Galaxy S3 Ekran Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lampy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lampy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ;

Dün akşam spordayken telefonumu düşürmüştüm dün birşey yoktu telefonda sabah uyandığımda telefonumu açtığımda sol alt kısımda pembe ve mor tarzı bir renklenme oldu fakat dokunmatiği çalışıyor ve o kısım görünüyor o pembe ve mor kısmın herhangi bir sorun yok şimdi bunun ekranı komple mi değiştirmek gerekicek ?

Buda Ekran Görüntüsü

mmvt9.jpg

Lampy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaz yurt dışı cihaz o yüzden konusunu açtım zaten artık komple değiştiricez ekranı sanırım.

Lampy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ankara içi tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı ekran değişimi için 2. el de olabilir.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İnternetten uygun fiyata ekran alıp, kendin dahi değiştirebilirsin.

-font-b-Replacement-b-font-Full-AMOLED-LCD-Display-Touch-font-b-Screen-b-font.jpg

Bak adam gösteriyor burada.

[video=youtube;_70-W9JjVjg]http://www.youtube.com/watch?v=_70-W9JjVjg[/video]

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
geçmiş olsun. komple ekranın değişmesi gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde aynen bu şekilde oldu birilerine sordum onlarda ekranda çatlama olmadığı için garanti kapsamına gireceklerini soylediler bende garantiye gönderdim bakalım ne olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde aynen bu şekilde oldu birilerine sordum onlarda ekranda çatlama olmadığı için garanti kapsamına gireceklerini soylediler bende garantiye gönderdim bakalım ne olacak

telefonunuzun problemi çözüldü mü? garanti kapsamında mı yaptılar?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARKADASLAR aynı durum bendede oldu ama benmkınde az var yayılıyor boyle kullanabıldınızmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benmde ekranda morluk var dusmeye dayalı oldu bu morluk tum ekrana yayılıyormu arkadaslar yoksa oyle kalıyor mu kullanabılıyormusunuz oyle ?