Galaxy s3 GT-I9300 Cyanogenmod Sorun

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,

Dün telefonuma cyanogenmod installer ile cyanogenmod yükledim. Telefondan daha bir memnun kaldım ancak şarj sorunum var. Overclock ile powersave olarak ayarladım ama hala daha şarjım çabuk bitiyor.

Cyanogenmod ile ilgili çok fazla şey bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhaba arkadaşlar,

Dün telefonuma cyanogenmod installer ile cyanogenmod yükledim. Telefondan daha bir memnun kaldım ancak şarj sorunum var. Overclock ile powersave olarak ayarladım ama hala daha şarjım çabuk bitiyor.

Cyanogenmod ile ilgili çok fazla şey bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.

min ve max cpu ayarları ne şuan da?

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar,

Geliştirici menüsünden ART mod'a geçip tekrar şarj durumuna bakın..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben geçen arkadaşın telefonunu CM den Stock'a çevirdim bir sıkıntı olmadı eğer açılış animasyonunda kalırsan tekrar recovery den wipe ları yap açılır

anc555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cm den stock roma nasil çevirebilirim? odin flashlamak tam olarak ne demek? forumda ayrintili bilgi veren bir konu var mi?

St.Ranger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CM ile samsung stock rom arasında kullanıma göre pil tüketimi değişiklik gösteriyor benim gördüğüm.
Eğer telefonu elinden düşürmeyen biriysen Samsung orjinal veya samsung tabanlı custom rom'larda kal derim. Ama telefonunu gün içinde çok kurcalamiyorsan CM daha uzun pil ömrü sağlıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung s3
üm var nasıl kaldırıcam bu uygulamayı telefondan