başlat.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar öncelikle iyi günler dileyelim sonrada konuya geçelim..::bilgisayara windows media player 11 yükleyin sonra bilgisayara telefonu takin olacaktir ayni sorun icin 3 ay uğraştim sonunda buldum kesinlikle yöntem budur arkadaslar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadslar s.a ilk önce herkesin dediği şeyler olasilikli ihtimalle olabilir. Ama benim diyeceğim kesinlikle doğrudur çünkü bnde ayni hatayi aliyordum..windows media player 11 i yükleyin kurun olay tamamdir arkadaşlar bu konu bukadar basit :) çok ciddiyim deneyin kesinlikle yarari olacaktir..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar hepsini denedim ama olmuyor usb kablosunu takıyorum sadece şarj ediyo telefonu görmüyo yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows Xp Benım Bilgisiyarım Windows Media Player 11 indirin yükleyin kabloyu takın telefonu goruyor .Kesınlıkle goruyor deneyın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arabada sarj ettiysen telefon servise götür bendede aynısı var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar telefonunuzdan bilgisayara bağlanamıyorsanız önce bilgisayara itunesi indirp kurun sonra google amcadan MT65XX dosyasını indirin sonra telefonu bilgisayara usb kablosundan takın indirdiğiniz dosyananın kurulmasını sağlayınız seç otomatik bul diyorsunuz olmuyorsa listeden seç deyip dosyanızı ekletiyorsunuz sonra usbniz düzgün çalışmayabilir diye alttan yazı geliyor bununda olması için bilgisayarım sağ alt tık özellikler aygıt yöneticisi evrensel seri yol denetimi kök hubları siliniz alttan üste doğru sonra kökhubun ustundekinide silince altta bu uyarı geliyor daha sonra telefonundan özellikler ayıklamayı kapat sonra telefonu aç kapat oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben kies de yükledim ama olmadı şöyle bir sorunum var s3 mini kullanıyorum pc bağlandığımda hangi ağa bağlanmak istiyorsunuz diyor biz modemi komşuyla ortak kullanıyoruz hangi seçeneği seçsem internet yok diyor pc teli şarj olarak görüyor ama yazılımlarda yüklü bir türlü nete bağlanmıyor yardım lütfen :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım kapama düğmesine basılı tut veri aktarımı kapalı diye bişey gelmesi lazım s4 de öle oluyo bende yaşadım sonra biraz bekle tekrar senden pin ister gir dikten sonra ana ekran tuşuna bas biraz bekleyip kabloyu tak telefon 1 kez takarsın bidaha takmak için yeniden başlat :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu gece %100 şarj edip uyuyorum sabah kalktığımda kendiliğinden %48 filan oluyor ayrıca sarja takınca almıyor takmadığımda kendiliğinden sarj oluyor yazıyor:(Neyapmalıyım bunun için servisemi göndermem gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş senden Allah razı olsun.büyük sıkıntımı giderdin. (bende s4 var) teşekkürler

Reaksiyon puanı
2,148
Media player 11 dernek he çok ilginçmiş. :) mtp aygıt olmasıyla bi alakası var sanırım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende s3 mini kullanıyorum ama pc ye taktığımda mtp olarak görüyo donanımı yükle diyorum tamamlanamıyor diyo. ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende s3 kullanıyorum. daha önceden normaldi fakat simdi pc de görmüyor teli. sar alıyor ama pc ye bağlayamıyorum. lütfen yardımcı olurmusunuz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende duos i 9082 var usb görmuyor 4.2.2 gectıkden sonra bu sorun ortaya cıktı medıye player 11 yukledım olmadı formatladım olmadı hata ayıklama yaptım olmadı pc sarj edıyor ama mtp ortam aygıtı calısmıyor ortama bagladı usb ısaretı cıkmıyor tlf ne yapmam gerekıyorrr acilllllll ısmım (ebru)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yoh itunesi lazım degil telefonda yaar var onu yap yeter :yes: bunu ben mi ögretem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cep telefonunun usb soket girişi oksitlenme yapmış olabilir kürdan veya diş fırcası v.b malzemelerle kolonyayla temizliyin dikkatlice 3 dakika kadar bekleyin kurumasına veya formatta atabilirsin recovery modda reset atabilirsiniz bir çok hata ve sorunlarınız düzelecektir :biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkads bu programı telefonbamı yukluycez yoksa pc yemı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben hepsini denedim sorun hala çözülmedi media player kies cs herşey ama olmadı (galaxy s 3 )