kaldırılabiliyor diye görmüştüm bir yerdeevet bazıları çok ram yiyor devre dışı bırakmaktan başka çözümü olan varmı??
Root yapın Titanium Backup ile temizleyin telefonu.Tabi root yapmaya niyetiniz varsa...(Bu işlemin garanti dışı bıraktığını belirtelim.)
Shiftdelete Kesin bir cümleyle garanti dışı bırakmadığını belirtmişti ?
root islemini rahatlikla yap, benim sgs3 de iki isletim sistemi var, bir cyanogen 4.2.1 digeri orjinal rom, gecen hafta olu pikselden dolayi garantiye goturdum, servis yetkilisi root isleminin lafini bile etmedi. sen rahat ol. root islemi telefonu garanti kapsami disinda biraksaydi google playde root islemi gerektiren onlarca uygulama olmazdi, google root islemini illegal gorseydi bu uygulamalar yayinlanmazdi diye dusunuyorum.
Sistem uygulamalari veya sonradan kurulan uygulamalari kaldirmak icin Systemapp remover uygulamasini kullaniyorum. Gayet basarili bir uygulama. Sistem uygulamalari root islemi olmadan kaldirilamayacagi icin programi kullanmadan once root isleminin yapilmasi gerekiyor.
Sayıyorum 150 konu daha olur bekleseni gidi işsiz![]()
Sayıyorum 150 konu daha olur bekle![]()
fakirim ya s3 alıp konu açmıyoruz sadece bekliyoruz![]()
Fakirlik i$t n yapar$ın
![]()
Sistem uygulamalari veya sonradan kurulan uygulamalari kaldirmak icin Systemapp remover uygulamasini kullaniyorum. Gayet basarili bir uygulama. Sistem uygulamalari root islemi olmadan kaldirilamayacagi icin programi kullanmadan once root isleminin yapilmasi gerekiyor.
13. Konu.
talk konusunda bişi dieem ama allshare kullanmayacaksan bence zarar vermez. Herkesin babasının evinde allshare yok. Telefon bozulana kadar kullanmayacağın bir özellik için tutmanın bir anlamöı yok. ben eşimin gio sunda twitter ve facebook u kaldırdım hiç sorun olmadı, bide adaını unuttum office programını. çünkü kullanmıyor ve belleği haybeye yoruyordu. Allshare hiç aklıma gelmedi. Yarında unu deneyim bakim![]()