Galaxy s3 Gereksiz programları Kaldırma

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar Bildiğiniz gibi çoğu telefonda olduğu gibi S3te de kullanmadığımız ama telefonla gelen bir çok uygulama var bunlardan hangilerini ve nasıl kaldırabiliriz yardımcı olur musunuz ?

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet bazıları çok ram yiyor devre dışı bırakmaktan başka çözümü olan varmı??

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Root yapın Titanium Backup ile temizleyin telefonu.Tabi root yapmaya niyetiniz varsa...(Bu işlemin garanti dışı bıraktığını belirtelim.)

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Root yapın Titanium Backup ile temizleyin telefonu.Tabi root yapmaya niyetiniz varsa...(Bu işlemin garanti dışı bıraktığını belirtelim.)

Shiftdelete Kesin bir cümleyle garanti dışı bırakmadığını belirtmişti ?

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Shiftdelete Kesin bir cümleyle garanti dışı bırakmadığını belirtmişti ?

root islemini rahatlikla yap, benim sgs3 de iki isletim sistemi var, bir cyanogen 4.2.1 digeri orjinal rom, gecen hafta olu pikselden dolayi garantiye goturdum, servis yetkilisi root isleminin lafini bile etmedi. sen rahat ol. root islemi telefonu garanti kapsami disinda biraksaydi google playde root islemi gerektiren onlarca uygulama olmazdi, google root islemini illegal gorseydi bu uygulamalar yayinlanmazdi diye dusunuyorum.

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
root islemini rahatlikla yap, benim sgs3 de iki isletim sistemi var, bir cyanogen 4.2.1 digeri orjinal rom, gecen hafta olu pikselden dolayi garantiye goturdum, servis yetkilisi root isleminin lafini bile etmedi. sen rahat ol. root islemi telefonu garanti kapsami disinda biraksaydi google playde root islemi gerektiren onlarca uygulama olmazdi, google root islemini illegal gorseydi bu uygulamalar yayinlanmazdi diye dusunuyorum.

Benim görüşüme görede garanti dışı bırakmaz, ama ortada garanti dışı bırakır diyen kesimde azımsanamaz.Arkadaşı yanlış yönlendirmek istememiştim...Zaten basit bir kaç işlemle eski haline çevirebiliyoruz.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya sorumuzun dışına çıktık bu yüzden tekrarlamak istiyorum

GEREKSİZ PROGRAMLAR HANGİLERİ VE NASIL KALDIRABİLİRİM??

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Sistem uygulamalari veya sonradan kurulan uygulamalari kaldirmak icin Systemapp remover uygulamasini kullaniyorum. Gayet basarili bir uygulama. Sistem uygulamalari root islemi olmadan kaldirilamayacagi icin programi kullanmadan once root isleminin yapilmasi gerekiyor.

murtix61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistem uygulamalari veya sonradan kurulan uygulamalari kaldirmak icin Systemapp remover uygulamasini kullaniyorum. Gayet basarili bir uygulama. Sistem uygulamalari root islemi olmadan kaldirilamayacagi icin programi kullanmadan once root isleminin yapilmasi gerekiyor.

Aynen katılıyorum. Bende bu sayede kullanmadığım uygulamaları kaldırdım. süper oldu. Aman dikkat yanlışlıkla sistem uygulamalarını silerseniz telefon uçar. :)

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=59792]sadoece.[/MENTION] Sorun değil Kardeşim.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ayarlar > uygulama yöneticisinden kaldırabiliyorsunuz.ek bir programa gerek yok ;)

crazyslamdunker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hangi programları kaldırabiliriz?
mesela titanium backup ile allshare ve google talk u kaldırmayı denedim sisteme zarar verebilirsiniz dedi.

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
talk konusunda bişi dieem ama allshare kullanmayacaksan bence zarar vermez. Herkesin babasının evinde allshare yok. Telefon bozulana kadar kullanmayacağın bir özellik için tutmanın bir anlamöı yok. ben eşimin gio sunda twitter ve facebook u kaldırdım hiç sorun olmadı, bide adaını unuttum office programını. çünkü kullanmıyor ve belleği haybeye yoruyordu. Allshare hiç aklıma gelmedi. Yarında unu deneyim bakim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu varsayılan programların zorla dayatılması, kaldırılmaması kadar saçma bir şey yok.

crazyslamdunker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
talk konusunda bişi dieem ama allshare kullanmayacaksan bence zarar vermez. Herkesin babasının evinde allshare yok. Telefon bozulana kadar kullanmayacağın bir özellik için tutmanın bir anlamöı yok. ben eşimin gio sunda twitter ve facebook u kaldırdım hiç sorun olmadı, bide adaını unuttum office programını. çünkü kullanmıyor ve belleği haybeye yoruyordu. Allshare hiç aklıma gelmedi. Yarında unu deneyim bakim :)

araştırırken şunu buldum umarım yardımcı olur.

https://spreadsheets.google.com/spr...SENVeXlqUm5vV0E&single=true&gid=0&output=html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar lütfen yardımcı olurmusunuz ?? bn bu programı telefona indirmeye çalıştım ama telefonda internet paketi yoktu daha sonra bu program telefonumda hesap ekleme kısmında takılı kaldı ne ileri gidiyor ne geri .. silmeye çalıstım silinmiyor .. yardımcı olabilirmisiniz lütfen ...:blink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaddaşlar bu silinmeme konusu için dediklerinizin hiçbirine gerek yok ayarlar < uygulama yöneticisi <uygulamaları yönet ordan istediginiz programı kaldırın root filan gerek yok öyle programlar