Galaxy S3 Mini Aldım Size Sorularım Olcak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş şarzın bitmeden şarz doldurursan telefonun bataryasını zayıflatırsın sabah uğraşıcan akşamda takıcan şarza yatıcan böylelikle telefonun bataryasında sorun çıkmıyıcak normalde s3 mini düzgün şarz edilince 1 buçuk gün gidiyor bnimki öyle mesela

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefondan bişey indiremiyorum s3 mini. sürekli uygulamalar durduruldu diyo :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn galaxy s3 mini aldım e posta adresimi kapatamıyorum nasıl kapatabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler s3 mini sağlam telefon s3 e kafa tutamaz ama genede sağlam malzeme kullanmış adamlar sanırsam bataryası we şarz aleti orj değil orj batarya alıp takarsan u

marım sorun çözülecek

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.Bence sarş normal.Çünki s3 mininin şarşı okadarda güçlü diyil 2.Google Play Store marketinde ve ya mob.ua sitesine bir bak derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
7 ay önce aldim s3 mini yandaki işikli tuşlar çaliiyorekran gelmiyor sebebi nedir :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar benimde s 3 minim var ama kore gogul playdan oyun indiriyom açılmıyo 2 tane indiriyom yine 2 side açılmıyo deli olacam resmen nedendir acaba bir yardım edin :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bndede s3 mini vr çok güzel her oyun yukledim hiç kasmıyoda tlefonumun her özelligi vr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes benı telde oyle oldu telını %0 kadar kullan aksam 22.00da koy jarza sabah 11.00 de al telefonun 1 gün dayancak sana bak benım eskı telefon samsung chat 527 idi bende buna gecınce aynı sorun banada oldu dedigim gibi yapınca gitti